marv Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Au, ti si zaista teži slučaj. ja ne znam kako da ti drugacije objasnim... da te ponovo kvotujem Samo treba gledati šta o Obami kažu oponenti (ja se ne sećam da je iko ikada toliko hranjen govnima)... Pametnome dosta. sta god da uradi sibicar da zadovolji (ulizava se) svoje oponente oni ce ga i dalje napasti i ponizavati ga, za njih on ce uvek da bude crncuga....btw bolji tretman i ne zasluzuje
Eraserhead Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Da, bas "ne zasluzuje" bolji tretman od toga da ga smatraju "crncugom".
marv Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Da, bas "ne zasluzuje" bolji tretman od toga da ga smatraju "crncugom". mozes li da odgovoris na pitanje da li ce on uvek ostati "crncuga" za njih ma sta god uradio za njih? da ili ne?
Eraserhead Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 A sta on to radi da bi se "ulizivao onima koji ga smatraju 'crncugom'"?
marv Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 pokusava biti veci katolik od pape btw nisi odgovorio na prosto pitanje
Eraserhead Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 pokusava biti veci katolik od pape A kako to pokusava? Sta konkretno radi pa to pokusava? Mislim da sam ti odgovorio.
marv Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 A kako to pokusava? Sta konkretno radi pa to pokusava? Mislim da sam ti odgovorio. pa totalno je sjebao nekoliko dusmanskih/muslimanskih zemalja, eleminisao najveceg neprijatelja i najopasnijeg coveka u istoriji covecanstva bin ladena (btw bivseg prijatelja dok se borio protiv komunizma), cak je i bejlautovao jebenog goldman sucksa ali dzabe, nista se nije promenilo, njega i dalje tretiraju kao i prvog dana kada postao predsednik to su cinjenice, a ti i indi samo sto ne kriviti mene sto ga tretiraju onako kako i zasluzuje i samo da vas podsetim da je on postao predsednik zahvaljujuci glasovima protiv desnicara kojima se ulizava i dobio nobela za mir a ne za rat
Muwan Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Grešiš, veoma. EDIT. Ti Obamu gledaš kao da je on predsednik sveta i odgovoran za sve što se događa na planeti. Nije sve na svetu Bliski Istok, postoje i neke druge (veoma bitne) stvari. Sirija je IMHO ogroman fail. Epski ogroman. A dosegao je tolike razmere ponajviše zahvaljujući neverovatno idiotskoj ideji da se odmah na početku stvari postave tako da se Asadu bukvalno ne ostavi drugi izbor osim da se bori do smrti (što on od tada i radi). Ništa pregovori, ništa diplomatija, ti dečko imaš da biraš izmedju Gadafijeve grane i Sadamovog konopca. Amerika je predvodila tu sumanutu politiku iza koje je stalo pola sveta i dobili smo nezapamćenu klanicu i potpuno fizičko uništenje jedne zemlje čijih 20m stanovnika sad moraju da pronadju novi dom na nekom drugom mestu, ako prežive. Što je najgore od svega, tom slepačkom politikom je najdirektnije guran interes Kuće Sauda i Katara, ej, Katara. Uopšte kad se pogleda, vidiš da se Obama na medjunarodnom planu uglavnom elegantno izmicao iz fokusa i puštao da politiku SAD oblikuju i predvode ludaci i sektaši poput Viki Nuland i to se osetilo na mnogo mesta. Pučevi su ponovo ušli u modu, palo je grljenje sa neopevanim zločincima u Egiptu, odnosi sa Rusijom su arguably gori nego u vreme hladnog rata, a njega nigde nije bilo da svojim nobelovskim autoritetom i pojavom nešto uradi. OK, pustio je druge da prljaju ruke ali to je ipak kalkulantstvo. Ne ulazim u to da bi njegovi protivkandidati i opozicija direktno umočili ruke u krv da su bili na njegovom mestu. Sa te strane gledano, on je svakako bolji izbor ali ne vidim suštinsku razliku.
