Razzmatazz Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Znam da napuštam polako tridesete, ali ipak da priupitam - da nije malo preuranjeno? Lako je tebi, ti si mlada, vetar u kosi i Jova Jovanović Zmaj. A ja u blatu i okovima, naoružan samo sarkazmom.
Razzmatazz Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Ma to izgleda kao C3P0, bre. Imam još par u draft verziji, ali mi je ovaj trenutno najviše legao.
Weenie Pooh Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Zar nije to više za Brana? Mislim, ne očekuje Kingslayer valjda da mu neko ustupi mesto u autobusu zato što ne može da se drži za šipku obema rukama?Ja mu prvi ne bih ustao. Bugger 'im.
MayDay Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Presvlaci se, Vini Nini!! Pocinjemo jos malo sa novom sezonom!
Razzmatazz Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Zar nije to više za Brana? Mislim, ne očekuje Kingslayer valjda da mu neko ustupi mesto u autobusu zato što ne može da se drži za šipku obema rukama?Ja mu prvi ne bih ustao. Bugger 'im.Sačuvaj bože da se Lannister vozi busom. To je za nalepnicu za kola zbog dobrog parking mesta.
Weenie Pooh Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Presvlaci se, Vini Nini!! Pocinjemo jos malo sa novom sezonom!Još malo? Mesec+ dana! Skrpiću nekakav avatar do tada valjda, ali stvarno mi se ne uzima Hound ako ga neće biti, a neće sigurno...
Amelija Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 (edited) Pa stavi odmah!!!hm, izgleda da smo samo nas dve oma stavile avatare, bah<< pardon, ipak je već tu i Džejmi :-)nego ovaj Vini zabušava, čuj mora da čeka početak...a i kako bre neće biti Pseta? Edited February 25, 2013 by Amelija
Weenie Pooh Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Pa u knjizi ga ima jako malo, praktično da ga nema uopšte (samo onaj susret u Berikovom kampu pa ništa, pa posle klackanje sa Arijom). A u seriji ga je uvek bilo deset puta manje u knjizi, tako da...
Razzmatazz Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 A u ASIOF kao nema milion drugih likova koje možeš da izabereš?
Recommended Posts