Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Iako sam se odselio moram da branim cast Durhama. :D

Odbranio si je, svaka ti cast :lolol:

Posted

Odbranio si je, svaka ti cast :lolol:

:lol: Durham is badass

Posted

i nesretni lindsey, prvi bachelor u white house u sto godina je flip flopovao

Posted

kakvi beskicmenjaci jbt. ko da je zastava naterala onog govnara da ubija ljude.

plus, lepa je zastava. -_-

Posted (edited)

A oni kao to nisu znali ili ih je bolelo uvo sto ce da odrze konferenciju na mestu cija su pravila direktno oprecna njihovoj filozofiji.

A je l su ti propisi za svaki venue?

Ako nisu, moze se prigovoriti sto je taj venue toliko specijalan da bas njega izaberu, valjda im je stalo da primerom pokazu kako je bezbednost do jaja kada je dvocevka pored tebe.

Vrlo površno sam ispratio slučaj. WTF zna bolje - dakle, NRA je imala izbor između nekoliko venue koji imaju zasebna pravila? Ne postoji krovni zakon koji zabranjuje unošenje oružja u takve prostore, već je prepušteno vlasniku prostora da odredi pravila?

Ovo sa zastavom.... Zastava je odvratna i mnogi se šljam oko nje okuplja. Ona ne predstavlja samo sećanje na generacije predaka već i na vrednosti za koje su ratovali. Kao što Mandingo kaže da zastava nije naterala bilo koga da puca, tako je i tačno da ona nosi određena značenja - kao i svaki simbol, uostalom - koja su u ovom slučaju antihumanistička.

Edited by pacey defender
Posted

Kako ce neki ovde da se iznenade kada uklone tu zastavu sa svih mesta a rasizam ostane netaknut.

Posted (edited)

To već prelazi u grotesku.

edit: samo da na brzaka what-about-išem i da kažem da i stars & stripes treba uklanjati jer je pod tim stegom počinjen genocid nad nejtiv amerikans koji je ugrađen u temelje ovakve američke države <_<  

Edited by Prospero
Posted

Kako ce neki ovde da se iznenade kada uklone tu zastavu sa svih mesta a rasizam ostane netaknut.

Ko? Nema ovde tako glupih. Delujes kao apologeta.
Posted

Kad kazem ovde, mislim na ovde kod mene u USA ne na forum. :lol:

Posted

Američki Vrhovni sud doneo je danas presudu prema kojoj parovi imaju pravo na istopolne brakove u svih 50 američkih država.

• Create New...