Jump to content
IGNORED

VIP Game of Thrones

Calavera

Recommended Posts

Posted

btw izvinjavam se ako je već bilo:http://news-bar.hr/zanimljivosti/igra-prijestolja-napravljena-po-uzoru-na-jugoslaviju/

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

928

• Calavera

614

• Razzmatazz

389

• MayDay

324

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To neki hrvatski njuz.net? :D"News-Bar ruši rekorde: Gotovo 4,5 milijuna Hrvata nije posjetilo naš portal!""S. Koreja planira lansirati nuklearni projektil prema SAD-u radi znanstvenih istraživanja"

Posted
To neki hrvatski njuz.net? :D
tako nešto :D
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
ti ces, amelija, koliko ja vidim da se selis na topik sa pomenutom gospodom.ovde cemo da ostanemo samo beba kalavera, ja i jos par entuzijasta. :D
Znam da sam debelo okasnio s komentarom, pošto se logujem sporadično, ali sam још ономад sedeo sa Šonom Binom (povodom neke stote priče) koji mi se žalio što je ispaljen mreo u S01, pošto je u međuvremenu postao veliki fan. Možda ga pozovem da vam se pridruži, i to kao pravi VIP ovog VIP-a. :kralj:BTW, toliko piva nisam video da je neko sabio u sebe za nekih circa uru i po, ali sam zato saznao šta se sve odvijalo na snimanjima Ringova i Troje, kao i da mu je (najnovija) žena jači alkos od onog ruskog prevaranta koga su na Неманњдорфу jedva izvukli iz automobila. Inače je spektakularan baja i neverovatno šarmantan tip, uprkos dark-charisma protokolu koji često (mora da) glumi posebno u holivudskim treševima. Visoko ponosan na svoje šefildsko poreklo, kao i na činjenicu da je pre nego što će upisati 'RADU' zavarivao auspuhe kod ćaleta u radnji. Jedino što me je razočaralo je da nije čuo za sugrađana mu Ričarda Haulija. :mad:Ako je baš total off - brišite.
Posted

Zovi ga da dodje! Ja mogu da mu budem najnovija zena, picu koliko treba i donosim bebu Kalaveru kao dete u miraz. :D

Posted
Zovi ga da dodje!Ja mogu da mu budem najnovija zena, picu koliko treba i donosim bebu Kalaveru kao dete u miraz. :D
:DI'll try just for you. Nego kažu da bekhendira žene kada mu se spusti noir roletna. Ali ta UK žuta štampa ume ponekad i da pretera. :cool:Inače uprkos njegovim godinama, ali i mom svekolikom heteroseksualizmu, moram da kažem priznam da je u prirodi baya do yaya. :wicked: Uzgred, kada mu je njegova tadašnja (i mislim još uvek aktuelna) saznala da ga uparujem s jednom Italijankom (koja je tek :thumbup: ), prvo što me je izljubomornisano pitala (glasno i pred njim, naravno) je da li brije noge. :lol:
Posted
Inače je spektakularan baja i neverovatno šarmantan tip, uprkos dark-charisma protokolu koji često (mora da) glumi posebno u holivudskim treševima.
uh, u ovo niko nije sumnjao. svi smo tužni što je mreo u prvoj sezoni.zovi ga obavezno. kad mejdejki dosadi da brije noge, evo mene. :D
Posted

:s_d:Dogovor. Još ako ga navučeš na шљиву depilacija možda postane i nevermind.

Posted
Pricaj bre dogadjaje sa snimanja ringova!!!
Uh, ima ih toliko, a ne bih da privatizujem topik. Tek par slajdova...Prevashodno mi je objašnjavao razliku između snimanja Troje i Ringova (za obe je imao milionske ugovore), kako su tretirani od strane jednog i drugog reditelja (da se otarabim: iako volim Džeksona, posebno njegov novozelandski opus, DAS BOOT mi je jedan od omiljenih filmova i štagod Volfgang potom uradio ništa ne može da zaseni to remek-delo), kako se cela ekipa na snimanju Lordova ponašala kao da su jedno (upotrebio je reč brotherhood), niko se nije izdvajao po 'zvezdaštvu', već su svi rintali i pičili do kraja, kako su se on i Vigo ultrazgotivili tokom snimanja i da je scena kada (opet) mre bila jedna od najdirljivijih koje je uradio, kako je Džekson genije a Volfganga nije vido šes' puta, kako su na snimanju Troje najviše vremena provodili za bazenom nekog megaultrahiper hotela čekajući da se set i kamera i osvetljenje i statisti i pichkematerine 'osmisle', kako je Bred Pit okej samo sa onima sa kojima to hoće, ali i da je Piter O Tul - mortus pijan - odradio dva tejka bez ijedne greške i da mu je to iskustvo ostalo urezano kao nešto što će pamtiti ceo život, kako su horizonti zelandskih planina istinski neverovatni, kako mu je Orlando Blum gotivniji u kostimu, s perikom i ušima nego u prirodi ( :lol: ), kako je Ian Mekelan harizmatičan stelaroidno, a Brajan Koks može da popije više lagera i od njega, kako je Šon Ostin dosadan kao proliv a Kejt Blanšet jedna od najlepših i najtalentovanijih glumica koju je ikada video (fuckin' agreed) iako mu je Liv Tajler bila pred nosom (fuckin' don't understand), kako Volfgang komanduje a Piter vaja, kako ništa ne razume Rose Byrne dok govori autralijskim akcentom (tu smo se složili :P ), kako mu je klinac sjebao mač sa snimanja koji je dobio kao suvenir i zbog toga bio popizdeo...Bilo je tu štošta još, ali ne sećam se više jer sam popio (morah) preko svog kapaciteta, a alkohol nije moj drive.
Posted

more, morebig gay ale, big gay ale

Posted

Vala ja sam ga pominjao ove godine baš dosta, uglavnom u smislu "Jebala te zima Nede Starče".A žene, šta god radile, nemojte da ga stopirate podignutim palčevima.