condor Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 pa totalno je sjebao nekoliko dusmanskih/muslimanskih zemalja, eleminisao najveceg neprijatelja i najopasnijeg coveka u istoriji covecanstva bin ladena (btw bivseg prijatelja dok se borio protiv komunizma), cak je i bejlautovao jebenog goldman sucksa ali dzabe, nista se nije promenilo, njega i dalje tretiraju kao i prvog dana kada postao predsednik to su cinjenice, a ti i indi samo sto ne kriviti mene sto ga tretiraju onako kako i zasluzuje i samo da vas podsetim da je on postao predsednik zahvaljujuci glasovima protiv desnicara kojima se ulizava i dobio nobela za mir a ne za rat Марв, претерујеш али најстрашније. Једна реч, ал крупна: Иран. Река крви која није потекла, а ако не потече - то ћеш имати Обами да захвалиш.
Indy Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Sirija je IMHO ogroman fail. Epski ogroman. Ja stvarno ne znam kad je on to napao Siriju.
ObiW Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Tu tvrdnju sam čuo milion puta i uvek mi je zvučalo šuplje. Intenzitet mržnje sa desnice nije nikakav parametar tvojih levičarskih (niti ikakvih drugih) tendencija, to samo o njima govori i o nedotupavosti američke javnosti. Ali to nije javnost, to su delegati u saveznoj skupstini koji mu dobacuju da laze dok prica, i kojima uopste nije bitno da rade svoj posao (donose zakone), vec da mu smeste impeachment.
ObiW Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) pa totalno je sjebao nekoliko dusmanskih/muslimanskih zemalja, eleminisao najveceg neprijatelja i najopasnijeg coveka u istoriji covecanstva bin ladena (btw bivseg prijatelja dok se borio protiv komunizma), cak je i bejlautovao jebenog goldman sucksa ali dzabe, nista se nije promenilo, njega i dalje tretiraju kao i prvog dana kada postao predsednik zaboravio si i da ih je nasankao u vezi budzeta, kada su pretili da ce da ostave bez savezne institucije bez para, pa kad Obama nije popustio, podvili su rep i glasali "za"" povecanje poreza za najbogatije (a smanjenje za najsiromasnije). Dalje imamo obnavljanje diplomatskih odnosa sa Kubom (znas kad bi se to dogodilo da je republikanac predsenik?), pa ovaj deal sa Iranom. Ah da, mozda si cuo za zakon o zdravstvenom osiguranju? I to su mu uzeli za zlo. edit: i da ne zaboravimo... osnivanje kako ti kazes 'jednonacionalnog' suda za ratne zlocine OVK na Kosovu. To mu je jedan veliki + od mene. Edited August 4, 2015 by ObiW
Indy Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Tu tvrdnju sam čuo milion puta i uvek mi je zvučalo šuplje. Intenzitet mržnje sa desnice nije nikakav parametar tvojih levičarskih (niti ikakvih drugih) tendencija, to samo o njima govori i o nedotupavosti američke javnosti. Ja i ne mislim da je on levičar (za razliku od Eraserheada). Komentari koje ja već godinama čitam po netu su krcati sa toliko gađenja prema Obami da se to čak ne može objasniti ni rasizmom ni desničarenjem. Ne, on je negde gadno nagazio teapartističku ideologiju (koja caruje internet komentarima), ujeo ih je za srce i to mu nikad neće oprostiti. Ono što ja pokušavam da kažem da je boljeg USA predsednika teško i zamisliti. Što je neko rekao za njega, da, uvideli smo da ne ume da hoda po vodi, ali i dalje je najbolji plivač u Americi. Koga Amerika ima boljeg? Nema ni crtanog karaktera koji je bolji, osim ako Disney neće da pozajmi Aladdina Beloj Kući.
akibono Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Zahuktala se kampanja, jedan ozbiljan kandidat obmotao slaninu oko cevi jurišne puške, ispucao šaku-dve netaka i tako je ispekao pa pojeo! Neću da kažem koji, al'nije Tramp :D
Recommended Posts