jimi Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Bravo!!! Kod mene je isti slucaj i sa kondicijom, disanjem, mirisom ukusom... jedino sto mi kafa vise ne prija narocito. Od 2-4 dnevno spao sam na toliko mesecno. Sto se tice leka, kad ti se ucini da mozes i bez njega, prestani i s njim. Ako ne ulazes trud da se uzdrzis da ne zapalis i ako ti padnu na pamet i istog trenutka ti i prodje misao onda si verovatno vec zavrsila posao.
slepa živana Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 1 hour ago, jimi said: Kod mene je isti slucaj i sa kondicijom, disanjem, mirisom ukusom... jedino sto mi kafa vise ne prija narocito. Od 2-4 dnevno spao sam na toliko mesecno. jes, i meni kafa sad nekako besmislena. i kokakola isto. al pijuckam na silu da me ne strefi neki šlog od tolike apstinencije. 1 hour ago, jimi said: Sto se tice leka, kad ti se ucini da mozes i bez njega, prestani i s njim. Ako ne ulazes trud da se uzdrzis da ne zapalis i ako ti padnu na pamet i istog trenutka ti i prodje misao onda si verovatno vec zavrsila posao. videću. ljudi često pričaju o tih prvih 5 dana, nedelju dana... koji su kao najteži. piću ga dok ne prođe to.
slepa živana Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 15 hours ago, Tsai said: Meni ce uskoro 15 meseci. jel brojiš svaki dan?
Tsai Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Jok, nego kad vidim da nego postavi, podsetim se. Zabole me za taj otrov, bukvalno nikakvu zelju nemam za tim vise
duda Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 danas nešto muž i ja hodamo i gledamo likove kako kupuju cigarete na kiosku i zaključujemo koliko smo srećni što smo se rešili bede nekih 18 godina - punoletstvo
Cash Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 (edited) 1 hour ago, dùda said: danas nešto muž i ja hodamo i gledamo likove kako kupuju cigarete na kiosku i zaključujemo koliko smo srećni što smo se rešili bede nekih 18 godina - punoletstvo Ja zadnji put zapalio u maju 2016. Bljak . Lažem zapalio sam je i prosle godine u julu na burazovoj svadbi Edited November 18, 2019 by Cash
stajebrebilo Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Ja nikad nisam bio pusac, u poslednjih par meseci eksperimentisem sa cigarilosima, u nekim prilikama opustanja uz dobro pice, posle dobre hrane. Isprobao Toskanelo, Moods, Cohibu, videcu one Italico ikuse kakvi su.
slepa živana Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 19 hours ago, dùda said: danas nešto muž i ja hodamo i gledamo likove kako kupuju cigarete na kiosku i zaključujemo koliko smo srećni što smo se rešili bede interesantna stvar, imam potpuno suprotan doživljaj. ljudi koji puše mi izgledaju skroz kul, carski i oslobođeno, a ovi što ne puše ili su batalili, deluju mi bedno i sasrano, da se tako izrazim.
ivy Posted November 19, 2019 Author Posted November 19, 2019 onda def. jos nije tvoje vreme da ih ostavljas..
darling Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 (edited) zivka, koji je tebi dan? i meni je pusenje superkul. bila sam mnogo bolji covek dok sam pusila. Edited November 19, 2019 by darling
slepa živana Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 9 minutes ago, ivy said: onda def. jos nije tvoje vreme da ih ostavljas.. pa plašim se da u tom smislu nikada neće ni biti. 8 minutes ago, darling said: zivka, koji je tebi dan? i meni je pusenje superkul. bila sam mnogo bolji covek dok sam pusila. jel vidiš meni je 352. sat. brojim i minute ali ne bih sad da vas opterećujem
nisam ja Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 ne zna se koji su veći smarači, ovi što puše ili ovi što ne puše ili ovi što im se puši al ne smeju ili ovi što im se ne puši al moraju.
Recommended Posts