Caligula Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 U A i B ako su ti zvucnici 8 oma, pise iznad. @Reaktor Meni ovo ne lici na DIN41259, nego na rupe za pojedinacne provodnike, slika je mutna. Kauboje, daj zovi nekog sto ume da slika da lepo vidimo prikljucke. [emoji14] Ne seri da je za osam oma [emoji14] Gde bre da uguram koju zicu, to je pitanje
JozoMujica Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Evo, nasao sam malo bolju sliku slicnog modela, mozda i jeste DIN U tom slucaju, najbolje da nadje stari Toska gramofon, mislim da su na njegovim zvucnicima bili ovi prikljucci. :D
JozoMujica Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Ne seri da je za osam oma [emoji14] Gde bre da uguram koju zicu, to je pitanje Ovako kako ti je Rene napisao, pod uslovom da su samo rupe, a ne ovi DIN prikljucci o kojima Reaktor i ja pricamo.
Caligula Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Crvena gore, crna doleNece nista da pregpri?
B_B Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Na TV-u imam samo 4 HDMI izlaza, a pet sprava...mislio sam da kupim splitter, ili kako se to zove. Znam da se kod scarta kod slicnih uredjaja gubio signal, kako je kod hdmi-a? Po mogucnosti ne bih kupovao splitter sa switch funkcijom, radije bih neku spravu koju ne koristim iskopcao iz tv-a.
giuseppe Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Kupio HDMI splitter za neke baš sitne pare sa Amazona (cca 12 eur) , teška Kina, ali je mali i sladak, sa sopstvenim napajanjem. Služi mi da splitujem sliku sa desktopa na monitor i LED TV. Radi bez greške, ne unosi nikakav šum (što je i očekivano, ipak je digitalija u pitanju). Preporuka
B_B Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Super, hvala. Onda cu pokusati sa tako nekim jeftinijim splitterom...na googlu izbacuje 50+
giuseppe Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 No frx Evo, sad sam pogledao tačno, ovo je u pitanju: https://www.amazon.ca/gp/product/B00997MYR2/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1
Recommended Posts