zorglub Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Nema veze s vezom, osim ukoliko nisu propisane dimenzije.
kud u maglu Simoviću Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Nema veze s vezom, osim ukoliko nisu propisane dimenzije.+ ako nije sklono razjebavanju(truo patos, sajtne kosevi)
Aće Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 fala vam. sad je to aktuelno pa svi pricaju kao pre davno o mikrotalasnoj rerni(ko je imao koristio je, a ko nije kenjao je kako je stetna)
beeva Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 jel istina da se trap razjebe sa zimskim gumama?u kom smislu...trap moze da ode samo od ovih skrnavih puteva..kad stavis nove balansirane gume, uradi obavezno optiku i to je to.
agw Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Vazno je da su balansirane. Ja sam pre jedno 10-ak godina vozio Forda Oriona 3 godine sa zimskom gumama i nije bilo nikakvih problema, cak je voznja i udobnija jer su leti mekse.
April Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Pronašao kod Lešanovića Fulda S3 91T 195/15/65 za 6900 sa ugradnjom i balansiranjem...mislim da je to to, best buy. Po forumima kažu da su malo mekane za petnaestice, kako god, rešio sam da ih probam.
twisted Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 6900 nije tako niska cena, koji to auto voziš pa nosiš praktično kombi dimenziju? (moje gume na kombićima su 195/70/15C).i još bolje koliko misliš da ćeš preći do aprila? pitam sve to jer cenim da si možda mogao neku drugu izvedbu za manje pare, ali gotovo sad... fulda je mekana guma definitivno, a ako ti je težak auto prijaće ti
April Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 6900 nije tako niska cena, koji to auto voziš pa nosiš praktično kombi dimenziju? (moje gume na kombićima su 195/70/15C).i još bolje koliko misliš da ćeš preći do aprila? pitam sve to jer cenim da si možda mogao neku drugu izvedbu za manje pare, ali gotovo sad... fulda je mekana guma definitivno, a ako ti je težak auto prijaće tiMegane II 1.9tDi, karavan...prilično veliki. Letnje gume su Michelin Energy saver G1, isto T91, te Mišelinke mu super leže, jako je povozan auto
twisted Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 megan je sve samo nije veliki auto :) čak i karavan :) a uz to ako se ne varam, težina mu ne prelazi 1300kg, 'nači lakši auto.to je francuz, mali brat lagunin, mora biti i povozan i udoban. nećeš osetiti koje god gume da staviš :)
zorglub Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Mali insajder - Cooper bi sutra trebalo da ozvaniči preuzimanje Trayal-a.
Đipalo Junuz Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Mali insajder - Cooper bi sutra trebalo da ozvaniči preuzimanje Trayal-a.Potvrđeno.Vlada Srbije i kompanija Kuper tajer potpisali su ugovor po kojem će američka kompanija kupiti kruševačku fabriku automobilskih guma Trajal za 13 miliona evra.
ducca Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Uzeo 4 Continentala TS 830P u Coningu, na nekoj akciji su. Cena u rangu Fulde i Save Akcija im inace traje do 15. decembra pa ko juri zimsku gumu neka ih okrene sutra. Inace jedni su od retkih koji daju na 4 rate, a okrenuo sam svaku zivu radnju u BG zadnjih 2 nedelje. Nadam se da nece biti protumaceno kao reklama jer stvarno je nestvarna cena za takvu premijum marku gume (205/55/16 za 9600 po gumi) pa mozda nekom bude koristilo. A onda sam na putu do kuce ostao bez 1 ratkapne
Daddy Cool Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Uzeo 4 Continentala TS 830P u Coningu, na nekoj akciji su. Cena u rangu Fulde i Save Akcija im inace traje do 15. decembra pa ko juri zimsku gumu neka ih okrene sutra. Inace jedni su od retkih koji daju na 4 rate, a okrenuo sam svaku zivu radnju u BG zadnjih 2 nedelje. Nadam se da nece biti protumaceno kao reklama jer stvarno je nestvarna cena za takvu premijum marku gume (205/55/16 za 9600 po gumi) pa mozda nekom bude koristilo. A onda sam na putu do kuce ostao bez 1 ratkapne Ja prosle zime uzeo 4 Barum iste dimenzije (to je neka ceska podmarka Continentala) za 8 i nesto... Dobra je to cena.
Recommended Posts