Jump to content
IGNORED

Zimske gume

Musharaf

Recommended Posts

Posted

dobar sajt. valjaju li ove sava ista? razmisljam se dal da pazarim, zorglubu za ljubav !

Posted
dobar sajt. valjaju li ove sava ista? razmisljam se dal da pazarim, zorglubu za ljubav !
cupi, izdao si princip.
Posted
Dok jedni tvrde da Sava nije bolja od Tigra (koji je govno par excellence), slusao sam o ovoj zimskoj gumi i dosta pozitivnih ocena a ni testovi je nisu unakazili, tako da all in all mislim da nije los izbor, meni u sirem izboru.
Posted

kurac nije bolja. bolja je i od onih izvoznih varijant,i ihahaj.

Posted

wintera je za one koji zimi ne voze preko 80 i za sneg. po suvom je tezak qrac od gume, po vlaznom recimo da je bolja od celave dobre gume stare 10 godina ali i dalje nista na sta bi trebalo bacati pare sem u krajnjoj nuzdi i besparici. sava je osetno bolja pre svega po suvom gde za pocetak nemate osecaj da vam je neko nakacio tonu betona na trap, i OK je resenje za prosecna srpska kola - ja sam je vozio na golfu 4 koji je vec bio presao skoro 250.000. za takve krseve je super. realno, ko ima pristojan auto i vozi dosta zimi, treba da kupi isto dobre zimske gume kao i letnje. dunlop wintersport 3d je keva, za pocetak, vozio sam je na 3 automobila u raznim verzijama i velicinama i uvek je broj 1.

Posted

Ako imate nekog pouzdanog vulkanizera, moze vam organizovati odlicne polovne gume, svakako bolje od Tigra i Save. Pola beogradskih taksista snabdeva se negde u Rumi, ne znam tacno gde, ali saznacu. Prethodno ipak treba savladati gradivo, sta se gleda i sta se kupuje.

Posted

zajebi me toga sa polovnim gumama. probao sam jednom, kod pouzdanog™ preko preporuke. ne hvala vise

Posted

ako neko trazi u dimenziji 185/70/14 uzeo prosle godine, posle wintera koje sam trosio do tada. neuporedive...

Posted
Ako imate nekog pouzdanog vulkanizera, moze vam organizovati odlicne polovne gume, svakako bolje od Tigra i Save. Pola beogradskih taksista snabdeva se negde u Rumi, ne znam tacno gde, ali saznacu. Prethodno ipak treba savladati gradivo, sta se gleda i sta se kupuje.
Mislim da taj lik ima nesto i u Rumi, ali mu je glavni magacin u Jarku (10ak km od Mitrovice) i tamo ima jedno 213 miliona raznih guma.
Posted
zajebi me toga sa polovnim gumama. probao sam jednom, kod pouzdanog™ preko preporuke. ne hvala vise
Pa to je klasicna srpska prica: svi imaju najbolje sve, znaju najboljeg vulkanizera/limara/elektricara, znaju gde su najbolje mesare/pekare/pijacne tezge u gradu/cvecare itd. Nebeski narod vaistinu. Bio jedan vulkanizer gde sam odradjivao vojsku civilno, rece jednom prilikom: "mi najvise volimo kad nam banu tako neki koje prvi put vidimo, da se resimo najveceg krsa koje imamo. Jebemo i redovne mustarije, ali po malo, ne kao ove."
Posted
Koliko, jednu i po? :D
Posted
Dok jedni tvrde da Sava nije bolja od Tigra (koji je govno par excellence), slusao sam o ovoj zimskoj gumi i dosta pozitivnih ocena a ni testovi je nisu unakazili, tako da all in all mislim da nije los izbor, meni u sirem izboru.
Ja sam imao odlično iskustvo sa Nokian zimskim gumama. Doduše, ne znam da li ih neko prodaje u Srbiji.
Posted (edited)

O Nokianu i ja razmisljam, ima ih ovde, uvozi neka Kelena ili tako nesto, konkretno za 205/55/16 dimenziju cena je oko 10 hilj, plus/minus koja stotka. Ima ih na internet-prodaji. Za sneg su ubica, opsta je ocena, (konkretno test vozac Nokiana postigao najvecu brzinu ikada zabelezenu na ledu sa njima http://www.topgear.com/uk/photos/ice-speed-record-audi-rs6-2011-03-09 cool.gif ) mada ne znam kakve su po suvom i vodi, nema previse review-a po netu... Kapiram ok ako si vec zadovoljan.

Edited by ducca
Posted

kako tako skupo, ja vozim tu dimenziju i dunlop wintersport 3d sam poslednji put placao nesto tipa 8.500-9.000 komad