November 8, 20195 yr Bravo!!! Kod mene je isti slucaj i sa kondicijom, disanjem, mirisom ukusom... jedino sto mi kafa vise ne prija narocito. Od 2-4 dnevno spao sam na toliko mesecno. Sto se tice leka, kad ti se ucini da mozes i bez njega, prestani i s njim. Ako ne ulazes trud da se uzdrzis da ne zapalis i ako ti padnu na pamet i istog trenutka ti i prodje misao onda si verovatno vec zavrsila posao.
November 8, 20195 yr 1 hour ago, jimi said: Kod mene je isti slucaj i sa kondicijom, disanjem, mirisom ukusom... jedino sto mi kafa vise ne prija narocito. Od 2-4 dnevno spao sam na toliko mesecno. jes, i meni kafa sad nekako besmislena. i kokakola isto. al pijuckam na silu da me ne strefi neki šlog od tolike apstinencije. 1 hour ago, jimi said: Sto se tice leka, kad ti se ucini da mozes i bez njega, prestani i s njim. Ako ne ulazes trud da se uzdrzis da ne zapalis i ako ti padnu na pamet i istog trenutka ti i prodje misao onda si verovatno vec zavrsila posao. videću. ljudi često pričaju o tih prvih 5 dana, nedelju dana... koji su kao najteži. piću ga dok ne prođe to.
November 18, 20195 yr Jok, nego kad vidim da nego postavi, podsetim se. Zabole me za taj otrov, bukvalno nikakvu zelju nemam za tim vise
November 18, 20195 yr danas nešto muž i ja hodamo i gledamo likove kako kupuju cigarete na kiosku i zaključujemo koliko smo srećni što smo se rešili bede nekih 18 godina - punoletstvo
November 18, 20195 yr 1 hour ago, dùda said: danas nešto muž i ja hodamo i gledamo likove kako kupuju cigarete na kiosku i zaključujemo koliko smo srećni što smo se rešili bede nekih 18 godina - punoletstvo Ja zadnji put zapalio u maju 2016. Bljak . Lažem zapalio sam je i prosle godine u julu na burazovoj svadbi Edited November 18, 20195 yr by Cash
November 18, 20195 yr Ja nikad nisam bio pusac, u poslednjih par meseci eksperimentisem sa cigarilosima, u nekim prilikama opustanja uz dobro pice, posle dobre hrane. Isprobao Toskanelo, Moods, Cohibu, videcu one Italico ikuse kakvi su.
November 19, 20195 yr 19 hours ago, dùda said: danas nešto muž i ja hodamo i gledamo likove kako kupuju cigarete na kiosku i zaključujemo koliko smo srećni što smo se rešili bede interesantna stvar, imam potpuno suprotan doživljaj. ljudi koji puše mi izgledaju skroz kul, carski i oslobođeno, a ovi što ne puše ili su batalili, deluju mi bedno i sasrano, da se tako izrazim.
November 19, 20195 yr zivka, koji je tebi dan? i meni je pusenje superkul. bila sam mnogo bolji covek dok sam pusila. Edited November 19, 20195 yr by darling
November 19, 20195 yr 9 minutes ago, ivy said: onda def. jos nije tvoje vreme da ih ostavljas.. pa plašim se da u tom smislu nikada neće ni biti. 8 minutes ago, darling said: zivka, koji je tebi dan? i meni je pusenje superkul. bila sam mnogo bolji covek dok sam pusila. jel vidiš meni je 352. sat. brojim i minute ali ne bih sad da vas opterećujem
November 19, 20195 yr ne zna se koji su veći smarači, ovi što puše ili ovi što ne puše ili ovi što im se puši al ne smeju ili ovi što im se ne puši al moraju.