freakns Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 a daaaj, niko nece da se igra ovih igrica. nikakvi ste fanovi! ni ti vini?!!!pokupicu ja lutkice i odavde i da se igram na nekom drugom mestu. :)hocemo da se igramo, samo necemo s tobom
Weenie Pooh Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Bravo Obelikse, samo ti opravdavaj stereotip po kom se fantasy fanovi igraju isključivo sami sa sobom <_<
Fins fleet Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Pa nju smo već videli: Ova slika mi nista ne znaci dok je ne vidim u gvozdju i sa macem u ruci. Tu moze sminka stosta da odradi na bilo koju stranu. Ako nju prikazu kako treba, oprosticu im i eventualni blagi promasaj sa Ygritte.Generalno do sada im je odlican casting, vidi se da su dosta paznje posvetili tome, pa nema razloga da bude problema ni ovde.
freakns Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Bravo Obelikse, samo ti opravdavaj stereotip po kom se fantasy fanovi igraju isključivo sami sa sobom <_< :lol: idi bre Weenie u kurac
ExicPL Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Citam Oluju maceva Upravo su ubili Roba, Kejtlin i Ajru. Osecam se isto kao ovaj likhttp://www.youtube.com/watch?v=owf6D2vfZqMOvaj debeli bas voli da ubija glavne likove
Razzmatazz Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Citam Oluju maceva Upravo su ubili Roba, Kejtlin i Ajru. Osecam se isto kao ovaj likOvaj debeli bas voli da ubija glavne likove Arju? Deder, pročitaj ti taj deo ponovo.
ExicPL Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Sad vidim da ima jos njenih poglavlja.A ovo se zavrsava sa "Njegova sekira je udari u potiljak".
Calavera Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 RattleshirtSto se Russell Crow ugojio... <_<
goofs Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Arju? Deder, pročitaj ti taj deo ponovo. Ne Arju, Ajru, citaj sta pise covek.
Calavera Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pE12H1HorUUIdemo!
Weenie Pooh Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 (edited) Možda se ja pogrešno sećam, ali zar nije Joren ošišao Arju baš, baš kratko? Ovde joj kosa izgleda jedno 5 cm duža, a mislim da je ta scena tek dan-dva posle šišanja.Džof ima neki gigantski samostrel, overcompensating much? :DAnne Boleyn izgleda kao da bi mogla Sansi mama da bude, a trebalo bi da su tu negde po godinama. Edited November 22, 2011 by Weenie Pooh
Razzmatazz Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Sansa bi trebalo da ima 13, a Margaery valjda 19? Mada, na sve te godine u knjizi su ovi u seriji dodali barem 5.Nego sve vreme se trudim da zamislim Dinklageta bez nosa i baš me zanima kako će to izvesti.
Calavera Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Nece, nema sanse. Eventualno ce proci sa nekom ne preterano upadljivom ogrebotinom...
Weenie Pooh Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Sansa bi trebalo da ima 13, a Margaery valjda 19? Mada, na sve te godine u knjizi su ovi u seriji dodali barem 5.... i preko toga još +10 na Margaery. Nisu mi jasni nimalo, kako će tamo u 4.-5. sezoni da ubeđuje ceo svet da je devica?
Recommended Posts