Razzmatazz Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Martin to isto govori, mada posle verovatno grize sopstvena muda.
porucnik vasic Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Martin to isto govori, mada posle verovatno grize sopstvena muda. Кад би без серије могао да купи биоскоп.
Ariel Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Koliko mazohista na jednom mestu, pomislio bih da se topic zove VIP štipaljke za bradže i kako najbolje insertovati kandiru u spolovilo
Razzmatazz Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Koliko mazohista na jednom mestu, pomislio bih da se topic zove VIP štipaljke za bradže i kako najbolje insertovati kandiru u spolovilo Pa šta ćeš onda ti ovde jadan u tako groznom društvu i okruženju? Zvučiš ko onaj šef kju kluks klana što je neki dan uhvaćen na delu sa crnom muškom prostitukom.
Ariel Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) Pa šta ćeš onda ti ovde jadan u tako groznom društvu i okruženju? Zvučiš ko onaj šef kju kluks klana što je neki dan uhvaćen na delu sa crnom muškom prostitukom. Ma malo vas podjebavam zato što ste tolki hejteri, mislim, ako je vama uživanje da gledate nešto i onda ovde pričate kako vam se ne sviđa, meni je uživanje da dođem ovde i da vas trolujem zbog toga što ste takvi, ali no hard filings, ipak je to samo jebena serija, ma koliko do jaja bila. EDIT: a Mau ti si jedna kalisi, mwa Edited May 4, 2014 by Ariel
Weenie Pooh Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Mau daj neki link kad bude vreme, i postuj ponekad nešto da ne zaspim u stolici (krevet mi je van domašaja ali mrzim kad zadremam sedeći, nikad se ne odmorim)
MayDay Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Ja cu onaj neki prvi koji nadjem. :D Cerine VLC fore ne rade kod mene iz nekog razloga.
Weenie Pooh Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Daj šta daš. Meni je radio taj VLC ali nisam sačuvao linak...
crtamOrasi Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 https://www.dropbox.com/s/rzpgh8ep3jwnzdx/stream.pls Ovo je ono sto je Calavera kacio. Pustaj dok je vreme. Meni ovaj treci link radi za sada. Prvi je trokirao, a drugi nije ni hteo.
Weenie Pooh Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Hvala, Orasi, radi. Ja budala tražim link u favorites, pa u history, pa sve tako redom... zaboravio potpuno da se fajl čuvao u downloads
Calavera Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 (edited) Pustaj dok je vreme. +1, postoji odredjeni broj ljudi koje stream moze da primi da ne bi lagovalo. Ako zakasnis mozes samo da se nadas da ce neko prestati da gleda dovoljno da bi uleteo, a kako gomila ljudi pokusava to isto... Ja ne verujem da cu ostati da gledam, tek od osme epizode bi trebalo da krene 1 spektakl. Edited May 5, 2014 by Calavera
Killiana Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 sve one delove, sto u knjizi, sto u seriji, kad se pojavi glupava kalisi, majkazmajevaoslobodilacrobovaugnjetavanasestrawannabegodess, zamenila bih sa lanisterima. dosadna je u picku materinu, podseca me na milu jovovic u ulozi jovanke orleanke 'those who love me, follow me'. mrsupickumaterinu.
Recommended Posts