Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Ali kako, zar da čim neko upiše "nigger" u search engine, negde se upali crvena lampica? Isto za bio koju od milijardu uvredljivih reči? Takvim širokim potezima sakatiš sopstvenu tehnologiju. Onda ti je bolje da digneš ruke od tog wiki pristupa uređivanju generalno.

Meni je ovde više kriva armija #SJW na twitteru koja se dala u empirijsku potvrdu teze da "nigger house" preko google maps vodi u Belu kuću. Evo samo na ovoj temi, prva četiri posta kažu da su i sami vršili tu pretragu "da provere", mogu misliti kolika je onda bila popularizacija te sintagme na globalnom nivou, potpuno nepotrebno.

Posted

nigger house == White House; accept?

nigger => research "black person"

White House == house of USA president

USA president => Barack Obama

Barack Obama => "black person"

file report.

Sve se moze kad se hoce, ne kazem da je lako, na kraju ceo Big Data danas se zasniva na rasclanjavanju rubbisha od bitnoga i odredjivanja prioriteta ali da si video neka komercijalna resenja znao bi da je moguce (tipa IBMov program za prodavnice koji salje kataloge za baby opremu trudnicama koje jos nisu svesne da su trudne).

Posted (edited)

Google has now suspended auto-approval and user moderation across the globe. This will remain the case until Google figures out ways to add “more intelligent mechanisms to prevent such incidents,” Kanakarajan adds.

Currently, all edits are going through a manual review process, but obviously, that’s not a scalable solution for a platform as large as Google Maps. With Map Maker, users in over 200 countries worldwide have been able to add and update map information for Google Maps’ and Google Earth’s millions of users.

Inače, onaj upit reaguje na house, ne na nigga. isto dobiješ i ako u upit upišeš npr. commie house, white trash house i slično. Ako je upit Russian House (postoji objekat koji se tako zove) ideš na restoran ili (šta je već) tog imena. Ako napišeš big dick house, ide na najpoznatiji toponim koji u sebi ima 'house'.

Edited by Skyhighatrist
Posted

Pa da, i onda kad jednom krene pomama da se kuca "nigger house" i zatim klikće na white house među rezultatima, to je zakucano. 

@Shan Jan: Ne mogu da zamislim koliko bi posla bilo potrebno da se uspostave takvi kriterijumi za svaki od nebrojeno potencijalno osetljivih termina. I čemu sve to? Da bi se sprečilo da ljudi demonstriraju svoj rasizam, šovinizam, ili šta već, tj. nateralo ih da budu govna u svoja četiri zida?

Posted (edited)

stejt dept. objavio prvu turu mejlova hrc sa njenog privatnog servera.

http://foia.state.gov/Search/Results.aspx?collection=Clinton_Email

ima bengazi, i tako neke škakljive (classified) stvarčice za koje je, koliko se sećam, tvrdila da nisu išle tog servera.

edit:

za srbiju vraća 1 rezultat, ništa spec:

From: Verveer, Melanne S

Sent: Tuesday, September 18, 2012 8:35 PM @state.gov>

To: @state.gov>

Subject: NATO @state.gov>

I'm heading back from meetings on women, peace and security at NATO. The chief implementer of WPS at DOD also traveled with me. It was extremely productive. SG Rasmussen chaired a meeting on 1325 today of all the NATO member and partner ambassadors incl DaIcier. The new NATO special rep for 1325 -- the position sponsored by Norway and approved at the Chicago summit — gave her inaugural address, and my DOD colleague and I discussed the US efforts both generally and in Afghanistan. We were followed by extensive remarks from the NATO ambassadors, all of whom touched on the importance of women's role in security and NATO's mission, as well as applauded US leadership. Many mentioned you in their interventions! The ambs from Serbia, Azerbaijan and Georgia pointed to their own national action plans (their existence was a surprise to us), as well as the new structures they have put in place to implement them. The ambassador from Azerbaijan even said that he is hopeful women will contribute to ending their regional conflict (I will tell Morningstar). The special rep - a seasoned diplomat who knows her way around NATO --- wanted me to ten you how much you have inspired her -- something I hear everywhere! @state.gov>

I'm confident our NATO visit also served to reinforce the importance of the NAP and the US role with our own people both at NATO and DOD. @state.gov>

I was sorry to miss the discussion with ASSK but there are more events with her tomw. We are working hard on getting the engagement of Burmese women into the formal peace structures being put in place to end the ethnic conflicts. @state.gov>

I also met with Vivian Redding at the EU who, despite her efforts, is unlikely to get a quota for women on public boards of directors adopted. She too expressed her admiration of you and your leadership. @state.gov>

In addition to everything that's been said about Chris Stevens, he really understood the important role the women in Libya were playing in peace and security. Whenever I met with Libyan women at meetings in the region, they went out of their way to tell me how much he supported them and how much affection they had for him. Such an awful loss. @state.gov>

You've been magnificent throughout all this, despite how wrenching it's been. @state.gov>

Edited by Prospero
  • 2 weeks later...
Posted

Pa, tako to biva sa naoruzanim narodom...

The vast majority of victims — more than 80 percent — were armed with potentially lethal objects, primarily guns
Posted

Pa, tako to biva sa naoruzanim narodom...

+1

nije lako pandurima, svesni su da svaka budala moze da ima arsenal u gepeku.

Posted

Ko naoruzan krene na pandura pa bude ucmekan, nema sta da se buni, sam je kriv, koji je kurac imao da nosi oruzje.  Takodje ko nenaoruzan ali crnac krene na pandura pa bude ucmekan isto je sam kriv, koji je kurac imao da bude crnac. :fantom:

Posted

ne valja biti crnac u americi, pa to ti je.... bilo koja integracija u bele kombinacije im je skoro pa sizifov posao

Posted

Ko naoruzan krene na pandura pa bude ucmekan, nema sta da se buni, sam je kriv, koji je kurac imao da nosi oruzje. Takodje ko nenaoruzan ali crnac krene na pandura pa bude ucmekan isto je sam kriv, koji je kurac imao da bude crnac. :fantom:

Non sequitur.

• Create New...