Jump to content

Future Weapons ili cime ce se ljudi ubijati u buducnosti!

Featured Replies

Posted

ne znam dal pratite Discovery, onaj kanal sto promovise nasilje, al iso je skoro zanimljiv serijal o najnovijim dostignucima na polju masakriranja i kasapljenja ljudskih bica.elem, bilo tu svega, al nekako su mi se najvise dopalo ovo cudo ratobornih i krvolocnih sveda... Archer FH-77BW L52:wub:btw najvise me impresionirala mogucnost istovremenog pogadjanje cilja sa vise hitacamenjanjem nagiba cevi tokom ispaljivanja.(nazalost nisam uspeo da nadjem clip iz FW-a. :( )

hattori said:
ne znam dal pratite Discovery, onaj kanal sto promovise nasilje, al iso je skoro zanimljiv serijal o najnovijim dostignucima na polju masakriranja i kasapljenja ljudskih bica.
Daj zatvori topik, sad će Maistor da ti nađe fotku deteta koje je progutalo granatu dotične mašine.

U buducnosti ce se jednostavno na svaki skup politickih i inih neistomisljenika bacati antraks koji je uz pomoc specijalnih katalizatora (najstroze cuvana tajna CIA-e i MOSAD-a) razmucen u sonoj kiselini. Prvi ogledi su vec izvrseni u nekim zemljama treceg sveta.akaaaaaax3.jpg

Odakle ti ta informacija?

ja sam nesto racunao u ceju kako da se prze rakete laserom, pukne jebote ko petarda

• 3 weeks later...

Samo se nadam da će ljudi bar u dalekoj budućnosti biti dovoljno pametni da se ničim ne ubijaju.

• 1 month later...

Daska kroz koju je zakucan veliki ekser?

• 2 weeks later...

Novo oruzhje USNavy.Za ljubitelje video igrica, rec je o supersized railgunu (elektromagnetna energija se koristi kao pokretac projektila).Misli stoka da ce to da ih sacuva od dodatnih zrtava u okupacijama.

Reveal hidden contents

Edited by Schmeling

Sledeći put milim te samo kratak pasus i ostaviš link. :wink: