Jump to content

VIP Game of Thrones

Featured Replies

Nači Dubrovnik kao Pentos...
Ovo mi moze proci. Mada se ne secam otkud Pentos u ACOK? I zar ga nismo vec videli u GOT?

Edited by Fins fleet

Ajoj. Zavlači ovaj Martin, pa to ti je. Eve me pri kraju ACOK, Deni poglavlja preskačem, vidim da bih i sina Džonija mogao početi, dajte bitke, spletke, klanja, juriš, ovo ono... A i ovi vidoviti klinci smoriše.

Pa, zar nisi imao sega mega bitku pri kraju ACOK?btw, ja onako lagano rereadujem ACOK i tek sad mi privuče pažnju Džonov vučji san o Brenovom licu u drvetu, obzirom na dešavanja u ADWD. Kul.

• Author
Nači Dubrovnik kao Pentos...
King's Landing uglavnom, a i neka druga mesta verovatno. Katica za sve™. :DNego, ovi snimaju neku poteru oko grada, tek sad sam obratio paznju... nadam se da to jure Barristana, a ne ono kad su trazili Robertove naslednike da ih ubiju.
Pa, zar nisi imao sega mega bitku pri kraju ACOK?
Aha, to valja. Jedan vrh. Naročito kad Džukcu Sansa zapeva himnu u sred onog haosa. Nego se obradujem kad počne Tirion poglavlje, sve kul, ajd i preko Ketlin se da šta zanimljivo čuti (žemska diplomatija, kul), Sensa sve bolja, a taman i procvetala, Arija simpatična, ai zar mora i oko nje da bude te istočne mistike, ali kad naleti Deni, huh, ffwd. Čarobnjaci, zmajevi rastu, misteriozni likovi se prišljamče, OK, sve to, ali brate... Sve u svemu, patuljak za sad rula, bildungsroman dečurlije može proći, nego petlja čovek, petlja, goji knjige, obezbeđuje si nastavke i honorare, sve ja to kapiram, nego, onako, kukam. Već pregledao spojlere po srodnim topicima i vidim da je zapetljancija poprilična, ali kad je u modi...

Twiteršpijun kaže da je Dinklić, navodno, maloprije popapao večeru u Nautici. Mali čovjek, a vrlo vjerojatno veliki račun.

Homo Croaticus - Qarthicus?igra_prijestolja9-190911.jpg

Danas su filmaši uz pomoć vatrogasaca i meštara prikrivali kabele i skidali ferale koji bi mogli upasti u kadar. Također su i starim daskama oblagali skelu na dominikancima.
1316625139m141.jpgTu je najbolja galerija, a vidim i da sajt Slobodne trokira pod navalom zainteresiranih.

Edited by Roger Sanchez

Bronn! Tyrion! :)bronn-tyrion-on-set.jpgxlarge_a_horse__a_horse__my_kingdom_for_a_horse_____the_dubrovnik_times_____dubrova__ki_vjesnik-3.jpga_horse__a_horse__my_kingdom_for_a_horse_____the_dubrovnik_times_____dubrova__ki_vjesnik.jpg

Edited by Roger Sanchez

Čime se ono ripuje sa jutjuba?

• Author
Keepvid, recimo.
:Hail: gospodja u crvenom rece reci starkovih :lol:zar ne rekose da ce dubrovnik biti kings landing, otkud vam to za pentos?
  • Author

Ma bice svasta, ali uglavnom King's Landing.

I Qarth. I neki Q su napravili u brdima, al to skrivaju.

Možda onu neku Danyčinu poputnu stanicu.

+AaQfBIhCAAAV5eU.jpg

Edited by Roger Sanchez