Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Da oproste lokalni navijaci al' ovo k'o da je izaslo iz Gulaga. Ono "uhapsheni je bio naoruzan" (citaj: "imao je perorez"). Ono "boxcutter" i taj rad...

Jebiga, neko opravdanje su morali da izmisle, a nije im bilo lako:

https://www.youtube.com/watch?v=QpfMFSc4ggY

Još luđa je bila ona priča od pre sad već godinu-dve, kad su lika uhapsili i gurnuli ga na zadnje sedište kola... a on tu nekako bio upucan u glavu. Zvanično, uspeo je da sakrije pištolj dok su ga pretresali, a onda je na zadnjem sedištu izvukao taj skriveni pištolj - sa sve lisicama na rukama i rukama na leđima - i izvršio samoubistvo. Kao u crtanom filmu.

Posted

Ali taj je pušio travu, a svi dobro znamo da čovek čim dune obično izvuče pištolj i opali sebi u glavu...

Posted (edited)

Sve je otislo u picku materinu, izgleda.

#BaltimoreRiots State Police requesting 5000 additional officers from neighboring jurisdictions @cbsbaltimore
Edited by Грешни Василије
Posted (edited)

CDo_crOWIAAoTZi.jpg

CDo_ImqWoAAwjnE.jpg

Edited by Грешни Василије
Posted

ja navijam za ovu ekipu

hqdefault.jpg

Posted (edited)
Hvala. Ja sam verovatno jedini ko nije gledao tu seriju.

Edit: prvi pucnji. Btw imam utisak po ekipi oko mene koja je uglavnom pro-protest da su s ovim paljenjima demonstranti uprskali sto se podrske tice.

Edited by Eraserhead
Posted

Iznenadili bi se kada bi znali koliko "ko ga jebe sto je bezao od policije" cujem.

Pa ja sam (doduse ne toliko cesto) cuo to i za onoga lika dole u Charlestonu sto mu je pandur ispalio 8 metaka u ledja i posle ladno dosetao do njega i ostavio taser, pa posle pricao kako mu je ovaj oteo taser pa je morao da koristi pistolj.

A pre 3 godine otprilike je bila aktuelna kombinacija da se preselim u Baltimore, sad bi ste imali izvestaca sa lica mesta :D

Inace mislim da je ovo angazovanje Nacionalne Garde malo prejaka reakcija, koji kurac imaju onoliku policiju da ne moze da obuzda one klince?  Mislio bi neko da je ovo politicka igra, ali ne vidim kako neko moze da profitira od svega ovoga.

Posted

Gledam neke vesti i izgleda da se BHO jako naostio da protestantime u Baltimoru utera "demokratiju i pro-zapadne" vrednosti. Mozda ce po inerciji, kao sto je resavao slicne stvari u drugim zemljama, poceti da im tovari bombe na glave.

Posted

Pa ja sam (doduse ne toliko cesto) cuo to i za onoga lika dole u Charlestonu sto mu je pandur ispalio 8 metaka u ledja i posle ladno dosetao do njega i ostavio taser, pa posle pricao kako mu je ovaj oteo taser pa je morao da koristi pistolj.

A pre 3 godine otprilike je bila aktuelna kombinacija da se preselim u Baltimore, sad bi ste imali izvestaca sa lica mesta :D

Inace mislim da je ovo angazovanje Nacionalne Garde malo prejaka reakcija, koji kurac imaju onoliku policiju da ne moze da obuzda one klince?  Mislio bi neko da je ovo politicka igra, ali ne vidim kako neko moze da profitira od svega ovoga.

Ja mislim da se plase da ce stvari da eskaliraju i onda preventivno ulete sa gardom.

Inace najbolji snimak koji sam skoro video :D

https://www.facebook.com/7NewsMiami/videos/vb.29790827612/10152896138912613/?type=2&theater

Posted

Mozda bi mogli da planirate preseljenje severno od Mason-Dixon Line ili na pacificki severozapad.  Nije idealno, ali je bolje nego na Jugu.

Posted (edited)

Mozda bi mogli da planirate preseljenje severno od Mason-Dixon Line ili na pacificki severozapad.  Nije idealno, ali je bolje nego na Jugu.

Reci mu, Mito. Covek zivi u neznjanju i muci na Jugu vec 20 godina. 

Edited by ObiW
  • Create New...