Jump to content
IGNORED

Zimske gume

Musharaf

Recommended Posts

Posted

okej, ceprkao po testovima...jel trosio neko conti w contact ts 810 i vredestein snowtrac 2? narocito ove druge. ako jos neko zna i okvirnu cenu, puna kapa, 185/65, R15...btw, uvek mi nekako vaznije kakve su po vlaznom i hladnom nego bas po snegu. kod nas zimi kise kolko volis, a snega ne bas toliko. pretpostavljam da su stvari drugacije u baltickim zemljama :).

Posted

zimi teram Michelin Alpine, zadnja vuca, i nikakvih problema nemam...

Posted

na kraju michelin alpin 3, 8 hiljada komad, trenutno je na michelin i dunlop an zeneral popust 20%

Posted
na kraju michelin alpin 3, 8 hiljada komad, trenutno je na michelin i dunlop an zeneral popust 20%
Stoja? Koje su to dimenzije?
Posted

Napisao je, izgleda da ti je promaklo, 185/65, R15.

Posted

ne zajebajejte se sa gumama, ako imas pare za pristojan mobil, ne skrtari za razliku od 100E na dobroj gumiodlicna all round kupovina u srbiji je pirelli P6, to je guma koju je pirelli u evropi vec zamenio a koja je do pre godinu dana bila surovi lider all-round kategorije. mislim da kad se uzimaju sve 4 daju neki masan popust i izadje oko 80E komad.analogno tome u zimskoj kategoriji dunlop SP wintersport M3, cija je jedina mana sto toliko dobro drzi na bljuzgavici i kroz blato/sneg/led da vozacu daje ponekad i previse samouverenosti.taj michelin alpin bi trebalo da je super, mich je bio i ostao dobra klasika sa kojom covek realno ne moze da pogresi.KUMHO bi trebalo zakonom zabraniti, zaobilaziti u najsirem luku, kao i sve ostalo u slicnoj cenovnoj kategoriji. zasto bi glavu vozili u torbi?

Posted (edited)

odokativno neka 15-ica....., za mene su oko 180-200, pa cenim da je to to...pretece me Nesa... angry.png

Edited by nexus13
Posted
Napisao je, izgleda da ti je promaklo, 185/65, R15.
Malo mi to poskupo, zato sam se brecnuo (znam da je kod mene taj A3 u tom formatu nekih 60-70, ne više).
Posted
ne zajebajejte se sa gumama, ako imas pare za pristojan mobil, ne skrtari za razliku od 100E na dobroj gumiodlicna all round kupovina u srbiji je pirelli P6, to je guma koju je pirelli u evropi vec zamenio a koja je do pre godinu dana bila surovi lider all-round kategorije. mislim da kad se uzimaju sve 4 daju neki masan popust i izadje oko 80E komad.analogno tome u zimskoj kategoriji dunlop SP wintersport M3, cija je jedina mana sto toliko dobro drzi na bljuzgavici i kroz blato/sneg/led da vozacu daje ponekad i previse samouverenosti.taj michelin alpin bi trebalo da je super, mich je bio i ostao dobra klasika sa kojom covek realno ne moze da pogresi.KUMHO bi trebalo zakonom zabraniti, zaobilaziti u najsirem luku, kao i sve ostalo u slicnoj cenovnoj kategoriji. zasto bi glavu vozili u torbi?
p6 je letnja i stoji da je bila super guma, dunlop je isto trenutno na popustu, odlučio sam se za alpin 3 pošto sam pročačkao nove oamtc testove...navodno je njumber uan. vredestein je važio jedno vreme za best buy sa snowtrackom ali je cena jača od danlopa i mišlena, tako da hvala i doviđenja. inače ih zamenih u dobar čas, trap otišao i pohasao unutrašnju stranu prednjih guma, ni ne videh. u proleće postavljam novu temu - pogodite koju. :)
Posted (edited)

Pa kupiš odmah i taj P6, pošto je izbačen pitanje je da li će ga biti još i za nekoliko meseci, a sad je koliko vidim povoljno.

Edited by nesha taxista
Posted
Pa kupiš odmah i taj P6, pošto je izbačen pitanje je da li će ga biti još i za nekoliko meseci, a sad je koliko vidim povoljno.
pricekacu, bice novih popusta...valjda.
  • 4 weeks later...
Posted

samo da kažem da je sinoć bilo pravo zadovoljstvo sličugati po gradu... ^_^

Posted

jebote o tim tvojim zimskim gumama ce uskoro i bardovi da pevaju

Posted
jebote o tim tvojim zimskim gumama ce uskoro i bardovi da pevaju
ma pusti ga!žovijalni šljemator, a gume mu krive.
Posted

E narode imam pitanje: dobio sam chetiri nove Trayal T-200 all sezone (valjda) gume, vredi li to montirati?