Weenie Pooh Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Stannis i Melisandre = Stephen Dillane i Carice van HoutenNjega ne znam, a nju znam ukupno iz jednog filma... gde je, gle čuda, glumila zlokobnu sveštenicu egzotične religije koja nosi crveno. A i Sean Bean zagine u istom :DŽao mi je što nisu uzeli neku Azijatu, da da malo osećaj te neke egzotike. Ovako kad kaže Melisandre from Ashai, ljudima će delovati kao da je iz susednog sela umesto sa druge strane sveta <_<
Calavera Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 (edited) A kakve veze ima da li su razbacani 50 km jedni od drugih, ili 5,000 km?Pa i nema, sve dok glumci ne dele scene nego svaki mora otkinuti 10 minuta od epizode samo na svoju pricu. Najgore sto mi ovo mi nije padalo na pamet dok nisam procitao Ples, sad bezveze grizem nokte. <_<Žao mi je što nisu uzeli neku Azijatu, da da malo osećaj te neke egzotike. Ovako kad kaže Melisandre from Ashai, ljudima će delovati kao da je iz susednog sela umesto sa druge strane sveta <_<Sta oces, globalno selo. Edited July 19, 2011 by Calavera
Calavera Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 (edited) Oliver Ford Davies potvrdjen kao Cressen, Liam Cunningham kao Davos Seaworthedit: on i Melisandre se vec poznaju izgleda :D Edited July 20, 2011 by Calavera
Weenie Pooh Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 "Irish actor Liam Cunningham was an electrician in the mid 80's..." :DNe piše koji mu je holivudski producen odsekao dva prsta kad ga je unapredio u glumca.Dobro izgleda za Davosa, vrlo onako common-peopleish.
nightflier Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Moj prikaz "Plesa sa zmajevima" na http://nightfliersbookspace.blogspot.com/2011/07/dance-with-dragons-ples-sa-zmajevima.html
Lynn Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Tek sad provalih cast za Melisandru.Bila sam blizu. Tipovah na Krugerovu, ali je ona ipak skupa :)
Calavera Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Yara™ Greyjoy + Mathos SeaworthNi meni se ne svidja ova promena imena, a ni glumica mi deluje nekako mekano. <_<Xaro Xhoan DaxosEto, izbegose titulu najbelje serije na planeti. ^_^
Weenie Pooh Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Idukurac, Calavera, kako sam se istripovao da su Davos promenili u Mathos :DValjda da ga publika ne bi pomešala sa Daxos (Xaro Xhoan), koji je naravno superbitan lik i čije ime mora da ostane u originalu :P
Calavera Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 (edited) ^ Propustili su sansu da mu promene ime u Maleekwa, to se ne bi moglo pomesati ni sa cim. :(Jaqen H'ghar Edited August 3, 2011 by Calavera
Calavera Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 (edited) Roy Dotrice = Piromanser HallyneSta znam, piromanser je meni bio 1 od likova koji se moze iseci bez problema. Mada jeste lepo sto se naslo mesta za Dotricea (za one koji ne znaju, to je oanj sto cita sve ASOIAF audio knjige). :) Edited August 7, 2011 by Calavera
Recommended Posts