Jump to content
IGNORED

pushiti ili popushiti

ivy

Recommended Posts

Posted (edited)

kod vajpovanja mi se ne sviđa što mož da ga cuclaš ceo dan

probao, naravno, i shvatio posle prve jutarnje kafe da sam ga izvadio iz usta samo kad sam prineo šolju. kod iqosa mi se sviđa i taj momenat vremenakog trajanja “cigare”

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Ja od subote brojim, 3 dana tek. isto 2 paklice dnevno. pusim od "90, sa prekidom od 6 meseci 97. i 6meseci 2001. Nadam se da ce ovog puta biti trajno.

Culo mirisa se odmah vratilo, zapanjen sam kako smrdi u stanu kad se vratim npr. sa posla ...  jbga zena i ne pomislja da ostavi,  cak sad presla na neke malo skuplje na racun mog ostavljanja :D

Posted

jeste, ako je tebi banja posle 10. dana onda će i njemu biti banja, svima banja, banjamo se uuuooojeeeeeeeeeee

Posted
32 minutes ago, maheem said:

jeste, ako je tebi banja posle 10. dana onda će i njemu biti banja, svima banja, banjamo se uuuooojeeeeeeeeeee

:D

Posted
2 hours ago, maheem said:

Dobro, svakako je lakse nego dok se povlaci nikotin prvih nedelju dana

Posted
On 3.12.2018. at 19:07, aram said:

+1

evo sutra četri meseca :)

opa ..super!

Posted

ja pušim najčešće 0.  ponekad užicam 1,2, zavisno od društva. ređe 3. 

to su ovi normalni dani. 

ako se ide u kafanu onda kutija. a to je solidno retko, evo sigurno mesec i po je prošlo. 

• 4 weeks later...
Posted

Jedno pitanje. Proslo je tri i po meseca otkad ne pusim i tek poslednjih desetak dana sam uzasno nervozan i budim se nocu (spavam po 4 sata u kontinuitetu maks). Jel to moze da ima veze sa pljugama? Nesto mi je cudno da posle 3 meseca krene kriza. Pritom mi se ne pusi, samo sam odjednom nervozniji nego inace

Posted

Vama su živci popustili :D

Ne znam kako inace spavas, mozda ti je nesto drugo poremetilo spavanje al svakako moze biti i do pljuga, svako ima drugacije krize. 

Posted (edited)

ja sam odlucila u staroj godini, tacnije 31.12.2018. oko 23:05 da necu vise pusiti. bila sam ponosna na svoju odluku. u 23:50 zapalih pljugu sa sve viskijem, rekoh sebi ‘ma ne mogu da se mucim’. sramota, sramota, sramota. 

garant ce tako i sledece godine biti. 

sta ako sutra izginem?! sta sam se stiskala protiv svog tela.. ma ajde. ne pusim preko dana samo kad mrak padne. 

@tsai pocni da radis sklekove... da izbacis tu nervozu

Edited by mustang
Posted
On 3.12.2018. at 19:07, aram said:

+1

evo sutra četri meseca :)

Ups, sad vidim da sam se zabrojao, da je to bilo 5 meseci, sutra 6 :) 

Posted (edited)
13 hours ago, mustang said:

ja sam odlucila u staroj godini, tacnije 31.12.2018. oko 23:05 da necu vise pusiti. bila sam ponosna na svoju odluku. u 23:50 zapalih pljugu sa sve viskijem, rekoh sebi ‘ma ne mogu da se mucim’. sramota, sramota, sramota. 

garant ce tako i sledece godine biti. 

sta ako sutra izginem?! sta sam se stiskala protiv svog tela.. ma ajde. ne pusim preko dana samo kad mrak padne. 

@tsai pocni da radis sklekove... da izbacis tu nervozu

ma zasto sramota? :) sva ta zaklinjanja protiv duvana a tek bivsi pusaci, to mene podseca na bivse komuniste koji su postali pravoslavci pa grme protiv komunizma i dan danas i napadno se krste u busu koji prolazi pored crkve :D  ja nemam nameru da prestanem da pusim sve dok mi telo ne da signal da je to opasno, recimo bolan i gadan infarkt koji cu preziveti, jedini motiv u smanjivanju duvana kod mene je finansijski motiv i to je to.

e da, pre dvadesetak godina najvise sam voleo kada je jedan moj prijatelj kretao u ta zaricanja da od sutra prestaje da pusi i ritualno mi davao sve stekove cigareta iz stana plus svoj zippo upaljac :D i tako svake godine :D i baksuz na kraju stvarno prestao i da pusi i da pije alkohol :D i da brine o zdravlju ali nekako mi postao dosadan za druzenje :D a bogme i ja njemu :D

Edited by Pontijak
Posted

@Pontijak sad mi je lakse :wub:

tako i ja ocekujem neku havariju na srcu pa da se opametim