Killiana Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 (edited) nisam mogla da izdrzim da cekam sestru da dodje za koji mesec, pa da zajedno gledamo sve...moje radosti kad sam videla ko je ramsay bolton <3edit:o boze, rasplakah se sad kad je dzejmi pao sa konja, sa sve rucicom oko vrata...tako nije bilo u knjizi.:/ Edited May 26, 2013 by Killiana
Calavera Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Bilo bi da ih je malo vise, otkako je serija krenula svi iole zainteresovani procitali knjige <_<Ako vam je do toga, ima i ovaj topic.
Amelija Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 bice vrlo zabavno citati normalni topic :)baš si jedna zlica
Filipenko Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Što mislite da tu scenaristi neće isto nešto da izmene?
Weenie Pooh Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Pa nešto hoće, nešto moraju. Na primer, Greatjon Umber nije ni castovan za ovu sezonu iz nekog razloga, pa ga neće ni biti na venčanju. Ali zato ako ne bude Greywind scene jer nije bilo para za 20 sekundi CGI, onda Ko zna kako će da uglave mene i Ameliju, tu bi trebalo dosta statista, gužva, gubi se vreme... možda odluče samo da gledaju sa par kilometara daljine, vide frku, vatru, ovo, ono, i zato prosto odjašu. Ili zakasne pa se pojave tek u sledećoj epizodi gde im neko ispriča šta se desilo?! Jebote Filipenko, tvoj pesimizam je zarazan <_<
MayDay Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Sudeći po američkim stanovnicima sa mog Fejsa, ova epizoda je ostavila veeeeeliki utisak.Dwnld now.
Zverilla Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ali zato ako ne bude Greywind scene jer nije bilo para za 20 sekundi CGI, onda ako se dobro secam, u knjizi se za ovo sazna tek dosta kasnije, iz prica(radnja staje kad ketlin zagine)
Amelija Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 dobro se sećašneko je to nekome dosta kasnije ispričao (nije jedna kurva drugoj kurvi u Littlefingerovom kupleraju, ali mogli bi bez problema tako da snime :D)
Recommended Posts