Muwan Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ja stvarno ne znam kad je on to napao Siriju. Spoljnopolitički fail, ne ratni. Nije napao Siriju ali je oblikovao (idiotsku) politiku čitavog zapadnog sveta prema njoj. Preciznije, izmakao se u stranu i pustio neke neoludake iz kabineta da to oblikuju. Inače je interesantan dvoboj sa Rusijom koji je eskalirao do ludila u njegovom drugom mandatu i u okviru kojeg je Ukrajina nagrabusila a Sirija izbrisana sa lica zemlje. To sve vuče neka ekipa manijaka iz njegove administracije a on se trudi da na drugoj strani uradi nešto konstruktivno (npr. Iran). OK je to, možda i najbolje što je Amerika mogla da ponudi u prethodnih deset godina, ali odgovornost za pomenute failove je takođe Obamina jer on je predsednik.
Indy Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ja ti kaem, kukaćemo mi još za USA predsednikom koji se "izmiče u stranu".
Indy Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) A evo i gde se ne izmiče u stranu, samo vi kritičari ne pratite tu problematiku, izgleda. Nije Bliski Istok jedino što je bitno, rekoh. Dapače. EDIT. Kad dođe Trump i 'ladno poništi sve ovo što je on uradio... Edited August 4, 2015 by Indy
Marcus Wulffings Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 samo zavisi koliko imaju termoelektrana na ugalj, to su zagađivači teški bezobzira na elektrofiltere i desumporizaciju dimnih gasova
beta Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 jedna trećina ukupno proizvedene struje dolazi iz TE na ugalj
Marcus Wulffings Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 dosta za američke uslove, ostalo otpada na prirodni gas i ostatak su renwables sa lepim procentom
Marcus Wulffings Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 nije baš, cepaju na gas tamo gde ga ima, lično sam se uverio, ugalj se arči u onim najseljačkijim industrijsko poljoprivrednim državama tipa indijana, kentaki, zapadna virdžinija, tenesi; a recimo teksas, lujza, oklahoma, misisipi i kalifornija struju cepaju na prirodni gas
beta Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 pa i ugalj su cepali tamo gde ga ima, esad, to što je to bible belt, to je čista koincidencija
Marcus Wulffings Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 nemaš pojma koja je to seljana; teksarkana sportska dvorana
Marcus Wulffings Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 zaboravio sam te njihove vetrenjače, opet najzastupljenije u kaliforniji, severnoj dakoti, nju meksiko, arizona
Weenie Pooh Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Zahuktala se kampanja, jedan ozbiljan kandidat obmotao slaninu oko cevi jurišne puške, ispucao šaku-dve netaka i tako je ispekao pa pojeo! Neću da kažem koji, al'nije Tramp :D "Mmm. Machine gun bacon. Hnje hnje hnje hnje hnje." Kako bilo ko može da gleda i sluša Kruza bez da poželi da ga odvali po sred tog ljigavog lica, meni najiskrenije nije jasno. Svaka rečenica, svaki izraz lica, toliko su neopisivo smug...
Ariel Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Koja odvratna trogloditčina jebote. Tačno mogui da zamislim kako mu je neka reptilska savetnica a la ona iz Parks & Rec smislila ovakav "viral". GOPovci stvarno dostižu nove visine tj. nizine rijeliti šoua ovosezonskim izborom kandidata... Pa kad je jedno vreme Santorum bio razmatran kao relativno ozbiljan kandidat, da bi posle iz R'lyeha isplivao Tramp, pa stvarno razumem Stjuarta što ne može više, dolaze krajnja vremena, naročito uzevši u obzir da će na kraju morati da se glasa za jebenu Hilari kao alternativu.
teacher Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 meni je jači ovaj dvoboj u kentakiju http://www.youtube.com/watch?v=j0_aI3vYLCo
Recommended Posts