Razzmatazz Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Ne znam koji smo to mi™, ali piši u svakom slučaju. A gledaj i Louiea ako nisi, pošto to razbija. Vi ste svi koji niste ja, a diskutovali smo već o serijama.mene nece! samo da im se Arya nacestita svima nove godine i ja srecan! a onda cu vama zaludnima da se smejem Kakav je Martin, mogao bi i tu da navuče ljude na tanak led i onda prc.pogledaj trecu utakmicu play offa u basketu, Partizan-Crvena Zvezda i videces kako je cela druga sezona fenomenalna i smislena... :(To verujem, zato sam i prestao da pratim domaći sport.
Gandalf Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 uf, kako je dobar roman. moracu ponovo da odgledam prvu i drugu sezonu kada zavrsim A Clash of Kings.
Amelija Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 e ja pročitala oko ¼ prve knjige, i zasad nemam reklamacija :Dmada koliko se sećam komentara prva sezona i nije bila problematična, čak ni kod najzagriženijih?videćemo za drugu...
freakns Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 mada koliko se sećam komentara prva sezona i nije bila problematična, čak ni kod najzagriženijih?ma sve je bre vise manje OK... sto se tice ovih nazgrizenijih, nije problem u seriji...problem je u ovome: razza & vini
Razzmatazz Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ne sviraj, prvu sezonu sam nahvalio. Ali sam se naivno ponadao da će i u drugoj da budu dobri. Međutim, oni su odlučili da budu "kreativni". Kao kad daš komšijinom malom da ti napravi sait, jer se on strava razume u kompijutere.
Weenie Pooh Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Mene su lično smarali idiotski detalji i u prvoj sezoni. Nije mi toliko stalo do pridržavanja nekakvim detaljima iz knjige, koliko do internih nekonzistentnosti i besmislica koje mi kvare uživanje.Npr. pri kraju prve kad uhapse Neda i izbije ona frka, Arya beži sa časa mačevanja i trči kući noseći baklju. Iako je dan. Jer valjda zna da će morati da skrene u tunele ispod zamka :isuse:Takođe me je nerviralo što su neki likovi svedeni na karikature, vidi se da postoje samo da bi bili tu, a ne rade apsolutno ništa. Npr. Hound i besmislena krađa njegovog dijaloga od strane Littlefingera. Da bi se napravilo više mesta za kurve, valjda.Ali sve u svemu, bio sam vrlo zadovoljan adaptacijom prve sezone. I tek nešto malo manje druge, iz istih razloga.
Razzmatazz Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Weenie mrzitelj kurvi. Nije Ros kriva što je život nije mazio <_<I stalno nalaziš neke dlake u jajetu koje ti smetaju u seriji.
Sludge Factory Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Joj, ovo je verovatno staro, ali ja tek sad videh i nesto mi bre smesno, iskidah se [/img]
eoten Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 zar ne bi bio dobar kraj da ih white walkers sve pokokaju? mislim, one koji se ne pokolju međusobno.
Weenie Pooh Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 No one expects the Spanish Inquisition. Weenie mrzitelj kurvi. Nije Ros kriva što je život nije mazio <_<I stalno nalaziš neke dlake u jajetu koje ti smetaju u seriji.Razz platonski ljubitelj kurvi koji gleda samo sestru <_<Meni smetaju dlake u jajetu, tebi smeta što serija nije Roy Dotrice koji sedi u stolici i čita knjige naglas :P
Razzmatazz Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Da si primetio šta radi na Desanki, i ti bi je gledao. :wub:U pravu si za čitanje (it would have been better show <_<), samo ne Roy Dotrice. Ne znam odakle su njega bili iskopali - verovatno su se vodili prema tome da štivo koje ima srednjovekovni setting mora da čita neko ko je rođen u to doba. Nemam ništa protiv čoveka lično, samo mi je ponekad nerazumljiv zbog maske sa kiseonikom. Jeste on bio "aktivan" u KL, ali to je bila samo gluma. No, šta da se radi kad je John Lee umro.
Weenie Pooh Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Ko, Lena Headey ili MauDau? Izmešasmo metafore :unsure:A Roy Dotrice je i meni neslušljiv, mislim da smo o tome već pričali. Kad ga utanji onako da dočara glasove dece, žena, i ostale nejači, uf
Razzmatazz Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Lynn je bila Sersei bre, Mau je na desanku dolazila samo ognjem i mačem.
Moća Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 I uglavno sekla Velju.Sent from my cigla using Tapatalk
Recommended Posts