kud u maglu Simoviću Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 (edited) kod vajpovanja mi se ne sviđa što mož da ga cuclaš ceo dan probao, naravno, i shvatio posle prve jutarnje kafe da sam ga izvadio iz usta samo kad sam prineo šolju. kod iqosa mi se sviđa i taj momenat vremenakog trajanja “cigare” Edited December 4, 2018 by kud u maglu Simoviću
radnik Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Ja od subote brojim, 3 dana tek. isto 2 paklice dnevno. pusim od "90, sa prekidom od 6 meseci 97. i 6meseci 2001. Nadam se da ce ovog puta biti trajno. Culo mirisa se odmah vratilo, zapanjen sam kako smrdi u stanu kad se vratim npr. sa posla ... jbga zena i ne pomislja da ostavi, cak sad presla na neke malo skuplje na racun mog ostavljanja
maheem Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 jeste, ako je tebi banja posle 10. dana onda će i njemu biti banja, svima banja, banjamo se uuuooojeeeeeeeeeee
Lancia Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 32 minutes ago, maheem said: jeste, ako je tebi banja posle 10. dana onda će i njemu biti banja, svima banja, banjamo se uuuooojeeeeeeeeeee
Tsai Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 2 hours ago, maheem said: jeste, ako je tebi banja posle 10. dana onda će i njemu biti banja, svima banja, banjamo se uuuooojeeeeeeeeeee Dobro, svakako je lakse nego dok se povlaci nikotin prvih nedelju dana
ivy Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 On 3.12.2018. at 19:07, aram said: +1 evo sutra četri meseca opa ..super!
nisam ja Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 ja pušim najčešće 0. ponekad užicam 1,2, zavisno od društva. ređe 3. to su ovi normalni dani. ako se ide u kafanu onda kutija. a to je solidno retko, evo sigurno mesec i po je prošlo.
Tsai Posted January 1, 2019 Posted January 1, 2019 Jedno pitanje. Proslo je tri i po meseca otkad ne pusim i tek poslednjih desetak dana sam uzasno nervozan i budim se nocu (spavam po 4 sata u kontinuitetu maks). Jel to moze da ima veze sa pljugama? Nesto mi je cudno da posle 3 meseca krene kriza. Pritom mi se ne pusi, samo sam odjednom nervozniji nego inace
maheem Posted January 1, 2019 Posted January 1, 2019 Vama su živci popustili Ne znam kako inace spavas, mozda ti je nesto drugo poremetilo spavanje al svakako moze biti i do pljuga, svako ima drugacije krize.
mustang Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 (edited) ja sam odlucila u staroj godini, tacnije 31.12.2018. oko 23:05 da necu vise pusiti. bila sam ponosna na svoju odluku. u 23:50 zapalih pljugu sa sve viskijem, rekoh sebi ‘ma ne mogu da se mucim’. sramota, sramota, sramota. garant ce tako i sledece godine biti. sta ako sutra izginem?! sta sam se stiskala protiv svog tela.. ma ajde. ne pusim preko dana samo kad mrak padne. @tsai pocni da radis sklekove... da izbacis tu nervozu Edited January 3, 2019 by mustang
aram Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 On 3.12.2018. at 19:07, aram said: +1 evo sutra četri meseca Ups, sad vidim da sam se zabrojao, da je to bilo 5 meseci, sutra 6
Pontijak Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 (edited) 13 hours ago, mustang said: ja sam odlucila u staroj godini, tacnije 31.12.2018. oko 23:05 da necu vise pusiti. bila sam ponosna na svoju odluku. u 23:50 zapalih pljugu sa sve viskijem, rekoh sebi ‘ma ne mogu da se mucim’. sramota, sramota, sramota. garant ce tako i sledece godine biti. sta ako sutra izginem?! sta sam se stiskala protiv svog tela.. ma ajde. ne pusim preko dana samo kad mrak padne. @tsai pocni da radis sklekove... da izbacis tu nervozu ma zasto sramota? sva ta zaklinjanja protiv duvana a tek bivsi pusaci, to mene podseca na bivse komuniste koji su postali pravoslavci pa grme protiv komunizma i dan danas i napadno se krste u busu koji prolazi pored crkve ja nemam nameru da prestanem da pusim sve dok mi telo ne da signal da je to opasno, recimo bolan i gadan infarkt koji cu preziveti, jedini motiv u smanjivanju duvana kod mene je finansijski motiv i to je to. e da, pre dvadesetak godina najvise sam voleo kada je jedan moj prijatelj kretao u ta zaricanja da od sutra prestaje da pusi i ritualno mi davao sve stekove cigareta iz stana plus svoj zippo upaljac i tako svake godine i baksuz na kraju stvarno prestao i da pusi i da pije alkohol i da brine o zdravlju ali nekako mi postao dosadan za druzenje a bogme i ja njemu Edited January 3, 2019 by Pontijak
mustang Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 @Pontijak sad mi je lakse tako i ja ocekujem neku havariju na srcu pa da se opametim
Recommended Posts