Weenie Pooh Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Šupalj ti je taj argument, Calavera, "ako je Martin pisao scenario onda je po definiciji super". I da je tako ne bi mi se svidelo da pretvori hladnokrvnog Stannisa u Timmeta son of Timmeta. (Baš šteta što su izbacili Impove brđane.) Ne bi bio ni prvi ni poslednji put da režiser izmeni scenario zbogradi tog "spektakla". Ko god da je napravio izmenu: Fail.
Calavera Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Slazem se, da mi je to argument bio bi supalj. Dobro sto nije!
Weenie Pooh Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Onda ne znam zašto po drugi put braniš scene tvrdnjom "Martin je napisao scenario"?Nego, upravo sam pročitao zanimljivu teoriju inspirisanu epizodom: Bronn = Blakcfish Tully! Kako je pogodio onom strelom iz prve, odmah se odao Cat ga nije prepoznala u prvoj sezoni jer je omatorio.
Weenie Pooh Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 (edited) 1 spektakl: <_<Tywin objašnjava: Edited May 28, 2012 by Weenie Pooh
MayDay Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 pa kako kad je ser branden imao aktivne uloge? nije da se samo pominjao da postoji..
Weenie Pooh Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Pa u seriji ga još nije bilo. Sad će da se ispostavi da je undercover agent Stark-Tully ekipe, zabiće nož nekom u leđa (otrov u pitu Džofriju?) i vratiće se kući u Riverlands trijumfalno. Izmena zbog spektakla E da, još jedan sitan gripe: Rains of Castamere mi deluje malo... suvišno u ovoj epizodi? Mislim, niko još ne zna šta to predstavlja osim čitaoca, a čitaocima je to vezano za Roba, ne za King's Landing i Stannisa
Calavera Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Onda ne znam zašto po drugi put braniš scene tvrdnjom "Martin je napisao scenario"?Ne branim, samo kazem da ni Martinu ne smeta sto je Stannis odjednom otelotvorenje ali tebi to i dalje ne da mira!E da, još jedan sitan gripe: Rains of Castamere mi deluje malo... suvišno u ovoj epizodi? Mislim, niko još ne zna šta to predstavlja osim čitaoca, a čitaocima je to vezano za Roba, ne za King's Landing i Stannisa To je taj foreshadowing o kom pricam, kad se serija zavrsi i ljudi opet krenu da je gledaju primetice i to. :)
Töölönlahti Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 I ja bih se svađ'o, ali mi tema sa tzv. Ljajom i Mihom jede sav unutrašnji kreativni hejt. :(
Weenie Pooh Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Šteta, tvoj je glavni lik u epizodi <_<A tvom, Razz, izgleda u sledećoj epizodi sleduje amputacija? Preview nije najjasniji, ali biće nešto.
Razzmatazz Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Pa ako nema ništa drugo loše da se nađe, epizoda je kilava zato što nema Džejmija.
Razzmatazz Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 (edited) a sto nema khaleesi, to ti je ok?Ona je ionako nebitan i sporedni lik. Kao R2D2 u Star Warsu. Stalno je tu, nešto viče i preti, moglo bi se reći da u pojedinim scenama ne bi moglo bez nje, ali to je otprilike to. Wash and go. Edited May 28, 2012 by Razzmatazz
MayDay Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 moje vreme tek dolazi. za sada sam samo pokazala da sam mudo kad sam pojela ono srce i prespavala u vatri.ajde, bato, brze da gledaaash!! znas kako je super epizoda.
Roger Sanchez Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 pa već u sljedećoj neutrašivo upadaš u house of the andajing i spaljuješ ju do koske!
Recommended Posts