Jump to content
IGNORED

Zimske gume

Musharaf

Recommended Posts

Posted

barum je najgora guma koja je ikad izašla na naše tržište. mekana, osetljiva, nežna, ne voli ivičnjake i šahtove... i ne priznaju garanciju kad se zbog šahta pojavi klobuk! (pukne žica pa se pojavi mehur)cena za continental JESTE dobra i mislim da ću snežanu da ponovim sa dve zimske iz navedene firme

Posted

Ne treba otpisivati cele marke tek tako. Opšte je poznato da različiti proizvođači unutar sopstvene ponude imaju modele koji se opštim kvalitetom razlikuju k'o dupe i oko, a nije čudo ni da kvalitet varira čak i između dimenzija istog modela.

Posted

ja se secam po pricama da su stare cehoslovacke barum gume obicno trajale duze od skode ili stojadina :D isto kao sto se secam npr da su trajal gume ranije bile mnogo kvalitetnije nego sada. toliko o tzv krs markama. pre 5 godina sam kupio miselin gume iz neke skrnave serije koje ispucaju posle godinu dana(doduse, neki su mi rekli da je to brzo habanje jedna od mana miselina generalno)

Posted

ključne reči: "ja se sećam", "po pričama", "stare čehoslovačke" :)ja vozim michelina starog 2 i po godine na autu i nigde nisu ispucale :) ...još!

Posted
barum je najgora guma koja je ikad izašla na naše tržište. mekana, osetljiva, nežna, ne voli ivičnjake i šahtove... i ne priznaju garanciju kad se zbog šahta pojavi klobuk!
Ja za sada prezadovoljan!
Posted

zorgluze-druze, stavih semperit zimske - nisam vise opasnost™ u saobracaju !195-50-15 6600 komad.

Posted

2, sledece nedelje jos 2 dobijam od ortaka (doduse polovne, vozene jednu zimu samo) !

Posted (edited)

Čeka se Tiha jeza pa da objavite kapitulaciju.Kad sam već tu, postoje li uopšte neke jeftine zimske sedamnaestice na svetu?

Edited by Idioteque
Posted

Koji profil? Meni metnuli Michelin 225 50 R17 X-Ice, 198e.

Posted
zorgluze-druze, stavih semperit zimske - nisam vise opasnost™ u saobracaju !195-50-15 6600 komad.
izdao si pank. dry.gif
Posted
Koji profil? Meni metnuli Michelin 225 50 R17 X-Ice, 198e.
sve cetr'? jevtino...
Posted

Brate diže, dao si 800 evra za 4 zimske gume? Do jaja Hail.gif

Posted

Ti delujem kao psihopata? Firma dala. Preskupe su sedamnaestice.