Moća Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) Pa koju bre otrso tamo :D Kad si vec reko da jeste onda kazi i koju :D U stvari nemoj ko zna ko sve ovde lurkuje od ovih tzv. novinara <_< Edited January 22, 2013 by Moća
pojmaš Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Blueberry :ziga: za nick i za pricu, imas jos jedan :ziga:ali utisak topika je "beba Calavera" e moj druze kolasinski...
Calavera Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 De reci, jesam li ja kriv sto je na ovom forumu prosek godina 578!
MILF HUNTER Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Pa koju bre otrso tamo :D Kad si vec reko da jeste onda kazi i koju :D U stvari nemoj ko zna ko sve ovde lurkuje od ovih tzv. novinara <_<i ako imas neku sliku okaci u spojler.
Blueberry Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 And that's it. A sada nastavak uvaženog vam topika... p.s. Nije bilo na Ringovima. Tamo se za to nije imalo vremena.
Mil@n Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 (edited) kako mu je klinac sjebao mač sa snimanja koji je dobio kao suvenir i zbog toga bio popizdeo...Od svih razloga "zašto nemati decu" sa "onog" topika, "da mi ne sjebe mač koji sam dobio na snimanju LOTR-a" do sada ubedljivo ima najviše smisla...Jesi se slikao sa njim? On je takva facetina, da sam pio piće sa Boromirom, a da se nisam slikao sa njim i od toga napravio fototapet, mislio bih da nešto nije u redu sa mnom... I hvala ti i za ono da je Jackson genije, upravo tako sam ga i doživljavao. Ako Šon Bin kaže, ko sme da mu protivreči?Super post inače, kontam jedan od najzanimljivijih u poslednjih barem godinu. Edited January 23, 2013 by Glas RazumaN
Blueberry Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 (edited) [/size]Od svih razloga "zašto nemati decu" sa "onog" topika, "da mi ne sjebe mač koji sam dobio na snimanju LOTR-a" do sada ubedljivo ima najviše smisla...Jesi se slikao sa njim? On je takva facetina, da sam pio piće sa Boromirom, a da se nisam slikao sa njim i od toga napravio fototapet, mislio bih da nešto nije u redu sa mnom... I hvala ti i za ono da je Jackson genije, upravo tako sam ga i doživljavao. Ako Šon Bin kaže, ko sme da mu protivreči?Super post inače, kontam jedan od najzanimljivijih u poslednjih barem godinu.Ne, nisam se slikao sa njim jer bi to, uzevši u obzir razlog zbog kojeg sam se video s njim, bilo neumesno. Pls, nemoj da me teraš da elaboriram.Što se tiče bolda, ništa što je do sada uradio na 'velikom platnu' ne može da potkrepi ovu tezu kao nešto što je (u toku priprema za početak snimanja LOTR) snimio upravo za 'mali ekran'. Pretpostavljam da veliki broj 'Lordovaca' zna za to, ali sam siguran da mnogi nemaju pojma.http://www.imdb.com/title/tt0116344/Ja imam originalni DVD sa dodacima (komentarima) bez kojih se ovo remek-delo naprosto ne može gledati. Ako ga torentujete, gledajte da skinete sve dodatke.I NE ČITAJTE SPOJLERE! Edited January 23, 2013 by Blueberry
Razzmatazz Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ne, nisam se slikao sa njim jer bi to, uzevši u obzir razlog zbog kojeg sam se video s njim, bilo neumesno. Pls, nemoj da me teraš da elaboriram.Ah, ti si njegov doktor za kožne i venerične bolesti
Blueberry Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ah, ti si njegov doktor za kožne i venerične bolesti Bingo!
Mil@n Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ne, nisam se slikao sa njim jer bi to, uzevši u obzir razlog zbog kojeg sam se video s njim, bilo neumesno. Pls, nemoj da me teraš da elaboriram.Što se tiče bolda, ništa što je do sada uradio na 'velikom platnu' ne može da potkrepi ovu tezu kao nešto što je (u toku priprema za početak snimanja LOTR) snimio upravo za 'mali ekran'. Pretpostavljam da veliki broj 'Lordovaca' zna za to, ali sam siguran da mnogi nemaju pojma.http://www.imdb.com/title/tt0116344/Ja imam originalni DVD sa dodacima (komentarima) bez kojih se ovo remek-delo naprosto ne može gledati. Ako ga torentujete, gledajte da skinete sve dodatke.I NE ČITAJTE SPOJLERE!Neš mi verovati, skoro sam od nekog lika na kupujem prodajem pazario neke blu rejeve za smešne pare, i taj doc je među njima, uskoro je na planu i programu. ;)A meni je Jackson genije, i tačka. Ako ni zbog čega, ono zbog lotr trilogije + par filmskih dodatnih bonus razloga.
MILF HUNTER Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 @blueberryjel moze bar slike ne moras da siris pricu?
Blueberry Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 @blueberryjel moze bar slike ne moras da siris pricu?Ne može. ;) Znam je samo iz nekih serija, botoksirana je i lično je ne bih ni štapom, mada u filmu izgleda dobro pristojno. And pleeeease, can we get out of the subject now?
Recommended Posts