Jump to content

VIP Game of Thrones

Featured Replies

Mau ili ko je već budan, dajte neki link. Ja gledam ovde, ide neko kaiju sranje trenutno, pretpostavljam Pacific Rimjob...

• Replies 4.2k
  • Views 340.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gde nam je beba Kalavera? Tu sam ja, nesto mi mnogo lepo. Slusam Lovage, pijem divno vino i upalila sam mirisljave stapice.

Toliko ti je lepo da ni link nemaš? Pijanduro, stavi bolje Cersei avatar :P

Ja sam našao neki plazma keks da koliko-toliko održim svadbarsko raspoloženje, ali za piće nemam bukvalno ništa.

Edited by Weenie Pooh

• Author

Ja sam tu, ali sumnjam da cu izdrzati celu epizodu... malopre krenuo da obnavljam State of Play, vec sam zaboravio da se u prvoj epizodi pojavljuje i 1 Vini, dok ga brat jos nije dohvatio:

vlcsnap-2014-04-14-02h23.jpg

Edited by Calavera

Ostani sa naaamaaa.

You're no true knight, Manny Calavera.

• Author

Ne znate vi nista, od ove sezone sam poceo da skidam obicne GoT torente umesto onih kvalitetnih 720p snimaka od gigabajt i po :(

Jebote, ovaj Pacific Rim mi sad deluje mnogo gore nego onomad.

Je l ti isto gledas Vinijev linak?

Bolje da gledaš Pacific Rim nego da iz dosade probavaš da slušaš ovo što khaleesi reklamira... nekakva muzika za liftove <_<

:D

• Author

Ma da, ne mogu da nadjem nista bolje... ipak ne, konacno sam upao na standardni 4chan strim. Ako imate VLC, idite na open network stream ili sta vec i ukucajte:

green-oval.net/faggots/stream.pls

Slika je 1 kvalitet. Ja sam usao posle nekih 20 pokusaja, doduse, velika je navala.

Edited by Calavera

Kvalitet slike mogu da dobijem sutra uveče na TV-u, sad mi je bitnije da curi pristojno, tj. da nije gužva.

@Mau: Šta se smejuljiš, sektašice, defend your shitty taste!

• Author

Ne sece uopste, samo treba upasti.

Meni trebalo jedno 1000 pokusaja :dry:

Hvala, slika odlicna :)

Gde nam je beba Kalavera? 

You're no true knight, Manny Calavera.

From "beba" to "true knight" in one go  :lol: