Razzmatazz Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Kako me samo navlačiš da kažem "I moj!", ali džabe.
Blueberry Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Zar vam nije dosta? :unsure:Priznao mi je i koga je kresnuo na snimanju (interesting choice), ali to je tajna koja prevazilazi čak i spojler**koga UBR ne znam ni kako da pokrenem :blush:And that's it. A sada nastavak uvaženog vam topika...
Blueberry Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Nemoj onda da mi ga nabacujes. <_< :lolol:Nisi se sada valjda smorila?
Razzmatazz Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Garan je opalio Froda, oči ne iskaču onoliko same od sebe.
MayDay Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 :lolol:Nisi se sada valjda smorila?Ja sam tako resila da necu da ulazim u bracnu zajednicu sa doktorima, pilotima i jos nekim kriticnim zanimanjima.Sad necu ni sa Son Binom, niti bilo kojim glumcem.
Blueberry Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ja sam tako resila da necu da ulazim u bracnu zajednicu sa doktorima, pilotima i jos nekim kriticnim zanimanjima.Sad necu ni sa Sonom Binom, niti bilo kojim glumcem.Klever disižn.Ubaci tu još i pisce, sladoledžije i kvantne fizičare. No kidding.
MayDay Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ups. Ja obicno ne pravim tu gresku. Sonom Binom. :)
Weenie Pooh Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Šonom Bonom, molim te. To je pravili izvorni starogalicijski izgovor. It is known.
MayDay Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ma necu vise ni da ga pominjem, ako ne moze da keep it in the pants.
Moća Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Bluberi pedere kako mozes tako da nas zajebes bre! :cry:Sent from my cigla using Tapatalk
Blueberry Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) Bluberi pedere kako mozes tako da nas zajebes bre! :cry:Sent from my cigla using TapatalkAj reci mi, molim te, kako sam vas to zajebo? Zar nisam obelodanio neke detaljčiće koje niste znali? Generalno, bio je to komparativni trenutak njegovog izlaganja (Ulix vs Boromir), tačnije razlika u atmosferi na snimanjima dva blokbastera, pošto je razlog našeg sastanka bilo nešto što je po svim merilima trebalo da bude something completely different.Šta te interesuje konkretno još Žigiću (vi prstenasti fanovi ste gori i od startrek gikova :D )? Ako se setim šerovaću, nema problema. Jbt, bio sam već janpi kada je trebalo da započnem sopstveni powerpoint ali sam se nekako na kraju ipak izvukao i objasnio mu sve šta sam planirao, a što i jeste bio ključni i jedini razlog zašto sam se uopšte upućivao u Poljsku na minus šes' da se vidim s njim. Potom smo se izljubili ko braća, na šta sam dobio poljubac čak i od njegove tadašnje (samo za MayDay & Stormy - razveli su se u medžuvremenu, tako da je sada free kao kondor) i izašao u lapavu krakovsku noć.I ko me tero da se uopšte izlajavam... Edited January 22, 2013 by Blueberry
Recommended Posts