JozoMujica Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 E sad bih da oslabim :)))) ako imate savet...Počni da pušiš.
Sara Goldfarb Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 (edited) E sad bih da oslabim :)))) ako imate savet...voće umesto grickalica. mnogo vode.+ kardio treninzi koji ti neće dopustiti konzumaciju cigareta.čula sam skoro za još jedan trik (neću da ulazim u to koliko je plodonosan) cigaretu umočiti u mleko, ostaviti da se osuši potom je ispušiti.i voilà..stvoriće gađenje prema nikotinu! Edited March 10, 2011 by Sara Goldfarb
Milogled Bluff Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 (edited) Jos bolji efekat bi se postigao ako bi cigaretu umocila u fekalije Edited March 10, 2011 by Milogled Bluff
Sara Goldfarb Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Jos bolji efekat bi se postigao ako bi cigaretu umocila u fekalijejel to nešto iz personalnog iskustva?
Milogled Bluff Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 (edited) Aha. Tako sam prestao da kopam nos. Edited March 10, 2011 by Milogled Bluff
halloween Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 (edited) Samo da konačno potvrdim svoj nepušački status, 3 meseca nijedan dim, bez zibana, čajeva, žvaka, nasuvo skroz. Sve bez previše teškoća, a ko ne može taj se prenemaže. Iskreno govoreći, samu sam sebe iznenadila. Setim se cigarete kad neko drugi puši i tada uglavnom pobegnem jer mi smrdi, sve sa onim iskosa pogledom punim gađenja ( npr. sinoć jedno 200 pušača oko mene, izbezum). Joooj, pravi bivši pušač. 'Ajd' uzdravlje, da ne pišem više na ovoj temi. Ne treba mnogo ni računati, niti pamtiti te datume i bivše rituale. Edited April 3, 2011 by halloween
henrik larsson Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Meni nešto jače od mesec, takođe na suvo i bez zajebancija. S tim što nisam bivši pušač, tj ne smeta mi ič da neko dimi oko mene, po alkoholu se udara regularno, kafa se nekako spontano samoizbacila. I dalje imam piksle na gajbi i ne branim nikom ništa.
Frank Pembleton Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Meni nešto jače od mesec, takođe na suvo i bez zajebancija. S tim što nisam bivši pušač, tj ne smeta mi ič da neko dimi oko mene, po alkoholu se udara regularno, kafa se nekako spontano samoizbacila. I dalje imam piksle na gajbi i ne branim nikom ništa.Ja sam prekinuo na 2.5 pakle kafu nisam izbacio iako sam očekivao da će što ti kažeš da se samoizbaci...Smešno mi je što pušači kad dođu kod mene očekuju da nešto serem aj kuliram...
Nicol Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 apstinenti, kako napredujete?kod mene 2. po redu pad i povratak na mračnu stranu. prvi pokušaj apstinencije potrajao je godinu dana, drugi dvi, za treći još nemam kapaciteta <_<
Frank Pembleton Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Nego jel se važi ako se puši tompus jednom u 20-ak dana jel to prekid apstinencije?
henrik larsson Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Nema to veze, ja sam zapalio jednu pre neki dan i to je to. Nemam nameru da nastavljam da pušim.
Nicol Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Nego jel se važi ako se puši tompus jednom u 20-ak dana jel to prekid apstinencije? Nema to veze, ja sam zapalio jednu pre neki dan i to je to. Nemam nameru da nastavljam da pušim.u vezi te jedne u posebno odabranoj prilici mislim da ne znači automatski povratak pušenju. takva crno-bijelo podjela ednostavno ne pokriva većinu stvarnih situacija. uostalom, od nje opet možeš opet krenuti u kojem već pravcu odabereš. prije 6 mj sam zapalila tu prvu, nakon toga ponovno za 3 mj još nekoliko. nakon toga opet nisam 2 mj pušila, međutim tu mi je ponestalo motivacije, zjednostavno sam odustala i vratila se u roku od par dana na prvobitnu količinu. sad, ta jedna (per se ) nije bila povratak pušenju, ali je bila jedan korak bliže tome da na kraju posustanem. s druge strane baš sam ovaj vikend srela tipa koji puši samo u posebnim prilikama po 1 ili 2 cigarete, izbrojio je u prethodnoj godini 10 komada. i tako uspijeva od 1998. čak i da uzmemo da neće ostati na toj dozi, ako za 10 godina dođe na 20 godišnje- yebe mu se, nije neki zdravstveni rizik. tako da larssone, hold on!ja bih isti tren potpisala takvu posrnulu apstinenciju, samo da sam malo spretnija u balansiranju na mini dozama.
расејан Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 ...jednostavno sam odustala i vratila se u roku od par dana na prvobitnu količinu. Благо теби. Ја сам био прекинуо за четврт секунде, и то је било то, осам месеци без иједног дима, чак нисам ни сањао да пушим. Повратак на нормалну дозу је ишао потеже, трајао је добра четири месеца.
ToniAdams Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 hold on!kad vec pomenu uejtsa, kolko moram dnevno pusiti da bih zvucio kao on?
Milogled Bluff Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 kad vec pomenu uejtsa, kolko moram dnevno pusiti da bih zvucio kao on?Za to pitaj Mrcu, on kad dobije znojnu vaginu zvuci tako
Recommended Posts