Amelija Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 eh onda je to mora biti negde posle III knjige jer ja još ne naiđoh na rahzgovor Džejmija i Vesterlingušesamo na razgovor Džejmija i Tajvina gde se vidi da je Tajvin namestio ubojstva, ali ne i venčanje
MayDay Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 ti ces, amelija, koliko ja vidim da se selis na topik sa pomenutom gospodom.ovde cemo da ostanemo samo beba kalavera, ja i jos par entuzijasta. :D
Weenie Pooh Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Posle ćete da kucate kod nas na vrata, znam ja. Biće please sir could I have some more...
Calavera Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 Ne preterujem kad kazem da bih pre otisao kod Freyevih na svadbu.
Weenie Pooh Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Nije Bolton, Calavera nam je jedna Sansa u duši. Ona rana, ne ova posle što spletkari. Ptičica, takoreći...
Amelija Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 kad smo već kod Boltona, oće li ih biti u seriji?pošto ne deluju mi nebitni, ali se nisu ni mnogo pojavljivali u prve tri knjige
Weenie Pooh Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Pa Roose je bio u seriji otprilike koliko i u knjigama, Robova desna ruka u drugoj sezoni.Nedostaje samo njegov bastard sin, to su skroz smandrljali u Winterfelu sa Theonom, ko zna da li će se on pojavljivati uopšte ili će neko nekako da ga zameni...
Amelija Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 ju, nisam ni konstatovala Roosea u seriji :lol:dobro, tada još nisam bila pročitala knjige, ali znam da je bilo nekih raznih likova oko Roba, ko će ih sve povatati :Di da, u poslednjoj epizodi uopšte nije bilo jasno ko je zapalio Winterfell, da li Theon i njegovo društvo, da li neki drugi, neki treći, dok je u knjizi savršeno jasnomeđutim, posle toga se (u trećoj knjizi barem) to kopile uopšte više nije pojavljivalo, samo se malo pričalo o njemu da je oženio pa ubio neku udovicu, da je nekome poslao parče Teonove kože + da će da se oženi nekakvom lažnom Arjom
Amelija Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 e da, malo njinjinji faze:u knjizi je baš bilo kul što je Arja sve lepo organizovala u Harrenhallu da bi tu dovela Boltona i njegove manijake :Dtipično dete, videlo severnjake i napalilo se da ih spase, kad ono međutim nisu oni baš tako slatki, je li, pa je morala da bega i da ubije stražara i sveno kontam da verovatno bilo prekomplikovano ubaciti i to
Weenie Pooh Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) A nisi provalila ko je ta lažna Arya, kad je Jaime sretne? (Calaverina Sansina drugarica Jeyne Pool) Bastard of Bolton je prilično bitan lik tek posle, u petoj knjizi (koja se dodupe dešava paralelno sa četvrtom).E da, zar ti nije glupo što su u seriji odmah u Harrenhallu ubili Ticklera, tj. Arya naručila od Jaqena da ga ubije? Meni je lično omiljena scena u celom serijalu kad ga Arya sama izbode pred kraj treće knjige (Is there gold in the village?), a toga sad neće biti u trećoj sezoni :( Edited December 11, 2012 by Weenie Pooh
Amelija Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Ne! Nisam provalila lažnu Arju!A kako bih? :huh:To beše ona što su cmizdrile u zamku kad je počeo rat a pre toga se ložila na Berica na nekom turniru?A ubojstvo Ticklera jeste genijalna scena i zaista je šteta što je neće biti.Ali... s obzirom da u seriji nisu bile prisutne sve one budale iz Harrenhala koje je ona kokala (tj Jaquen) nije baš bilo mnogo izbora. A da su uveli sve bi verovatno bilo premnogo.Btw mislim da već davno rekoh, tu mi nije smetalo što je ona služila Tajvina, ali mi je glupo što je on kao s njom nešto prijateljski ćaskao pa još i pričao sve svoje vojne planove dok je ona sipala čaj, i slično.Btw2 hoće li se ikada ikako ponovo pojaviti Jaquen?
Weenie Pooh Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Da, da, imaće kasnije čak i teksta :D Meni palo na pamet da je to možda ona; trebala im je tamnokosa devojčica sa Severa, približnih godina i plemićkog porekla, čisto da ispune formu.Slažem se za Harreenhal, i meni je sve to izgledao OK generalno... ali Arya je prva dva ubistva mogla da protraći na bukvalno bilo koga, nisu morali baš Ticklera odmah bezveze da skenjaju. Mada, s obzirom na to da u seriji Arya nije putovala sa njim i Gregorom nego ih samo u onih par scena u zemku gledala, verovatno nisu mislili da je prevelika šteta ako pokvare kasniju scenu u kafani.Jaqen će se pojaviti sigurno, ali pitanje je da li ćeš ga prepoznati :)
Amelija Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 (edited) Da, da, imaće kasnije čak i teksta :D Meni palo na pamet da je to možda ona; trebala im je tamnokosa devojčica sa Severa, približnih godina i plemićkog porekla, čisto da ispune formu.a tebi to palo napamet?meni ni u najluđim snovima, mislila sam da šalju neku tamo bezveze devojčicu a u cilju da se manijak dočepa Winterfellabwt kad smo kod nedoumica, jel ono što je matori Tully buncao kako mu je mnogo žao i oprosti i levo desno bilo ono što je Liza bila trudna sa Littlefingerom, ili nešto drugo?Slažem se za Harreenhal, i meni je sve to izgledao OK generalno... ali Arya je prva dva ubistva mogla da protraći na bukvalno bilo koga, nisu morali baš Ticklera odmah bezveze da skenjaju. Mada, s obzirom na to da u seriji Arya nije putovala sa njim i Gregorom nego ih samo u onih par scena u zemku gledala, verovatno nisu mislili da je prevelika šteta ako pokvare kasniju scenu u kafani.pa i to, a i u samom Harrenhallu je on definitivno bio vrlo upečatljiv, ostali manje više, tako da ni ne vidim koga su drugog mogli a da bude koliko toliko realnobwt nije bilo pacovske torture sa kantama u knjizi, zar ne?Jaqen će se pojaviti sigurno, ali pitanje je da li ćeš ga prepoznati :) :)da vidimo... Edited December 12, 2012 by Amelija
Recommended Posts