May 15, 201212 yr turnir u cemu? ako je u jedenju cevapa, ja se prijavljujem.Može, napravićemo više disciplina.To sa ćevapima je melee. One dugačke kobaje su jousting.Edit: ne reče koji tim ćeš da zastupaš. Vukove? Edited May 15, 201212 yr by Razzmatazz
May 15, 201212 yr hehe, navukla sam i radnu organizaciju big time da me udostoje kako pripada. evo riporta od sekretarice.Riport deluje potpuno neiznudjeno :DTako se kraljuje u tudjini i postizu ciljevi!!
May 15, 201212 yr ja cu prvi dan svadbe svoje praviti u ovom prcvoljku. ne mogu ja to inkognito ko forumasi..http://www.chateauduvivier.com/ isla sam i bezecovala na nekoj zurezi..okolo samo suma, tako da cim padne mrakcina, others dolaze ko nista.ocel bit zmajeva?Može, napravićemo više disciplina.To sa ćevapima je melee. One dugačke kobaje su jousting.Edit: ne reče koji tim ćeš da zastupaš. Vukove?bez pite sa sirom nema nista!ja cu Boltone
May 15, 201212 yr Edit: ne reče koji tim ćeš da zastupaš. Vukove?Rodja i ja nastupamo ispred zmajeva i budete li nam mucki podmetali nepecene cevape, Drogon ce da ih well done.
May 15, 201212 yr Pravićemo ćevape od zmajeva. I bele vešalice.A Rođa će da bude zadužen za šlag. Stavimo mu samo onu metlicu za mućenje u ruku i iznerviramo ga.
May 16, 201212 yr Odličan je poster, ali taj Lyn će na kraju sve da ih nadživi kako je krenulo. Ima li njega u seriji od druge sezone?
May 17, 201212 yr Ja bih vas ispoštovao, druže precedniče, ali moj pada u sledeću subotu. Šta da radim, da bdim do ponedeonika? :(Ti si Vini nas zajebo jer nisi okacio b-day na profil pa da nas opomene, tako da si ti kriv za ovo kasnjenje!! Blood of my blood, srecan rodjendan i nek ti svaki dan bude kao upside days u epskim fantazijama! :) Edited May 17, 201212 yr by MayDay
May 17, 201212 yr Samo da kažem da sam na kraju Gozbe i da sam poprilično razočaran sa knjigom, skoro da mogu da kažem da je dosadna. Baš ga je razvodnio i izbanalizovao do mojega. Vini, srećan i opusti se, knjige su to, ne moraš baš sve zapamtiti... :D
May 17, 201212 yr Glase, čekaj tek da dođeš do Dance With Dragons poznatije kao Chasing Dario. Ne znaš ti šta je razvodnjeno i dosadno, my sweet summer child :PHvala svima i bugger you all.