August 26, 201113 yr Slično važi i za Fingers, onu vukojebinu iz koje je Littlefinger, bogatu kamenjem i kozjim govnima. Jebeš plemstvo ako ti je to posed, bolje da si commoner na nekom pristojnijem mestu.Fingersi su Halkidiki VesterosaJa bih ziveo u nekoj sumi. Wolfswood npr. i da imam svoj copor. Na letovanje bih isao u Tarth. A kraljicu bih izmestio u Rozbi ili Senodol. Da bude blizu kralja ali da ne smeta puno, bolje mu je sa desnicom.
August 26, 201113 yr Author A sta, niko ne bi u Highgarden? Najseksije mesto u citavom Westerosu... -_-
August 26, 201113 yr A posle kad se pređe na bio-gas, bio-dizel i ostala alternativna goriva, biće vam Littlefinger dobar sa svojim kozjim govnima...
August 26, 201113 yr A sta, niko ne bi u Highgarden? Najseksije mesto u citavom Westerosu... -_-Idi? A nismo ga ni videli do sada...Zato smo Dorne videli, čuli, i omirisali. Martells >>> Tyrells. Alysanne i Sand Snakes FTW
August 26, 201113 yr A sta, niko ne bi u Highgarden? Najseksije mesto u citavom Westerosu... -_-pa jeste highgarden najlogicniji za princeze, ali mi je nekako previse ko spanija ili toskana. riverrun sigurno ima francusku arhitekturu.
August 26, 201113 yr Author Idi? A nismo ga ni videli do sada...Zato smo Dorne videli, čuli, i omirisali. Martells >>> Tyrells. Alysanne i Sand Snakes FTW Dozvoli, amoramo™ se mi licno uveriti u sve. Ja ni gorepomenuti Pariz nisam video, pa opet znam da je lijep.Mada je i Dorna do jaja, tamo su sigurno snimali Lawrencea od Arabije. :D Edited August 26, 201113 yr by Calavera
August 26, 201113 yr dobro, ajde, mogu da zivim i u highgardenu. evo ima ovde pregled. casterly rock je bezveze.http://www.dana-mad.ru/gal/display.php?img=4799
September 12, 201113 yr Author Grizac, Golicac i Amory LorchGregor Clegane je izgleda recastovan, a jos uvek ni govora o Reedovima i Tullyjima...+ reziseri za 2. sezonu
September 13, 201113 yr Grizac, Golicac i Amory LorchGregor Clegane je izgleda recastovan, a jos uvek ni govora o Reedovima i Tullyjima...+ reziseri za 2. sezonu ako je ona ljudina rekastovana, toni adams ce prestati da gleda. :(
September 19, 201113 yr Author Ili su zamenili glumca za Janosa Slynta ili su mu pogresno napisali ime, Dominic Carter ga je glumio u prvoj sezoni. Ovaj u videu dosta lici na njega, verovatno je on. Edited September 19, 201113 yr by Calavera
September 19, 201113 yr Samo da ih neko obavesti da troše malo više od Bosanaca u Makarskoj :lol:Nači Dubrovnik kao Pentos...