*edited by mod Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Uspeo da odolim stripovima (već ih imam suviše nepročitanih) I Mračne Bogove ostavio za neki drugi put.Opšti utisak je da su tematski udarili na genocide, ratne zločine i Pašića, jer mi se čini da je svaki štand imao bar jednu knjigu na temu. Sent from my H3213 using Tapatalk
halloween Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 http://www.slglasnik.com/sites/default/files/pdf/glasnikov-sajam-knjiga-oktobar-2020.pdf Ovaj sajamski popust Službenog glasnika prevara na nivou vašarskog varalice, 90% popust al' za Đuru i mornare. To i da daju džabe, ne bi bilo dovoljno zainteresovanih.
Krošek Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 pa dobro ako neko nije čitao knjiga u životu i nije mnogo probirljiv, može da počne od ove liste i da ustedi koji dinar recimo tu su mali princ, metafizika, leksikon bezbednosti...
Moća Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 Al im je akcija zajebalo vek.Posto nema sajma a ima akcija pisite ovde ako naidjete na nesto interesantno.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ras Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 9 hours ago, halloween said: http://www.slglasnik.com/sites/default/files/pdf/glasnikov-sajam-knjiga-oktobar-2020.pdf Ovaj sajamski popust Službenog glasnika prevara na nivou vašarskog varalice, 90% popust al' za Đuru i mornare. To i da daju džabe, ne bi bilo dovoljno zainteresovanih. Nemamo preporuku ni za Poslednje čuvare...?
Joe D Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 djura ce jos malo morati da plati da mu neko uzme knjige. sta znam, uzeo bih svoreckog, sinklera luisa, mozda jos ponesto odavde.
John Coltrane Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Laguna daje sajamski popust™, iako tamo retko šta može i da se kupi...godinama već.
Sandens Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 u laguninoj hiperprodukciji moze svasta zanimljivog da se nadje (skoro kupio velikica (islednik) na super akciji, a pre toga i komplet filipa rota) ali im je sajamski popust oduvek bio prilicno bedan.
namenski Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 (edited) Sta, nema zaklinjanja u sveto trziste kada je Laguna u pitanju... Il' tema dobro dosla za pokaznu vezbu bljakovanja na masovnu produkciju: Laguna se ispinkovala taman koliko i srpsko drustvo, a u izdanjima procentualno ima kvalitetatm onoliko koliko i svuda okolo... Sto ce reci, nije da nema po nesto vredno pa i vise od toga.... Recimo, metodom slucajnog izbora ili skorijih akvizicija: Romansirano druzenje Caplina i Cercila i poprilicno dobra studijatm depresije... Poprilicno od Aleksijevicke, obaska sto, koliko zam, na srpskom je Laguna prakticno jedina izdaje. Na stranu sto su prevodi korektni i vise nego korektni... Skoro pa obavezna lektira: krstaski ratovi vidjeni ocima drugetm strane.... Itd, itd... Edit: korektne плажне naslove, poput, na primer Nesbea. Lasona i jos par Skandinavaca da ne pominjem... Edited October 17, 2020 by namenski 1
Sandens Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 rip kirbi (2. 3. 4 tom) na brutalnoj akciji kod carobne knjige, samo 500 din po stripu. upravo porucio. takodje kod njih vredi da se pazari albahari po ceni od 250 din. 1
slepa živana Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 On 18.10.2020. at 0:05, Sundance Kid said: takodje kod njih vredi da se pazari albahari po ceni od 250 din. mnogo mi se sviđa kako su opremljene. 1
Valk Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 On 17.10.2020. at 19:58, namenski said: Amin Maluf Moj omiljeni noviji pisac, mislim da sam Leona Afrikanca pročitala za dva sata ❤️ Krstaške ratove znam napamet skoro 1
Moća Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Sad ste me nalozili da citam samo ne znam dal da kupim ili ima na kindlu.
autsajder Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 Ima i da se kupi, ima i za kindle (doduše na hrvatskom, da dodam) pa sad
slepa živana Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 sa lomovog fejsbuka Dragi ljudi, Rešili smo da vas obradujemo popustom od 30 do 40 posto na sve naslove za kupovinu preko našeg sajta, koji će trajati od 12.10. do 1.11.2020., kako biste imali priliku da obogatite svoju biblioteku, iako se sajam knjiga ove godine po svemu sudeći neće održati. http://lombooks.com/
Recommended Posts