June 21, 201311 yr odgledala konačno. sad mogu da vratim avatar. :)šta znam. prva sezona mi je bila najupečatljivija. u ovoj je bilo par zanimljivih momenata, ali pitam se da li bih uspela sve da pohvatam da nisam čitala knjige.zanima me šta će da naprave sa četvrtom sezonom i koliko će odstupati. ovaj put se nadam što više, jer ako se dobro sećam, prvi deo četvrte knjige mi je bio ubedljivo najdosadniji.
June 27, 201311 yr nije loša bila poslednja epizoda, osim što mi je čudno što je Aša krenula da traži Teona (ali biće da je i to zbog radi pojednostavljivanja)btw znam, treba sada promeniti avatar no nemam trenutno vremena, biće ovih dana
June 29, 201311 yr Nisu hteli da ljudi pomisle da je u srodstvu sa Saladorom Saanom, ili sa King of Qarth...
June 29, 201311 yr Ja sam reko da Red Viper mora da bude Antonio Banderas!Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
June 29, 201311 yr Ja sam reko da Red Viper mora da bude Antonio Banderas!Sent from my GT-I9000 using Tapatalksvarceneger ako nije mnogo zauzet :ss1:Sent from my asua tf300t without using Tapatalk
June 29, 201311 yr A stvarno sam se nadao Antoniju on bi to izneo ko car! Kao da je Martin njega imao u vidu kad je pisao knjigu.