Fins fleet Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Inace zao mi rastajati se od Jane ovako rano, a bojim se da cete mi uzeti sve valjane avatare. :(
Pantelija jr Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Heh, je li neko primijetio naslov Tignorovog teksta o Novaku Djokovicu na tennis.com?"Bending, but not breaking!"Nole Dornjanin! :P (a Steve Tignor ASOIAF fan)
Razzmatazz Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Već sad vidim da ova fuš Džejn nije samo bolničarka, nego ga i savetuje na bojnom polju i u raznim drugim sferama uz onu jaku podršku "do what you must do".A kad već dođe do svadbarske eskalacije, biće više u fokusu to štu su nju naboli, a ne njega. I već vidim neku patetičnu scenu kako su oboje na podu, a pokušavaju da se dodirnu ručicama, dok njemu curi krvca preko prstena sa vučijom glavom na njene prstiće.
Töölönlahti Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Sva Boltonova pojavljivanja u Season 2 su neprikladna za crop. Kada ga zoomiraju, govori neimpresivne gluposti u polumraku i biva prekidan od strane Young Battle Brat of the North, a kada govori pametne stvari (npr. "In my family we say: A naked man has few secrets; a flayed man, none."), ispred njega prolaze statisti i/ili epizodni glumci. Dodatno, sad sam provalio da se according to Wiki uopšte neće pojavljivati u Season 3. <_< ... dakle, novi Bronn avatar it is, samo nemam sad vremena za to.
Weenie Pooh Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) Šta pričaš, zna se da će nju da ostavi kod kuće u blagoslovenom stanju kad krene u svatove. Posle će ona da preuzme krunu i vodi rat iz Riverruna, once her wolf pups are born she will burn cities to the ground, itede...@Razz Edited January 29, 2013 by Weenie Pooh
MayDay Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Jojjj, ne mogu da docekam. Jos mi mojoj drugarici jednoj odavde koja je big fan rodjendan 31.3. pa sam joj obecala da cu joj napraviti lemon cake kao iz King's Landinga. :Dhttp://www.innatthecrossroads.com/recipes/recipes-by-region-2/kings-landing/
pojmaš Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 ko je o ovom jadu radio :ziga:http://kotaku.com/5980099/sweet-mother-of-dragons-get-a-load-of-kings-landing-recreated-in-minecraft
Amelija Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Oberyn jos nije castovan,hm, hm, pa šta li misle? :huh:ili još uvek nije cela III sezona snimljena?
Calavera Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 (edited) Treca sezona je pola trece knjige, cetvrta je druga polovina. Otprilike. Edited January 31, 2013 by Calavera
Amelija Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 aaaaa pa ok, ondak nema opasnosti da mene zajebaju hehe
Razzmatazz Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ne bih se kladio, tebe uvek nekako iznenade.
Amelija Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 pa nema šta da me iznenade kad budem pročitala sve knjige :Da u drugoj sezoni štošta nisam bila skontala, no to je bilo pre knjigabtw možda bi valjalo otvoriti topik (na literaturi) gde ćemo ispisati najvažnije iz svake knjige e da bi se posle negde 2022ge kad izađe sledeća knjiga lako podsetili
B_B Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Procitah prve dvije, pocinjem trecu...Sad cu da gledam opet prve dvije sezone. Prati li topic samo radnju serije ili i sledece knjige, ne smijem da otvorim nista zbog eventualnih spojlera?
Weenie Pooh Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Ovaj topik je pun spoilera, što za treću knjigu/sezonu što za ostale. Bolje čitaj samo onaj drugi.
Recommended Posts