Filipenko Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Niko ovde ne bi živeo u Zimovrelu, a.k.a. Winterfell-u? Pih, što ste junaci & avanturisti...
Weenie Pooh Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Šta Craster's Keep, to je za sekaperse. Nego lepo na scenic Skagos, ostrvo foka i ljudoždera. A možda i foka-ljudoždera.
Calavera Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Balon GreyjoyTo je to za Greyjoye ove sezone, Aerona ce zameniti neki nebitni svestenik a Victariona ionako niko nije ocekivao.+ Pod Payne i Pyat Pree
freakns Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 sve bi ja vas na zid! cus, oni bi jos da biraju u koji ce zamak... razmazeno to sve
MayDay Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 ja sam zenskarac i ne mogu na zid. rekla sam samo da ako bih bila princeza da bih volela da mi je riverrun zamak. posle toga king's landing jer je nekako mediteranski stimung.
freakns Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 sitniji problem. nalepicemo ti bradu i prosvercovati! kada su primili Calaveru, primice i tebe <_<
Calavera Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Dagmer CleftjawJos malo nebitnih pirata za Vinija. :D
Lynn Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Harrenhall je najveći, a Storm's end najteži za osvojiti.Pročitah oko dve trećine Sudara kraljeva na srpskom. Polovina ima knjige, pa me mrzelo da e-bookujem engleske verzije na netu.Moram priznati da je prevod vrlo solidan.Zamalo me zbuniste, ali brzo iskopah iz glave Herendvor i Krajoluj :P
Weenie Pooh Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Jos malo nebitnih pirata za Vinija. :DRadije bih čitao ko bi živeo u kom zamku (da je princeza) nego taj tvoj ironmen casting info. Evo, ja da sam princeza, ja bih u Sunspear. Latino paramours galore.
MayDay Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 pa ne mora strogo princeza. moze i da si nekakav lordling..
Calavera Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Salladhor SaanJos pirata! Nisam verovao da ce ubaciti simpaticnog lisanina, samo sto je izgleda postao crnac... Vini, komentar?
MayDay Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 najmanje bih volela da zivim u pyke. nekako mi sugavo za princezu da zivi tamo na tim ostrvima i da ima dzinovsku lignju na grbu.
Weenie Pooh Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Vini, komentar?Ja bih (da sam princeza) najmanje voleo da živim u Sistertonu, na onim malim ostrvima koja zovu "Tri sestre". Gomila inbred retarada koji se hrane isključivo ribljom čorbom i imaju opne između prstiju. Fuj!Slično važi i za Fingers, onu vukojebinu iz koje je Littlefinger, bogatu kamenjem i kozjim govnima. Jebeš plemstvo ako ti je to posed, bolje da si commoner na nekom pristojnijem mestu.
Ivo Petović Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Rekao bih da je pola zapleta u celoj epopeji posledica toga što je Littlefinger poreklom iz te vukojebine. :D
Recommended Posts