ArleKino Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Schrodinger's cat walks into a bar.And didn't.- - - - - - -Jesus joins the line-up for the 100m freestyle swimming event. As he's adjusting his Speedos, a fellow competitor asks, "Hey Jesus, what style will you be using? Butterfly? Breast-stroke?""Nah, none of those," replies Jesus, "I'll be sprinting."
Lord Stef Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 The Vatican needs an anthem.How about concerto for organ in A minor?
maheem Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Javlja se čovek na radio i kaže:- Ja sam nasao novčanik!- Dobro i šta ste našli u njemu?- Pa, imalo je 1500 evra, 150 000 dinara i lična karta na ime Zoran.- I, dobro.. Sta želite sada?- Pa, ako može jedna pesma za Zokijaaaaaaaa !!!
Hella Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 "čuli smo da ste naš siguran glasač."neko dete iz ldp, pre 5 minuta
sailorman Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 "čuli smo da ste naš siguran glasač."neko dete iz ldp, pre 5 minutaJoj. Sta si mu/joj rekao?
Hella Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 (edited) Joj. Sta si mu/joj rekao?ma ništa strašno. bio sam fin, rekao da sam vrlo nesiguran glasač te da ovaj što me 2007. stavio na spisak vidi gde ima najpovoljnije uslove osiguranja, ako već pričamo o tome. Edited October 4, 2011 by Hella
Eraserhead Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 ma ništa strašno. bio sam fin, rekao da sam vrlo nesiguran glasač te da ovaj što me 2007. stavio na spisak vidi gde ima najpovoljnije uslove osiguranja, ako već pričamo o tome. :D
eye of the beholder Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 1) - Neutrino. - Ko je? - Kuc-kuc!2) Odgovara konobar: Žao nam je, ne služimo neutrine koji su brži od svetlosti. Neutrino ulazi u bar.3) - Da bi prešao na drugu stranu. - Zašto je neutrino prešao ulicu?
Šumejker-Levi 9 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 1) - Neutrino. - Ko je? - Kuc-kuc!2) Odgovara konobar: Žao nam je, ne služimo neutrine koji su brži od svetlosti. Neutrino ulazi u bar.3) - Da bi prešao na drugu stranu. - Zašto je neutrino prešao ulicu?Meni je ovo smešno :D
Razzmatazz Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 I meni, samo nisam još uvek skontao da li je to sve jedan vic ili tri odvojena.
ZokiAsov Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 At a recent U2 concert in Glasgow, Scotland, [bono] asked the audience for total quiet.Then, in the silence, he started to slowly clap his hands, once every few seconds. Holding the audience in total silence, he said into the microphone, “Every time I clap my hands, a child in Africa dies.”From the front of the crowd a voice with a broad Scottish accent pierced the quiet …“Well, fuckin stop doin’ it then, ya evil bastard!”
Moća Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Zove Vranjanac Novosađanina drugara iz vojske i javlja se njegova žena: "Halo" "Dobar dan Ivana mogu da dobijem"Ona mu odgovara "Ivan trenutno nije tu on je na ručku"."Ništa kažite mu da se javi Zoranu iz Vranje kad siđe s' ručku".
cmrlj Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 German Joke According to Sigmund Freud, what comes between fear and sex? fünf
Recommended Posts