Razzmatazz Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 (edited) turnir u cemu? ako je u jedenju cevapa, ja se prijavljujem.Može, napravićemo više disciplina.To sa ćevapima je melee. One dugačke kobaje su jousting.Edit: ne reče koji tim ćeš da zastupaš. Vukove? Edited May 15, 2012 by Razzmatazz
Lynn Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 hehe, navukla sam i radnu organizaciju big time da me udostoje kako pripada. evo riporta od sekretarice.Riport deluje potpuno neiznudjeno :DTako se kraljuje u tudjini i postizu ciljevi!!
freakns Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 ja cu prvi dan svadbe svoje praviti u ovom prcvoljku. ne mogu ja to inkognito ko forumasi..http://www.chateauduvivier.com/ isla sam i bezecovala na nekoj zurezi..okolo samo suma, tako da cim padne mrakcina, others dolaze ko nista.ocel bit zmajeva?Može, napravićemo više disciplina.To sa ćevapima je melee. One dugačke kobaje su jousting.Edit: ne reče koji tim ćeš da zastupaš. Vukove?bez pite sa sirom nema nista!ja cu Boltone
MayDay Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Edit: ne reče koji tim ćeš da zastupaš. Vukove?Rodja i ja nastupamo ispred zmajeva i budete li nam mucki podmetali nepecene cevape, Drogon ce da ih well done.
Razzmatazz Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Pravićemo ćevape od zmajeva. I bele vešalice.A Rođa će da bude zadužen za šlag. Stavimo mu samo onu metlicu za mućenje u ruku i iznerviramo ga.
Weenie Pooh Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Odličan je poster, ali taj Lyn će na kraju sve da ih nadživi kako je krenulo. Ima li njega u seriji od druge sezone?
MayDay Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 (edited) Ja bih vas ispoštovao, druže precedniče, ali moj pada u sledeću subotu. Šta da radim, da bdim do ponedeonika? :(Ti si Vini nas zajebo jer nisi okacio b-day na profil pa da nas opomene, tako da si ti kriv za ovo kasnjenje!! Blood of my blood, srecan rodjendan i nek ti svaki dan bude kao upside days u epskim fantazijama! :) Edited May 17, 2012 by MayDay
Mil@n Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Samo da kažem da sam na kraju Gozbe i da sam poprilično razočaran sa knjigom, skoro da mogu da kažem da je dosadna. Baš ga je razvodnio i izbanalizovao do mojega. Vini, srećan i opusti se, knjige su to, ne moraš baš sve zapamtiti... :D
Weenie Pooh Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Glase, čekaj tek da dođeš do Dance With Dragons poznatije kao Chasing Dario. Ne znaš ti šta je razvodnjeno i dosadno, my sweet summer child :PHvala svima i bugger you all.
Recommended Posts