Lord Protector Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Not very regal of her, ha? Zbunilo me ovo former King of Spain strips his own SISTER of Duchess of Palma title ahead of her upcoming tax fraud trial
MayDay Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Sad me nervira Guardian. Tu je nekoliko tekstova oko slučaja Putin, objašnjenja, analiza i sličnog. A što ti ćale od premijera plaćao porez nekoj drugoj državi, nema veze, samo ćemo da se zapitamo šta će Kameron da uradi po pitanju politike teks hejvena. Ne mogu to da razumem. Ne možeš da budeš političar u jednoj zemlji i da imaš posla sa poreskim rajevima, ni ti, ni niko tvoj jer onda nije moralno očekivati od gradjana da ti plaćaju porez.
Prospero Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 (edited) Pa dobro, Putin prodaje novine na globalnom nivou, Kameron samo u UK :D Edited April 3, 2016 by Prospero
MayDay Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Putina treba karati kako god, ali Guardian izveštaj o Kameronovom ćaletu je neverovatan understatement.
Prospero Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Pa ni BBC se ne pretrže od kopanja. Inace Hong Kong i Uk su top destinacije koje se pominju u papirima by Tapatalk
Dagmar Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Verovatno su vlasnici tih novinarskih kuća takođe ili umešani ili povezani sa onima koji su umešani. Što bi kopali.
Aion Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Krik je analizirao podatke vezane za Srbiju. Najavljuju tekstove u narednim danima.
Аврам Гојић Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 mogu da denfuju Guardian i ekipa koliko žele. ovo će biti zabavno.
Eraserhead Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 (edited) Ustade covek i ode u sred intervjua Boga mi slede zanimljivi meseci. Edited April 3, 2016 by Eraserhead
Budja Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Zavisi sta ima. Ako se lista svede na usual suspects, Mubarak, Putin, Asad, Gadafi, Alijev... politicki (globalni) potencijal je ravan nuli. No news event. Potreban je faktor iznenadjenja koji su imali i Snowden i Wikileaks.
Аврам Гојић Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 sudeći po najavama Cajtunga, slede iznenadjenja vezana za SAD.
iDemo Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 sudeći po najavama Cajtunga, slede iznenadjenja vezana za SAD. Mene uvek najvishe iznenade oni koji se nad wikileaks & alike iznenadjenjima iznenadjuju...
Recommended Posts