Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Ko nije citao Dragosha a ima zarku zelju nek' se javi na DM - skenirao sam ga uredno u casovima dokolice.

Posted

Osim toga mi Srbi/Srbijanci imamo dosta toga zajednickog sa Američanima - pocev od 1389te i Kosova Polja (Remember the Alamo™) pa dalje redom...

Posted

...jer to znamo iz neposrednog iskustva pa ne moramo da se bavimo ekstrapolacijom podataka i konstruisanjem realnosti o SAD. 

A je@i ga, ja kazem - bio sam u Ajovi a kolega kaze - ma pusti, to nije Amerika

Teksas? Onako.

Kalifornija? Dobro - dva minus jedva nategnuto. 

Istina, dodje neki drugi kolega iz Amerike u Australiju, sa zenom Japankom, i ode posle godinu dana - zeni "prejak rasizam" u Australiji...

#jeblom@tere

Posted

A je@i ga, ja kazem - bio sam u Ajovi a kolega kaze - ma pusti, to nije Amerika

Teksas? Onako.

Kalifornija? Dobro - dva minus jedva nategnuto. 

Ključno pitanje je - koja Amerika?

ninenations.png

Posted (edited)

Jeste li ispratili glupost 1 velikog cara republikanca iz Ajdahoa, zove se Vito Barbieri? 

http://www.people.com/article/idaho-lawmaker-gets-female-anatomy-lesson

http://www.slate.com/blogs/xx_factor/2015/02/24/vito_barbieri_anti_abortion_idaho_republican_asks_if_you_can_reach_the_vagina.html

A male Idaho lawmaker speaking in favor of an anti-abortion bill got a brief – and guffaw-inducing – primer on lady parts after asking if doctors could perform gynecological exams remotely by having women patients swallow small cameras. 

The Republican-controlled state legislature's House State Affairs Committee was hearing testimony from Dr. Julie Madsen in opposition to a bill that bans doctors from prescribing abortion-inducing medication via telemedicine – for example, through seeing their patients via Skype or FaceTime in this largely rural state. 

Republican Vito Barbieri, retired attorney and married father of three, asked Madsen if a doctor could remotely assess the state of a woman's pregnancy by having her swallow a small camera, according to The Associated Press, whichcovered the three-hour committee hearing on Monday. 

After a moment of evidently stunned silence, Madsen replied no – "simply because when you swallow a pill, it would not end up in the vagina." 

Hoots of "Ha! Ha! Ha!" from the audience followed. Barbieri said simply, "Fascinating. That certainly makes sense, doctor." And then he pivoted to another question. 

Edited by pacey defender
Posted

dobar je ovaj bivsi sef cia, sto sada petlja po srpskim medijima i ostalom preko kkr. 

Petraeus Mistress Got Black Books Full of Code Words, Spy Names, and Obama Briefings

David Petraeus, a retired four-star general and former director of the CIA, pleaded guilty Tuesday to giving highly classified information to his ex-mistress. The information came in the form of eight black books that contained everything from identities of covert officers to discussions with President Obama.

Posted (edited)

Taj Petraeus je jedan od ljudi koji vode KKRov Global Institute koji se bavi geopolitickom analizom. Sa SBBom verovatno nema veze.

Edited by Eraserhead
Posted (edited)

pa sad...

Petreus je posle sastanka sa prvim potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu kazao da su uslovi za investicije u Srbiju veoma povoljni, ali da ima prostora za njihovo dalje poboljšanje.
On je naglasio zainteresovanost ove kompanije da uveća svoje investicije i da u tom smislu Beograd pretvori u centar za digitalizaciju u regionu.

ne mislim da je posebno bitan šraf u celoj priči; ono što mu je verovatno bio deo posla je da proceni ključne rizike za kkr-ove investicije (u sklopu većeg tima) uključujuči i sbb, koju je očigledno aminovao.

ali je kod nas ta priča malo prenaduvana.

Edited by Prospero
Posted

Kolekcija bisera, stvarno vredi pogledati kako nepismeni/maliciozni lideri najmocnije drzave na svetu uredjuju svet :(

Posted

Kolekcija bisera, stvarno vredi pogledati kako nepismeni/maliciozni lideri najmocnije drzave na svetu uredjuju svet :(

Pošto se u predmetnom™ videu kratko pojavljuje William Kristol, red je da se setimo jednog od najboljih pwnova na televizoru ikada. 

Posted

Šta je tačno non-white? Latinosi se ubrajaju tu?

• Create New...