Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Inace je zanimljiva prica za Perija koji se samoubio na debati prosli put a sada posto ima pun k kandidata a fox u primetimeu je propisao samo 10 mesta po poll averageu zadnjih 5 pollova pokusao je da napada jako Trampa kako bi se izdvojio iz mase. Naravno Tramp ga par puta potkacio u fazoni kako je ispao glup prosli put pa sad stavio naocare da ispadne pametan plus kako je uradio terrible job at the border. Rezultat je da nesretni Rik nece uci u 10 nego ce morati da se macuje sa Santorumom Greemom Fjorinom i ekipom u necemu sto u medijima nazivaju undercard :)

Posted

Uh, taj cirkus da Fox sad bira Top Ten kandidata koji će kod njih nastupati u tzv. debati dok ostale praktično eliminiše, to su prepisali iz nekog reality show programa jedan kroz jedan.

Posted

posle busha malog i ovog sibicara osame trump je nesto najnormalnije

A šta ti to baš toliko zameraš ovom sada predsedniku?

Posted

A šta ti to baš toliko zameraš ovom sada predsedniku?

rekordni broj izbeglica i reke krvi zahvaljujuci njegovoj idiotskoj politici (ulizavanju neocon-ima), nekoliko sjebanih drzava, hajka na disidente ko u doba inkvizicije, provociranje novog hladnog rata etc.

Posted (edited)

Pa, to je diskutabilno koliko je ta situacija (za koju se slažem da je više nego tragična) rezultat politike samog Obame. Mnoge od tih loših stvari su započete pre njegovog dolaska na vlast, zatim u igri su i drugi značajni igrači osim USA, i na kraju postoji i taj Kongres u kome su u većini oni na suprotnoj strani od Obame. Da ne pominjem i vojno-bezbednosno-industrijsko-finansijski kompleks koji nije prestao da postoji samo zato što je Obama došao na vlast. Ne mislim da bi bilo ko uradio više od njega bez da sprovede baš-baš revoluciju u USA, u kom slučaju ne bi možda bilo toliko izbeglica po Bliskom Istoku, ali bi krv tekla u potocima u USA.

EDIT. Rečju, pravićemo mi njega od blata (čak i bez Trumpa kao predsednika).

Edited by Indy
Posted

Pa, to je diskutabilno koliko je ta situacija (za koju se slažem da je više nego tragična) rezultat politike samog Obame. Mnoge od tih loših stvari su započete pre njegovog dolaska na vlast, zatim u igri su i drugi značajni igrači osim USA, i na kraju postoji i taj Kongres u kome su u većini oni na suprotnoj strani od Obame. Da ne pominjem i vojno-bezbednosno-industrijsko-finansijski kompleks koji nije prestao da postoji samo zato što je Obama došao na vlast. Ne mislim da bi bilo ko uradio više od njega bez da sprovede baš-baš revoluciju u USA, u kom slučaju ne bi možda bilo toliko izbeglica po Bliskom Istoku, ali bi krv tekla u potocima u USA.

sta bi bilo kad bi bilo ja to ne znam ali da nije pokusao - nije. ne da nije nego je uradio sve kako bi dokazao da nije osama hussein nego veci katolik od pape, prevarant nevidjeni

...i vrhunac patetike

:0.6:

Posted

i da ne zaboravim na epizodu kada bibi dosao u poseti kongresu i kada sibicar nestao sa lice zemlje, pa to nema ni u house of cards lol

Posted (edited)

Grešiš, veoma. EDIT. Ti Obamu gledaš kao da je on predsednik sveta i odgovoran za sve što se događa na planeti. Nije sve na svetu Bliski Istok, postoje i neke druge (veoma bitne) stvari.

Edited by Indy
Posted

Grešiš, veoma.

znas li kolika je trenutna (rekordna) cifra izbeglica?

Posted

A šta je tačno trebalo da radi tada, da se pošiba sa pomahnitalim Bibijem 1 na 1 pred kamerama? :unsure: Ne vidim da je njegova administracija išta servilnija prema Izraelu nego prethodne, niti se sećam da je remećenje tih odnosa bilo jedno od predizbornih obećanja.

Posted

A šta je tačno trebalo da radi tada, da se pošiba sa pomahnitalim Bibijem 1 na 1 pred kamerama? :unsure: Ne vidim da je njegova administracija išta servilnija prema Izraelu nego prethodne, niti se sećam da je remećenje tih odnosa bilo jedno od predizbornih obećanja.

pitas sta bi trebao uraditi da ti neko dodje kuci i stavi ti qrac na sto a ti si predsenik najvece svetske sile?

Posted

Najveće svetske sile čija house of representatives tom nekome raspomamljeno aplaudira, dok tebe prekida dok govoriš dobacivanjem "lažove"? Da.

Posted

Samo treba gledati šta o Obami kažu oponenti (ja se ne sećam da je iko ikada toliko hranjen govnima)... Pametnome dosta.

Posted

Tu tvrdnju sam čuo milion puta i uvek mi je zvučalo šuplje. Intenzitet mržnje sa desnice nije nikakav parametar tvojih levičarskih (niti ikakvih drugih) tendencija, to samo o njima govori i o nedotupavosti američke javnosti.

Posted

Najveće svetske sile čija house of representatives tom nekome raspomamljeno aplaudira, dok tebe prekida dok govoriš dobacivanjem "lažove"? Da.

poenta je da se tokom cele americke istorije to se desilo bas u vreme njegovog predsednistva, npr da su to uradili bushu bilo bi sekire i puno krvi, bili to izraelci, japanci ili marsovci

Samo treba gledati šta o Obami kažu oponenti (ja se ne sećam da je iko ikada toliko hranjen govnima)... Pametnome dosta.

zaboravljas ko su mu oponenti, moze osama njima pusiti 24/7 ali i dalje ce ostati obican nigger za njih

• Create New...