ToniAdams Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Seta se ljudozder ljudozerskom pijacom i zapazi tezgu sa mozgovima. - Posto su vam ovi mozgovi?- Zavisi koji: imamo mozak zidara, to vam dodje 5 skoljki kilo, mozak informaticara, 12 skoljki kilo, mozak ekonomiste, 200 skoljki kilo, mozak...- Cekajte, zasto je mozak ekonomiste toliko skup? Mora da je mnogo dobar.- Ma ne, kad bi ste vi znali koliko ekonomista treba navatati da bi se dobilo kilo mozga...smesno jer je istinito :)
zorglub Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Iz iste serije.Cita ljudozder meni u ljudozderskom restoranu.- Pasta od Italijana 100 $- Norvezanin u sosu 200 $- Ocisceni Francuz 3.500 $- Izvin'te - pozva on konobara - a sto vam je ovaj Francuz ovoliko skup?- Jeste li vi, gospodine, ikada probali da ocistite Francuza?Tako, sad je dobro. :)
Agni Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Udje ljudozder u restoran, pozove konobara i pojede ga.
bergasa19 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Udje ljudozder u restoran, pozove konobara i pojede ga.Ko mu posle donese pice?
JozoMujica Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Dva nazi vica:Šta je poslednje dobro što je izašlo iz Rusije? Nemačka vojska Zašto je Mojsije vodio Jevreje kroz pustinju? Bilo ga sramota da ih vodi kroz grad
belch Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 šta kaže jevrej pedofil klincu?mali, oćeš da kupiš bombonu?
LudiKure Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Obilazi Tito jednu fabriku i pita radnika koliko čeličnih vijaka proizvede na dan.• Pet, druže Tito - odgovori radnik.• Samo pet?! Pa ja bi ih napravio bar trideset, majku mu.• Bi vi, druže Tito. Vi ste bravar, a ja sam diplomirani ekonomista.
LudiKure Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Dok su se druga deca igrala u pesku, Chuck Norris se već igrao u betonu.
Bat Bat Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Razgovor za posao u jednoj drzavnoj ustanovi...-Imate odlicne reference, bas takav nam treba. Mozete doci u ponedeljak na posao...-Hm, ovaj, oprostite...ja naime imam jedan zdravstveni problem - naime, posle jednog udesa sam..e...ostao bez testisa, da li to moze predstavljati neki problem?-Ni najmanje. Znaci, plata vam je (toliko i toliko), radi se od 8.30, vi dodjite u 10 u ponedeljak i neka je sa srecom!-(zbunjen) A zasto tek u 10??-Pa mi do 10 cesemo jaja!
Moća Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Sta peva mali ciga kad se kupa?Ne pomaze voda majko...
prima Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 zemunac ciganin izadje ispod tuša i kaže - ženo daj mi ćega- ćega?
Recommended Posts