Mr.Mxyzptlk Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Slično važi i za Fingers, onu vukojebinu iz koje je Littlefinger, bogatu kamenjem i kozjim govnima. Jebeš plemstvo ako ti je to posed, bolje da si commoner na nekom pristojnijem mestu.Fingersi su Halkidiki VesterosaJa bih ziveo u nekoj sumi. Wolfswood npr. i da imam svoj copor. Na letovanje bih isao u Tarth. A kraljicu bih izmestio u Rozbi ili Senodol. Da bude blizu kralja ali da ne smeta puno, bolje mu je sa desnicom.
Calavera Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 A sta, niko ne bi u Highgarden? Najseksije mesto u citavom Westerosu... -_-
Razzmatazz Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 A posle kad se pređe na bio-gas, bio-dizel i ostala alternativna goriva, biće vam Littlefinger dobar sa svojim kozjim govnima...
Weenie Pooh Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 A sta, niko ne bi u Highgarden? Najseksije mesto u citavom Westerosu... -_-Idi? A nismo ga ni videli do sada...Zato smo Dorne videli, čuli, i omirisali. Martells >>> Tyrells. Alysanne i Sand Snakes FTW
MayDay Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 A sta, niko ne bi u Highgarden? Najseksije mesto u citavom Westerosu... -_-pa jeste highgarden najlogicniji za princeze, ali mi je nekako previse ko spanija ili toskana. riverrun sigurno ima francusku arhitekturu.
Ivo Petović Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Highgarden je Pariz Westerosa, a Arbor verovatno Bordo.
Calavera Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 (edited) Idi? A nismo ga ni videli do sada...Zato smo Dorne videli, čuli, i omirisali. Martells >>> Tyrells. Alysanne i Sand Snakes FTW Dozvoli, amoramo™ se mi licno uveriti u sve. Ja ni gorepomenuti Pariz nisam video, pa opet znam da je lijep.Mada je i Dorna do jaja, tamo su sigurno snimali Lawrencea od Arabije. :D Edited August 26, 2011 by Calavera
MayDay Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 dobro, ajde, mogu da zivim i u highgardenu. evo ima ovde pregled. casterly rock je bezveze.http://www.dana-mad.ru/gal/display.php?img=4799
Calavera Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Grizac, Golicac i Amory LorchGregor Clegane je izgleda recastovan, a jos uvek ni govora o Reedovima i Tullyjima...+ reziseri za 2. sezonu
MayDay Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Grizac, Golicac i Amory LorchGregor Clegane je izgleda recastovan, a jos uvek ni govora o Reedovima i Tullyjima...+ reziseri za 2. sezonu ako je ona ljudina rekastovana, toni adams ce prestati da gleda. :(
Roger Sanchez Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 http://video.hrt.hr/1809/igre_prijestolja.flv
Calavera Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 (edited) Ili su zamenili glumca za Janosa Slynta ili su mu pogresno napisali ime, Dominic Carter ga je glumio u prvoj sezoni. Ovaj u videu dosta lici na njega, verovatno je on. Edited September 19, 2011 by Calavera
Roger Sanchez Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Da, zajebali su titl. HRT je to, tzaboga.I Iain je stigo.
Razzmatazz Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Samo da ih neko obavesti da troše malo više od Bosanaca u Makarskoj :lol:Nači Dubrovnik kao Pentos...
Recommended Posts