Musharaf Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 okej, ceprkao po testovima...jel trosio neko conti w contact ts 810 i vredestein snowtrac 2? narocito ove druge. ako jos neko zna i okvirnu cenu, puna kapa, 185/65, R15...btw, uvek mi nekako vaznije kakve su po vlaznom i hladnom nego bas po snegu. kod nas zimi kise kolko volis, a snega ne bas toliko. pretpostavljam da su stvari drugacije u baltickim zemljama :).
nexus13 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 zimi teram Michelin Alpine, zadnja vuca, i nikakvih problema nemam...
Musharaf Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 na kraju michelin alpin 3, 8 hiljada komad, trenutno je na michelin i dunlop an zeneral popust 20%
Razzmatazz Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 na kraju michelin alpin 3, 8 hiljada komad, trenutno je na michelin i dunlop an zeneral popust 20%Stoja? Koje su to dimenzije?
nesha taxista Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Napisao je, izgleda da ti je promaklo, 185/65, R15.
yolo Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ne zajebajejte se sa gumama, ako imas pare za pristojan mobil, ne skrtari za razliku od 100E na dobroj gumiodlicna all round kupovina u srbiji je pirelli P6, to je guma koju je pirelli u evropi vec zamenio a koja je do pre godinu dana bila surovi lider all-round kategorije. mislim da kad se uzimaju sve 4 daju neki masan popust i izadje oko 80E komad.analogno tome u zimskoj kategoriji dunlop SP wintersport M3, cija je jedina mana sto toliko dobro drzi na bljuzgavici i kroz blato/sneg/led da vozacu daje ponekad i previse samouverenosti.taj michelin alpin bi trebalo da je super, mich je bio i ostao dobra klasika sa kojom covek realno ne moze da pogresi.KUMHO bi trebalo zakonom zabraniti, zaobilaziti u najsirem luku, kao i sve ostalo u slicnoj cenovnoj kategoriji. zasto bi glavu vozili u torbi?
nexus13 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 (edited) odokativno neka 15-ica....., za mene su oko 180-200, pa cenim da je to to...pretece me Nesa... Edited October 25, 2007 by nexus13
Razzmatazz Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Napisao je, izgleda da ti je promaklo, 185/65, R15.Malo mi to poskupo, zato sam se brecnuo (znam da je kod mene taj A3 u tom formatu nekih 60-70, ne više).
Musharaf Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 ne zajebajejte se sa gumama, ako imas pare za pristojan mobil, ne skrtari za razliku od 100E na dobroj gumiodlicna all round kupovina u srbiji je pirelli P6, to je guma koju je pirelli u evropi vec zamenio a koja je do pre godinu dana bila surovi lider all-round kategorije. mislim da kad se uzimaju sve 4 daju neki masan popust i izadje oko 80E komad.analogno tome u zimskoj kategoriji dunlop SP wintersport M3, cija je jedina mana sto toliko dobro drzi na bljuzgavici i kroz blato/sneg/led da vozacu daje ponekad i previse samouverenosti.taj michelin alpin bi trebalo da je super, mich je bio i ostao dobra klasika sa kojom covek realno ne moze da pogresi.KUMHO bi trebalo zakonom zabraniti, zaobilaziti u najsirem luku, kao i sve ostalo u slicnoj cenovnoj kategoriji. zasto bi glavu vozili u torbi?p6 je letnja i stoji da je bila super guma, dunlop je isto trenutno na popustu, odlučio sam se za alpin 3 pošto sam pročačkao nove oamtc testove...navodno je njumber uan. vredestein je važio jedno vreme za best buy sa snowtrackom ali je cena jača od danlopa i mišlena, tako da hvala i doviđenja. inače ih zamenih u dobar čas, trap otišao i pohasao unutrašnju stranu prednjih guma, ni ne videh. u proleće postavljam novu temu - pogodite koju. :)
nesha taxista Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 (edited) Pa kupiš odmah i taj P6, pošto je izbačen pitanje je da li će ga biti još i za nekoliko meseci, a sad je koliko vidim povoljno. Edited October 26, 2007 by nesha taxista
Musharaf Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Pa kupiš odmah i taj P6, pošto je izbačen pitanje je da li će ga biti još i za nekoliko meseci, a sad je koliko vidim povoljno.pricekacu, bice novih popusta...valjda.
Musharaf Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 samo da kažem da je sinoć bilo pravo zadovoljstvo sličugati po gradu... ^_^
3opge Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 jebote o tim tvojim zimskim gumama ce uskoro i bardovi da pevaju
djenka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 jebote o tim tvojim zimskim gumama ce uskoro i bardovi da pevajuma pusti ga!žovijalni šljemator, a gume mu krive.
kizjah Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 E narode imam pitanje: dobio sam chetiri nove Trayal T-200 all sezone (valjda) gume, vredi li to montirati?
Recommended Posts