Lrd Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 ohio governor john kasich join 2016 presidential race to burazeru O jebote.
Marcus Wulffings Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) džon kesič comes from ohio which has 18 electoral votes and is known as a maker of presidents Edited July 21, 2015 by Marcus Wulffings
ObiW Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 On je guverner, pa je zato ziher da ce tih 18 elektorata Ohaja da odu njemu? Gor je bio senator iz Tenesija pa je ladno pukao u Tenesiju 2000, i to sa razmerom 2-1. Romni je bio guverner Masacusetsa, pa mu to nije pomoglo 2012.
Marcus Wulffings Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 eight of america's 44 presidents have been from ohio, and kesič is counting on that history and hoping it gives him an automatic leg up on other midtier candidates seeking republican presidental nomination
ObiW Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) Ko to tamo voli Ameriku? "America’s overall image around the world remains largely positive. Across the nations surveyed (excluding the U.S.), a median of 69% hold a favorable opinion of the U.S., while just 24% express an unfavorable view. However, there is significant variation among regions and countries." http://www.pewglobal.org/2015/06/23/1-americas-global-image/ edit: Vidju ba Vijetnama. 78% vole Ameriku, uprkos ratu. Edited July 21, 2015 by ObiW
WTF Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Čitam sa raznih strana to o Trampu, a je l' imaš ti neku ideju zašto je to tako? Čovek je očigledni pajac i neverovatno lupa, ali da li su se možda republikanci uželeli nekog ekstremnog posle silnih "poraza" pod Obamom? Je l' inat, šta li? Ili je stvarno moguće da se ljudi primaju na njegove idiotluke? Pa ima ljudi koji se primaju. Evo i 1 dobro objasnjenje zasto. S druge strane on iako vodi u pollovima, nema nigde vise od 15-16% podrske. Sto znaci da ga 80% i vise republikanskih glasaca ne podrzava. E sad sto je tih 80-85% debelo fragmentirano i podeljeno izmedju jos 18 kandidata, to je vec druga prica. Trumpov danasnji biser - javno je objavio privatni mobilni broj 1 od protivnickih kandidata - Lyndsey "Beauregard" Grahama
Lrd Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 To sam i mislio, gnev na Demokrate i konstanti "porazi". I malopre sam slušao taj govor, čovek je sumanuto lud, ako tako može da se kaže. Neverovatno je šta je sve ispričao.
Аврам Гојић Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Lud kao struja, i sasvim u mogucnosti da unakazi sanse GOP-a mnogo pre izbora. "Donald Trump says the chances that he will launch a third-party White House run will 'absolutely' increase if the Republican National Committee is unfair to him during the 2016 primary season.
Indy Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 GOP ionako nije u stanju da se sastavi sa kandidatom da iole valja.
akibono Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 upravo traje US senat saslušanje Kerija oko dogovora sa Iranom... malopre bio republikanac
WTF Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Lud kao struja, i sasvim u mogucnosti da unakazi sanse GOP-a mnogo pre izbora. A dobro, to moze da se gleda i na "glass half empty" nacin. Od dana kad je objavio kandidaturu, do dana kad se povuce (bilo kad to da se desi, a moze da bude i na samom kraju GOP primaries ako toliko izdrzi), svaki gaf, glupost, svinjarija i idiotluk nekog drugog GOP kandidata ce da prodje neopazeno jer svi sad samo prate njega, sta ce sledece da kaze, po kome ce da se pokenja, gde ide, sta jede, etc.. Kao ono kad pre neku vaznu utakmicu trener jedne ekipe izvali nesto kontroverzno i time usmeri medijsku paznju ka sebi a odvuce je od svojih igraca.
Аврам Гојић Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 znaci ne verujes da je bas toliki egzibicionista da nastupi kao third party kandidat i povuce 7-8 posto glasova GOP-a sa crackpot dela spektra?
Budja Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 (edited) Ma jok. Ja mislim da ce Bush rutinski da pocisti Clintonovu u finalu ako pre toga dobije Vokera. Edited July 23, 2015 by Budja
Аврам Гојић Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Ja mislim da ce Bush rutinski da pocisti Clintonovu u finalu ako pre toga dobije Vokera. Malo je rano za prognoze, ne? Ali i ja imam taj utisak
WTF Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 znaci ne verujes da je bas toliki egzibicionista da nastupi kao third party kandidat i povuce 7-8 posto glasova GOP-a sa crackpot dela spektra? Ne verujem. Kad jednom izvisi u GOP primary ili se povuce jos i ranije, to ce da bude to. Ma jok. Ja mislim da ce Bush rutinski da pocisti Clintonovu u finalu ako pre toga dobije Vokera. Pa bas rutinski nece, ako pobedi bice prilicno tesno. Ali on je jedini koji moze da je pobedi, kao sto je Walker taj koji ce verovatno da mu bude najozbiljniji protiv-kandidat u primaries.
Recommended Posts