MayDay Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 (edited) Gledaš, Bato? Fat Walda Frey!!! Edited April 14, 2014 by MayDay
Razzmatazz Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ne gledam, na žalost, radio sam do sad. A sad ću u krpe i uveče na miru skinuti full hd. Nisam se toliko nazafrkavao da obezbedim dobro ozvučenje i ostalo, da bih sad gledao stream na laptopu.
MayDay Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Nije bilo o nožu, ali even so. It feels so good, hehehe.
Weenie Pooh Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Odlična sama scena venčanja/zagiba, patuljci su značajno bolji nego u knjizi. Pet > dva :) Dijalozi pre toga su uglavnom bili mnjah, sve sama ekspozicija. Jedino što nisam očekivao je Jaime-Loras, izgleda da će on da ga ubedi da se pridruži Kingsguardu, što bi bilo dobro izvlačenje ali... dosta zakasnelo. Sad nema više šta da radi u toj ulozi.
MayDay Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ali ono ladno bili Sigur Ros, ona trojica sto su svirali The Rains of Castamere na svadbi. :D
Calavera Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 (edited) Najbolji deo: - Hel-lo. - Hello. - Not you. Edited April 14, 2014 by Calavera
Weenie Pooh Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Jeste, eto malo vindikacije za one milione žena koje su posle prve epizode zapomagale da je Oberyn, o užasa, skroz gej.
Calavera Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 (edited) 1 molba za vas upucene™, ako mozete da ne pricate ovima na drugom topicu sta ce se dalje desavati u seriji, cak ni hintovima? Pustite ih da sami nagadjaju ko bi mogao ubiti mladjanog kralja, tako je zabavnije Edited April 14, 2014 by Calavera
Weenie Pooh Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ma ja nemam problem ako je frajer biseks. Pa nemaju ni one, ali je valjda na osnovu prve epizode delovalo da je 100% veseljak, te da mu je Elaria Sand samo brada. Od tolikih kurvi on se uhvatio za jedinu mušku...
Weenie Pooh Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 E da, potpuno sam zaboravio glavni i vodeći nitpick (budite mi zahvalni što gledam epizode u 3 AM, manje sam sposoban da kukam): Ono očjukanje na relaciji Loras Tyrell-Oberyn Martell Ajde, neka su potpuno izbacili sve ono iz knjige da su to dve uzajamno omražene porodice, da je Oberyn svojevremeno obogaljio Lorasovog brata (slučajno!), nema se vremena za sve te sporedne detalje... Ali zašto pobogu onda moramo da ih gledamo kako okularno opšte?! Za to ima vremena? Čemu to koji penis doprinosi? Ako Loras krije svoju orijentaciju, prilično neubedljio to radi.
Razzmatazz Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 1 molba za vas upucene™, ako mozete da ne pricate ovima na drugom topicu sta ce se dalje desavati u seriji, cak ni hintovima? Pustite ih da sami nagadjaju ko bi mogao ubiti mladjanog kralja, tako je zabavnije Ahhahahah - kad pogledaš na topik neupućenihtm, jedino nekoliko nas upućenihtm cupka i kao pišemo po spojlerima
Recommended Posts