November 19, 20195 yr 2 hours ago, dùda said: jeste, ja vas potpuno razumem, ali to je zato što ste još mlade lepe i zdrave to je istina!
December 1, 20195 yr Author ja vise ne mogu da provedem 3sata u zadimljenoj prostoriji a da posle ne umrem od glavobolje i mucnine :( mislim,kao sa svim otrovima stvar je u izlozenosti a posto apsolutno nemam izlozenost sada umirem i od mrvice :(
December 3, 20195 yr On 1.12.2019. at 12:00, ivy said: ja vise ne mogu da provedem 3sata u zadimljenoj prostoriji a da posle ne umrem od glavobolje i mucnine :( mislim,kao sa svim otrovima stvar je u izlozenosti a posto apsolutno nemam izlozenost sada umirem i od mrvice :( da nisi bolesna?
December 4, 20195 yr čovek je ili pušač ili nepušač trik je da otkrije što pre šta je i da to bude ja znam
December 5, 20195 yr ti si otkrila da si nepusacica jesi slagala pare sa strane svakog dana od cigara il si na gomili izracunala da je doslo vreme da popusis cipele?
December 28, 20195 yr On 5.12.2019. at 0:16, Braća Strugacki said: čovek je ili pušač ili nepušač Ima još jedna kategorija. Pušač koji ne puši. Ta sam
December 29, 20195 yr On 27.12.2019. at 20:33, mustang said: Kao od danas ne pusim... Uvek sam tu da podržim ljude u otarasivanja najgoreg zla što postoji... Budi jaka, izdrži, malo boljih stvari možeš da uradiš za sebe, svoje telo, zdravlje, život.