Jump to content
IGNORED

Grejalice

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted

Ove godine zima poranila, grejanja jos nema, a mozda i nece biti tako dobro kao ranije iako zivim na pola km od toplane.Bilo koji savet, model, tip, vrsta, prodavnica ... Grejalica treba da opsluzi sobu od ~25 kvm, a ako moze da doda jos i kuhinju koja ima ~8 kvm bilo bi super

Posted

Uljani radijator, po mogucstvu sa malim ventilatorom za puhanje po sobi (ja imam bez). 4-5k koliko ja znam, mada, kriza inflacija ovo-ono... Imas ih u svim prodavnicama bele tehnike pa biraj

Posted
Uljani radijator, po mogucstvu sa malim ventilatorom za puhanje po sobi (ja imam bez). 4-5k koliko ja znam, mada, kriza inflacija ovo-ono... Imas ih u svim prodavnicama bele tehnike pa biraj
+1meni jedna takva radi odličan posao za sobu koja je malo veća od 25km, plus je duguljasta.
Posted

+1 za uljani. mloogo manje susi vazduh od one grejalice, manje trosi, a mozes i baciti na njega peskir natopljen u rastvoreno etericno ulje u vodi, pa sve bude lepo.

Posted

+1 минус oво хипстерско емо метросексање.

peskir natopljen u rastvoreno etericno ulje u vodi
:isuse:
Posted
Ove godine zima poranila, grejanja jos nema, a mozda i nece biti tako dobro kao ranije iako zivim na pola km od toplane.Bilo koji savet, model, tip, vrsta, prodavnica ... Grejalica treba da opsluzi sobu od ~25 kvm, a ako moze da doda jos i kuhinju koja ima ~8 kvm bilo bi super
kupi klimu i imas dvostruko zadovljstvo
Posted
+1 минус oво хипстерско емо метросексање. :isuse:
mozda sam emo, ali volim skrimo <_< probaj, znas kako ide uz mirisljave svece!
Posted

Uljani radijator, jer se moze premestati po potrebi, dok klima obicno ne pokriva vise od jedne odaje

Posted
Uljani radijator, jer se moze premestati po potrebi, dok klima obicno ne pokriva vise od jedne odaje
То је одаје!
Posted

+1 za uljani radijator. Setam ga iz sobe u sobu i u celom stanu je toplo

Posted

uljani radijator, iako imam klimu u sobi. Duže "drži" toplotu, čim klima prestane da radi opadne temperatura.. nije to to.

Posted
+1 za uljani. mloogo manje susi vazduh od one grejalice, manje trosi, a mozes i baciti na njega peskir natopljen u rastvoreno etericno ulje u vodi, pa sve bude lepo.
inače lepo stoji nalepnica "ne pokrivati".i ja glasam za uljani.mada sam grejao sobicu, bila je banja.manje energetski efikasne su one male kaloriferske. ali umeju da zagreju i one.
Posted

-1 uljani, dobro greje, al od njega puca glava

Posted
al od njega puca glava
zasto?dobitna kombinacija: uljani + grejalica ^_^ radijator odlicno greje, al mu treba vremena da se razradi. tu, u rano jutro, uskace grejalica, dok se radisa ne probudi i razmase.poz