Tale Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 (edited) Živeo u kanalizaciji mali crv, živeo i pojma nije imao da neki žive i drugačije. Jednog dana, nađe on neke stare raskiseljene novine, počne da čita, čita, pa zaprepašćeno zapita tatu:'Tata, je li tačno da ima crva koji žive u jabukama'?'Tačno je, sine', odgovara tata.'A je li tačno da neki crvi žive i u mesu'?'I to je tačno, pile tatino'.'A ima ih i u salami'?'Ima dete moje, ima'''Pa zašto mi onda zaboga, živimo u ovim govnima'?'Zato sine, što je ovo naša OTADŽBINA'! Edited November 16, 2011 by cika tale
Crème de la Crème Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Pitali cigu da li je ikad karao medicinsku sestru?- Nisam, ali jesam obicnu
Šumejker-Levi 9 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Osmogodisnji decak pita drugaricu:- Sta ces ti da trazis da ti Deda Mraz donese za Novu Godinu ?- Jednu Barbiku! A ti ?- Ja cu da trazim jedan Tampon !- Sta ti je to "Tampon" ?- Pa neznam tacno... ali na TV-u kazu da kad imas taj tampon onda mozes da ides na plazu svaki dan, da vozis bicikl, pravis zurku, trcis, radis sve sto ti se svidja - a da niko nista ne primeti !
Milogled Bluff Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Pitali cigu da li je ikad karao medicinsku sestru?- Nisam, ali jesam obicnuAuuu...
kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Zaustavi saobracajac naduvanog tipa- Dobro vece, vozacku i saobracajnu dozvolu!- Pusti me braaateee, vidis da ne znam gde sam- VOZACKU I SAOBRACAJNU DOZVOLU!- Maaa braaateee, ne znam gde saaam- Jel ti znas ko sam ja? - Staaaa je ovo, ja ne znam gde sam, ti ne znas ko si
ivy Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Pita uciteljica: "Perice, a sta je tvoj tata?"Perica odgovara: "Moj tata je muska striptizeta u klubu za pedere, i igra go pred drugim muskarcima. Ponekad, kad mu dobro plate, uzme sobu u jeftinom motelu, pa spava s njima."Uciteljica u šoku izvede Pericu iz ucionice i upita ga: "Perice, nije valjda to istina?"Perica odgovara: "Nije. Moj tata igra fudbal za reprezentaciju Srbije, ali me je bilo sramota da priznam pred svom decom."
eye of the beholder Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Provali Muja da ga Fata vara,dere se on na nju:A zasto si mi to uradila, zasto!?i to sa Hasom mojim jaranom,Sta on ima a da ja nemam!?M: Jel lepsi od mene!?F: NijeM: Jel bogati od mene!?F: NijeM: Jel bolji u krevetu od mene!?F: NijeM: Jel mu veci od mog!?F: NijeM: A joj, ala cu ga sutra zajebavati!!!
Skyhighatrist Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Prostitutke priveli u policiju, pitaju prvu:- Vi ste prostitutka?- Nisam, ja sam manekenka...Pitaju drugu:- Jeste li vi prostitutka?... - Nisam, i ja sam manekenka...Pitaju treću:- A šta ste vi, isto manekenka?- Ne, ja sam prostitutka...- Pa jel’ ima posla?- A bilo bi, da nema ovih manekenki...
Nikodije Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 - Perice, koliko je 2+2?- 5- Koliko?!- 5, jebem te gluvu!!!
Šumejker-Levi 9 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Zašto nema seksa u državnim firmama?Sve sama rodbina.
nick1986 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 ne znam da li je bilo...Čak Noris je iznervirao Vuvuzelu.
Dr Arslanagić Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Utrčava Peđa Drobnjak u tramvaj i zadihan pita jednu babu:- Baba, jel ovo trojka?- Nije sinko, zgazio si aut liniju.
Crème de la Crème Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Dodje momak u prodavnicu i pita radnicu - Imate li kondome s ukusom maline?Nemamo, kaze ona.A s ukusom jagode? - Nemamo.A s ukusom jabuke? - Nemamo.Stoji deda sa strane i kaze momku:... - Alo mali 'o's ti jebat' il' pravit' kompot?
Recommended Posts