October 9, 201014 yr inače lepo stoji nalepnica "ne pokrivati".ha, na mom ne stoji!sto ne bi smeo da se pokrije vlaznim peskirom?
October 9, 201014 yr staznam, drugacije nemrem da spavam zbog sinusa, dosad nisam izgorio.mada nije da nema logike. Edited October 9, 201014 yr by ToniAdams
October 9, 201014 yr staznam, drugacije nemrem da spavam zbog sinusa, dosad nisam izgorio.mada nije da nema logike.Плићу а ужу посуду, лимену или од јаче пластике, одозго или закачену та тране, па воде у њу. Кад испари, долијеш. Кад дође пролеће, бациш или остружеш талог.
October 9, 201014 yr ma imam onu keramicku, al slabo mi to. mozda nakacim jos 4 kom, onda ce biti nekog efekta valjda.
October 20, 201014 yr zasto?dobitna kombinacija: uljani + grejalica ^_^ radijator odlicno greje, al mu treba vremena da se razradi. tu, u rano jutro, uskace grejalica, dok se radisa ne probudi i razmase.pozOvo i meni najbolje deluje.
October 20, 201014 yr Ideja za razmišljanje. Znam neke koji su ovo uzeli i izuzetno su zadovoljni. Nije jeftino, ali otplati se prve godine.