Ros Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 oterase me sa jednog duvanskog, na drugi :) ja batalio posle skoro 30 godina. to jest, 2 meseca proslo od poslednje cigarete. naterale me cerka i zena da se presaltam na elektronsku, vec posle dva dana sa elektronskom sam osetio da mi ne nedostaju prave cigarete. ali, elektronska mi uopste nije bila "ukusna". kao ide nesto, ali nije to bilo to. i kad je, dve nedelje posle pocetka koristenja, elektronska pocela da pusta tecnost i zajebava, ja je bacim u korpu za otpatke. i, eto... so far, so good :)
nisam ja Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 E sad tries godina da ne pušiš pa može da se kaže da si prestao.
mammy two shoes Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 ne zakeraj, nego čestitaj. bravo ros.
Ros Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 polako uvidjam prednosti. manje hrcem nocu, bolje spavam, manje se umaram a jela i pica mi imaju mnogo bolji i jaci ukus. mada je to sa boljim ukusom jela i pica malcice problem, ali cu sportom resiti. bar se nadam. :) cudno je da i dalje ponekad imam gorak ukus u ustima. kao ranije kad sam pusio
Mil@n Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Samo izdrži Ros, periodi krize će verovatno tek da dođu.Meni uvek drago kada se neko skine sa zla, malo je glupljih i destruktivnijih navika tj zavisnosti.
Ras Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 A Japanese company is granting its non-smoking staff an additional six days of holiday a year to make up for the time off smokers take for cigarette breaks.
crtamOrasi Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Odustao pre koji dan, za sada ne kriziram ich niti cu kako stvari stoje, mislim da je to to. Zatucite me kamenom u glavu ako postanem nepusac-davez.
Skyhighatrist Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Ja pre sedam dana uzeo neku e-varijantu, od tad nisam zapalio analognu, povremeno me ufati želja, al' malo cuclam struju pa me prođe... Videćemo...
ivy Posted November 14, 2017 Author Posted November 14, 2017 super!!!samo napred,dan za danom i ne odustajte!!! zvucim sebi kao kakav sektas ali to se(podrska) ni ne moze drugacije reci
crtamOrasi Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Sto kaze jedan moj stariji kolega "Ja vec 9 godina guram da vidim koliko mogu da izdrzim bez cigara". Ja pre sedam dana uzeo neku e-varijantu, od tad nisam zapalio analognu, povremeno me ufati želja, al' malo cuclam struju pa me prođe... Videćemo... Sestra i zet se skinuli sa duvana elekrtonikom. Verovatno bi i to sutnuli da zet nije zesci entuzijasta i da ne kupuje i budzi nesto neprestano.
mustang Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 (edited) ja svake sedmice prestajem pa ispadne da 3 dana pusim, 4 ne. macolom u glavu i to bez lepinje. Edited November 15, 2017 by mustang
slepa živana Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 2 hours ago, Host said: Sama baba sukala, sama baba fukala
Recommended Posts