Roger Sanchez Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Što će im sad ćerce, i kako će ju sad iznebua materijalizirat?
Calavera Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Pa nije da je Stannis proveo sezonu na Dragonstoneu, nego ju je ostavio pozadi dok vodi rat. Sta je problem?
Roger Sanchez Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Sta ti mislis koga ce igrati?Pa, sad sam baš išao i pogledati kako izgleda, i ja sam ostao bez alternative. Ali sam i dalje zbunjen glede potrebe za tom ulogom.
Weenie Pooh Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Potreba je relativna. Ja cele ove sezone imam potrebu za Irri & Jhiqui Baristanom Selmijem pa mi nisu izašli u susret <_<
Lrd Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 U, Vini, svaka čast na teoriji o Othersima. Ali, iskreno, sumnjam da će se to desiti iz prostog razloga što Martin uvek pronađe neko krajnje neočekivano rešenje. Doduše, ni Martin nikada nije bio u ovakvoj situaciji, da mlati ovoliko para, da je ovoliko prisutan u medijumima i da je toliko popularan. To mora da utiče na čoveka. Vreme će pokazati™.
Weenie Pooh Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Eh, pa taj "expect the unexpected" pseudoargument se koristi i kao krunski dokaz da Jon nije sin Rhaegara i Starkovice <_<Tom linijom zaključivanja brzo bismo došli do vanzemaljaca i putovanja kroz vreme. S tim što bi i to onda postalo očekivano, i samim tim neprihvatljivo...
Lrd Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Eh, pa taj "expect the unexpected" pseudoargument se koristi i kao krunski dokaz da Jon nije sin Rhaegara i Starkovice <_<O, da.Tom linijom zaključivanja brzo bismo došli do vanzemaljaca i putovanja kroz vreme.Jednostavno, ne.
Razzmatazz Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Šta sad da radim bre, nemam razloga da zalazim na ptf Serije više.
Lrd Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Šta sad da radim bre, nemam razloga da zalazim na ptf Serije više.Pošto iz nekog potpuno nerazumljivog razloga ne gledaš True Blood, sledeće nedelje počinje Louie, a uskoro i Breaking Bad. A na Omiljenim serijama imaš niz predloga za letnju šemu.
Razzmatazz Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Gledam bre True Blood. I Dextera. I Mad Men. I Breaking Bad. Ali kod tih serija bih mogao da izreknem i neke pohvale (bar kod pojedinih sezona), ali niste na to od mene navikli pa se ne guram.Doduše, mogu da zapljunem Downton Abbey drugu sezonu, pa da se osećate prijatno.Ili baš da nahvalim House of Cards i izazovem srčke i moždane
Lrd Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Gledam bre True Blood. I Dextera. I Mad Men. I Breaking Bad. Ali kod tih serija bih mogao da izreknem i neke pohvale (bar kod pojedinih sezona), ali niste na to od mene navikli pa se ne guram.Doduše, mogu da zapljunem Downton Abbey drugu sezonu, pa da se osećate prijatno.Ili baš da nahvalim House of Cards i izazovem srčke i moždane Ne znam koji smo to mi™, ali piši u svakom slučaju. A gledaj i Louiea ako nisi, pošto to razbija.
freakns Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 OK, svakog će od nas debeli do kraja ujebati bolno i razočaravajuće, ali tebi izgleda baš nešto sočno sleduje :(mene nece! samo da im se Arya nacestita svima nove godine i ja srecan! a onda cu vama zaludnima da se smejem
freakns Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Gledam bre True Blood. I Dextera. I Mad Men. I Breaking Bad. Ali kod tih serija bih mogao da izreknem i neke pohvale (bar kod pojedinih sezona), ali niste na to od mene navikli pa se ne guram.Doduše, mogu da zapljunem Downton Abbey drugu sezonu, pa da se osećate prijatno.Ili baš da nahvalim House of Cards i izazovem srčke i moždane pogledaj trecu utakmicu play offa u basketu, Partizan-Crvena Zvezda i videces kako je cela druga sezona fenomenalna i smislena... :(
Recommended Posts