Weenie Pooh Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Mau ili ko je već budan, dajte neki link. Ja gledam ovde, ide neko kaiju sranje trenutno, pretpostavljam Pacific Rimjob...
MayDay Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Gde nam je beba Kalavera? Tu sam ja, nesto mi mnogo lepo. Slusam Lovage, pijem divno vino i upalila sam mirisljave stapice.
Weenie Pooh Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 (edited) Toliko ti je lepo da ni link nemaš? Pijanduro, stavi bolje Cersei avatar :P Ja sam našao neki plazma keks da koliko-toliko održim svadbarsko raspoloženje, ali za piće nemam bukvalno ništa. Edited April 14, 2014 by Weenie Pooh
Calavera Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 (edited) Ja sam tu, ali sumnjam da cu izdrzati celu epizodu... malopre krenuo da obnavljam State of Play, vec sam zaboravio da se u prvoj epizodi pojavljuje i 1 Vini, dok ga brat jos nije dohvatio: Edited April 14, 2014 by Calavera
Calavera Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 Ne znate vi nista, od ove sezone sam poceo da skidam obicne GoT torente umesto onih kvalitetnih 720p snimaka od gigabajt i po :( Jebote, ovaj Pacific Rim mi sad deluje mnogo gore nego onomad.
Weenie Pooh Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Bolje da gledaš Pacific Rim nego da iz dosade probavaš da slušaš ovo što khaleesi reklamira... nekakva muzika za liftove <_<
Calavera Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 (edited) Ma da, ne mogu da nadjem nista bolje... ipak ne, konacno sam upao na standardni 4chan strim. Ako imate VLC, idite na open network stream ili sta vec i ukucajte: green-oval.net/faggots/stream.pls Slika je 1 kvalitet. Ja sam usao posle nekih 20 pokusaja, doduse, velika je navala. Edited April 14, 2014 by Calavera
Weenie Pooh Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Kvalitet slike mogu da dobijem sutra uveče na TV-u, sad mi je bitnije da curi pristojno, tj. da nije gužva. @Mau: Šta se smejuljiš, sektašice, defend your shitty taste!
crtamOrasi Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Meni trebalo jedno 1000 pokusaja Hvala, slika odlicna :)
Razzmatazz Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Gde nam je beba Kalavera? You're no true knight, Manny Calavera. From "beba" to "true knight" in one go
Recommended Posts