Lezilebovich Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ove godine zima poranila, grejanja jos nema, a mozda i nece biti tako dobro kao ranije iako zivim na pola km od toplane.Bilo koji savet, model, tip, vrsta, prodavnica ... Grejalica treba da opsluzi sobu od ~25 kvm, a ako moze da doda jos i kuhinju koja ima ~8 kvm bilo bi super
Mostly harmless Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Uljani radijator, po mogucstvu sa malim ventilatorom za puhanje po sobi (ja imam bez). 4-5k koliko ja znam, mada, kriza inflacija ovo-ono... Imas ih u svim prodavnicama bele tehnike pa biraj
Alphons Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Uljani radijator, po mogucstvu sa malim ventilatorom za puhanje po sobi (ja imam bez). 4-5k koliko ja znam, mada, kriza inflacija ovo-ono... Imas ih u svim prodavnicama bele tehnike pa biraj+1meni jedna takva radi odličan posao za sobu koja je malo veća od 25km, plus je duguljasta.
ToniAdams Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 +1 za uljani. mloogo manje susi vazduh od one grejalice, manje trosi, a mozes i baciti na njega peskir natopljen u rastvoreno etericno ulje u vodi, pa sve bude lepo.
Hella Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 +1 минус oво хипстерско емо метросексање. peskir natopljen u rastvoreno etericno ulje u vodi
Кристофер Лумумбо Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ove godine zima poranila, grejanja jos nema, a mozda i nece biti tako dobro kao ranije iako zivim na pola km od toplane.Bilo koji savet, model, tip, vrsta, prodavnica ... Grejalica treba da opsluzi sobu od ~25 kvm, a ako moze da doda jos i kuhinju koja ima ~8 kvm bilo bi superkupi klimu i imas dvostruko zadovljstvo
ToniAdams Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 +1 минус oво хипстерско емо метросексање. mozda sam emo, ali volim skrimo <_< probaj, znas kako ide uz mirisljave svece!
Milogled Bluff Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Uljani radijator, jer se moze premestati po potrebi, dok klima obicno ne pokriva vise od jedne odaje
расејан Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Uljani radijator, jer se moze premestati po potrebi, dok klima obicno ne pokriva vise od jedne odajeТо је одаје!
Delija67 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 +1 za uljani radijator. Setam ga iz sobe u sobu i u celom stanu je toplo
Kelt Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 uljani radijator, iako imam klimu u sobi. Duže "drži" toplotu, čim klima prestane da radi opadne temperatura.. nije to to.
garcia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 +1 za uljani. mloogo manje susi vazduh od one grejalice, manje trosi, a mozes i baciti na njega peskir natopljen u rastvoreno etericno ulje u vodi, pa sve bude lepo.inače lepo stoji nalepnica "ne pokrivati".i ja glasam za uljani.mada sam grejao sobicu, bila je banja.manje energetski efikasne su one male kaloriferske. ali umeju da zagreju i one.
Duci Simonovic Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 -1 uljani, dobro greje, al od njega puca glava
le petit nicolas Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 al od njega puca glava zasto?dobitna kombinacija: uljani + grejalica ^_^ radijator odlicno greje, al mu treba vremena da se razradi. tu, u rano jutro, uskace grejalica, dok se radisa ne probudi i razmase.poz
Recommended Posts