Prospero Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 http://thedailyshow.cc.com/videos/gyhfub/democalypse-2016---white-house-don Ovo je bilo mučno za gledanje, mogu svi komotno u Parove ili Velikog brata.
djili Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 ako se ispostavi da je ideologija u prvom planu u ovom slučaju (a tako izgleda), onda meni ova analiza nije od pomoći. Roof verovatno ima više toga zajedničkog sa onim braniteljima Bandijevog ranča koji pobiše policajce i sa samoorganizovanim patriockim patroldžijama na granici nego sa ubicom iz bioskopa u Koloradu ili onom budalom što pobi žene jer nisu htele da izlaze sa njim. mislim, na kraju krajeva zašto angry white young dude? prođe ih ljutnja u nekim godinama? Na Bandijevom rancu nije bili mrtvih, nešto si tu pobrkao. A ovaj nesretnik ima neke veze s njima, ali ima i sa ubicom zena jer su obojica mrzili grupe ljudi. Onaj iz kolorada je bio samo lud.
malkin Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Na Bandijevom rancu nije bili mrtvih, nešto si tu pobrkao. A ovaj nesretnik ima neke veze s njima, ali ima i sa ubicom zena jer su obojica mrzili grupe ljudi. Onaj iz kolorada je bio samo lud. nisam rekao da je bilo mrtvih na Bandijevom ranču. mislio sam na Džereda Milera i njegovu gospodžu koji su bili branitelji ranča a onda malo kasnije ubili dva policajca.
marv Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 gledam juce reportazu na cnn-u o ruskom militari diznilendu (idiotizam svoje vrste, rusija ko rusija - sampion u akreativnosti), spikeri se smeju i rugaju se, jedan od njih kaze: dok kod nas mnogi roditelji ne daju svojoj deci ni da se igraju igrackama/puskama rusi vode svoju decu u militari diznilend gde ima cak i nuklearki amerikanci ce verovatno napraviti monstruma od ovog deteta i zaboravice se za dva dana, a da se zabrani fckng nra? nema sanse, nra je svetinja a onaj sibicar od predsenika ce verovatno opet zabiti glavu u pesak
ObiW Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 gledam juce reportazu na cnn-u o ruskom militari diznilendu (idiotizam svoje vrste, rusija ko rusija - sampion u akreativnosti), spikeri se smeju i rugaju se, jedan od njih kaze: dok kod nas mnogi roditelji ne daju svojoj deci ni da se igraju igrackama/puskama rusi vode svoju decu u militari diznilend gde ima cak i nuklearki amerikanci ce verovatno napraviti monstruma od ovog deteta i zaboravice se za dva dana, a da se zabrani fckng nra? nema sanse, nra je svetinja a onaj sibicar od predsenika ce verovatno opet zabiti glavu u pesak zabrani se nra i sta onda? konfiskuje se oruzje po kucama?
marv Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 zabrani se nra i sta onda? konfiskuje se oruzje po kucama? da (za pocetak), nema oruzja nema ovakvih sranja
ObiW Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 (edited) da (za pocetak), nema oruzja nema ovakvih sranja I sta mislis sta ce da se dogodi kad krenu da konfiskuju oruzje koje je do juce bilo legalno? Pre nego sto odgovoris, sedi i zamisli srpsku miliciju u bilo koje vreme izmedju 1945 i 1999 kako ulazi u Drenicu i upada u kuce pod izgovorom da trazi oruzje. E, to bi se dogodilo skoro svugde (bivsa konfederacija + kolorado, vajoming, montana, juta, ajdaho, arizona...) Edited June 19, 2015 by ObiW
marv Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 I sta mislis sta ce da se dogodi kad krenu da konfiskuju oruzje koje je do juce bilo legalno? Pre nego sto odgovoris, sedi i zamisli srpsku miliciju u bilo koje vreme izmedju 1945 i 1999 kako ulazi u Drenicu i upada u kuce pod izgovorom da trazi oruzje. E, to bi se dogodilo skoro svugde (bivsa konfederacija + kolorado, vajoming, montana, juta, ajdaho, arizona...) analogija ti je nikakva pa je nemoguce odgovoriti. bolja analogija bi bila bilokoja zapadnoevropska drzava btw na kosovu bilo upada i upada zbog oruzja i nije bio kraj sveta
ObiW Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 analogija ti je nikakva pa je nemoguce odgovoriti. bolja analogija bi bila bilokoja zapadnoevropska drzava btw na kosovu bilo upada i upada zbog oruzja i nije bio kraj sveta Pa ljubav koju bi lokalci osecali prema policiji koja im zbog toga razloga upada u kucu bi bila slicna. Ne kazem, mozda bi u Bostonu i Njujorku bilo drugacije, ali zapadno od Misisipija i juzno od Mejson-Dilson linije... tesko.
Аврам Гојић Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 mozda ipak postoji neki srednji put izmedju politike opsteg naoruzavanja i konfiskovanja pomocu upada u kucu, recimo, za pocetak, da se uspostavi nekakav elementarni gun control kakav postoji u drugim zemljama?
marv Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Pa ljubav koju bi lokalci osecali prema policiji koja im zbog toga razloga upada u kucu bi bila slicna. Ne kazem, mozda bi u Bostonu i Njujorku bilo drugacije, ali zapadno od Misisipija i juzno od Mejson-Dilson linije... tesko. pa us nije neka balkanaska vukojebina tako da ne bi doslo do toga, da postoji volja sve bi se zavrsilo sa dobrovoljnom predajom, ako ne onda posaljes one koji su stekli iskustvo po faludji
Dr Arslanagić Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Bernie Sanders polling strong in New Hampshire sanders pocinje da sjebava vec gotovu kandidaturu hilari za predsednika. Senator iz Vermonta dobro stoji u Nju Hempširu? To kao kad bi Corn Cob Man pobedio u Ajovi...
marv Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 mozda ipak postoji neki srednji put izmedju politike opsteg naoruzavanja i konfiskovanja pomocu upada u kucu, recimo, za pocetak, da se uspostavi nekakav elementarni gun control kakav postoji u drugim zemljama? gun kontrol nije pravo resenje, pravo resenje je - no guns. ja npr volim da imam vatreno oruzje ali jebes mene, normalno civili ne bi trebali imati oruzje, ni za samoodbranu, ni za sport, ni za lov....nema oruzja - nema problema....mnogo prosto e da, vlasnici od ovih nra idiota bi ostali bez profita....e to je vec problem :(
ObiW Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 mozda ipak postoji neki srednji put izmedju politike opsteg naoruzavanja i konfiskovanja pomocu upada u kucu, recimo, za pocetak, da se uspostavi nekakav elementarni gun control kakav postoji u drugim zemljama? pa Klinton je nesto pokusao 1994 i jedini je uspeo da se regulise prodaju automata i to na cini mi se 3 godine. Taj zakon nije produzen, kada je istekao. Da se razumemo, ja smatram da bi konfiskovanje oruzja po kucama vrlo brzo dovelo do gradjanskog rata. To je jednostavno veoma losa ideja koja moze da padne na pamet samo nekome ko nikada nije ziveo u Americi i ne poznaje Amerikance.
Eraserhead Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Ma ne znam uopste kako bi to konfiskovanje moglo da se izvede kad je u nekim drzavama cak zabranjeno da vlasti vode evidenciju naoruzanja. Mislim da treba pre razmisljati o nekim drugim merama kako bi se ovakve stvari izbegle u buducnosti. Konfiskacija oruzja je ovde SF.
Recommended Posts