Jump to content
IGNORED

pushiti ili popushiti

ivy

Recommended Posts

Posted

e hvala mada je najgore proslo,u subotu me je bolela glava i posle ic

pijem kofeinske cajeve.. crne chai sa zacinima,sa vanilom,zeleni sa jasminom ali opet oni imaju manje otrova i lepsi miris i ukus :P..i kakao sa kokosovim mlekom :bankrotiracu:..nego sledeci problem koji se javlja a to je izbor kakaa u Srbiji koji je da se ubijes ali trenutno mi je za pice najukusniji Kanditt-ov..

• 7 months later...
Posted

prosao jedan dan :)

budem li kupila paklicu najslabija sam licnost na svetu...

Posted

go mustang!!!

uzmi i grickaj neko voce kad ti dojde da zapalis,ozbiljno..mozes i da nosis iseckano voce svuda sa sobom pa da grickas..i pij vode!

Posted

prosao jedan dan :)

budem li kupila paklicu najslabija sam licnost na svetu...

Posted

:lolol: koja je stoka ovaj majo :lolol: ooooo ludaka hahahhhahahha

ivy, svasta sam sinoc pojela...od voca do cokolade do sladoleda. ugojicu se...mozda cu da kaznjavam sebe kad kriziram sa trckaranjem po kraju ili polusklekovima?

hvala zemo :)

Posted

:lolol:

tesko mi ide kroz nos :D

uspesno prosla noc...doduse pojela sam boga oca iz frizidera i presla 5km...i legla sam u 11uvece.

• 3 weeks later...
Posted

tako sam u petak popušila svoju poslednju cigaretu a od tada je prošlo 1popodne,1ceo dan i 1 jutro 

i tako od tada nisam zapalila nijednu cigaretu :D

Posted

imamo sličan nepušački staž

ne udaram recke, možda ipak imam neki mesec više

baš sam zadovoljan zbog te odluke i podržavam svakoga ko želi da se oslobodi navike

Posted

Bravo!

Posted

bravo ajvi

:Hail:

Posted

imamo sličan nepušački staž

ne udaram recke, možda ipak imam neki mesec više

baš sam zadovoljan zbog te odluke i podržavam svakoga ko želi da se oslobodi navike

e ne udaram ni ja recke nego imam ovaj forum da me podseca pa mi bi zanimljivo...da nema njega ne bih nista znala kada se desilo..

inace da,jedna od boljih odluka u zivotu..i pisala sam ovde vec-da sam znala koliko je lako uradila bih to mnooogoo ranije,ali dobro covek ne moze biti pametniji nego sto u odredjenom trenutku jeste..