matador Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Elmere, mani se corava posla, ovde niko nece da prestane da pusi.Dodju, malo properu savest, osuse je i idu dalje. Lafcine.
Elmer Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ako kazem da, zvucacu kao da sam prethodnim postom ohrabrivala sebe, a ja samo zelim da podelim iskustvo. (jesam nakon niza godina i zao mi sto nisam i mnogo ranije)
Elmer Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Elmere, mani se corava posla, ovde niko nece da prestane da pusi.Dodju, malo properu savest, osuse je i idu dalje. Lafcine.nisam ja ni mislila da drzim sesiju, nego vidim otvorena vrata i cujem graju pa udjoh da vidim o cemu je rec.ajd' zdra'o
čekmeže Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nemoj se stideti svoje ružne prošlosti...hajlajti posta su mi uskraćivanje deci, wtf? i cigareta koja izgori(možda bi bilo bolje da se istopi, u čemu je stvar)?
Elmer Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ja za sve sto nabrojah imam argumente ali zasto bi ih objasnjavala tebi sa tim grubim nastupom i tako nervoznom. u startu vidim da gubim. ;) srecan push
čekmeže Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ne pratiš, ja sam nepušač -_- A da sam nervozan jesam, ali ne zato što sam ostavio cigarete :D I da, muka mi je od tvog posta.
Elmer Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Svima se ispricavam sto mi je promaklo da je Heartman nezadovoljni nepusac.
noskich Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Nikad nisam bio pusac-zavisnik. Ponekad zapalim jednu pa posle toga ne mesecima, intervali su toliki da se i ne secam kada je bilo poslednji put. U stresnim periodima doduse umem da stuchem i do pola pakle dnevno, ali to su za vreme studija bili samo periodi pripreme za ispite, nakon studija nikada.S druge strane volim nargilu, ali to iskljucivo u drustvu od makar jos troje i otprilike jednom u dve nedelje. Stavljamo nekad duvan, nekad `herbal` sto mu dodje kao neki aromatizovani caj. Citao sam istrazivanja po kojima jedan dobar interval nargile je uporediv sa celom paklicom cigareta, ali mislim da je to slucaj samo kada se nargila ne deli sa drugima vec se pusi sve vreme sam.Da zakljucim - aroma mi je najvaznija, cigarete - mentol ili cokolada/vanila, nargila mentol, visnja, grozdje, jabuka, jagoda.
belch Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 (edited) i don't smoke anything that doesn't get me high -_- da, tolko sam kolonizovana da ne znam kako ovo adekvatnije da izrazim na srpskom Edited June 2, 2011 by funk soul sister
maheem Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 zapalio dve pre neko veče posle pauze od skoro dva meseca i obe su mi bile gadne <_< pauza se nastavlja zanavek!
salkodinamitas Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ne znam da li je neko već ovo kačio. Meni je pomoglo..
kud u maglu Simoviću Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 (edited) ima li iko iskustvo sa ovimekod mene na poslu postala masovna pojava, pogotovu u ovim vrelim danima, klima šljaka, a svi purnjajuedit: ne kao zamena za cigarete Edited July 3, 2012 by kud u maglu Simovicu
Recommended Posts