Leia Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Била некад омнибус, али се аутобус усталило, као и биоскоп, грамофон, магнетофон, бицикл (а не велосипед) и бројни други. Ал' тада смо то мажњавали са разних страна, па имамо и турских и грчких и арапских и немачких и руских и мађарских па и енглеских речи (понекад цик-цак путевима, као што нам је бифтек стигао кроз француски). А сад ми нађи десет позајмљеница (шатро вратићемо их) који су се запатили у последњих пет година, а да нису из енглеског. (гледе тога, хрватске речи не бих рачунао у позајмљенице, то је дрпање преко плота)јбт која трола, а само сам се сетио старог вица :o.a sta, nije problem u stranim recima kao takvim nego u tome sto se uzimaju iz engleskog? mozda moze split (izvinjavam se, odvajanje teme u zasebnu forumsku celinu u narodu znanu kao topic)
slepa živana Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 а лоших вицева на овој страни...znaš onaj? bio ciga i imao tetku u americi...
sherman Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 ima onaj kad ulazi konj u kafanu i narucuje jedan viski s ledom.konobar mu donosi pice i kaze: - 30eKonj se kratko zabezeknu, a konobar rece: - to ti je cena batice, ne znam cemu taj izduzeni izraz lica
nisam ja Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 konju uvek možeš da prodaš voc vid d long fejs štos.
ToniAdams Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 ima onaj kad ulazi konj u kafanu i narucuje jedan viski s ledom.konobar mu donosi pice i kaze: - 30eKonj se kratko zabezeknu, a konobar rece: - to ti je cena batice, ne znam cemu taj izduzeni izraz licaa cekaj, nije mi to realisticno. jel nije mlogo 30 ojra za viski?
Lancia Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 a cekaj, nije mi to realisticno. jel nije mlogo 30 ojra za viski?borcanske cene, jbg.
sherman Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 tako to izgleda kada posteni boracnski konj ode u besni fok ili na vrbovski u kafanu.em sto ga oderu za viski, em jos popije i batine od lokalnog konjskog zivlja
расејан Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 pejsdza moze da istroluje™ i 'ban log' Довољно је, изгледа, да се само појавим. Пази, нисам ја почео... само сам убацио виц. Остало је до осталих, а није ред да не одговорим... и тако то крене.
Leia Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 (edited) Довољно је, изгледа, да се само појавим. Пази, нисам ја почео... само сам убацио виц. Остало је до осталих, а није ред да не одговорим... и тако то крене.auu...ispade sad maltene nepristojno ispravljati necije gramaticke greske?! :o Edited July 17, 2011 by Leia
расејан Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 auu...ispade sad maltene nepristojno ispravljati necije gramaticke greske?! :oХтедох рећи да нисам ја троловао овде... бар нисам ја почео. А после кад је кренуло, нисам одбио да помогнем .
Reaktor Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Dva policajca vrše uviđaj fatalne saobraćajne nesreće.Pita prvi:- Gde je noga?Drugi odgovara:- U njivi.- A gde je ruka?- U njivi.- Gde je glava?- Na asvaltu.- Jel se piše asvalt ili asfalt?Drugi šutne glavu i kaže:- U njivi.
Agni Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Seta se ljudozder ljudozerskom pijacom i zapazi tezgu sa mozgovima. - Posto su vam ovi mozgovi?- Zavisi koji: imamo mozak zidara, to vam dodje 5 skoljki kilo, mozak informaticara, 12 skoljki kilo, mozak ekonomiste, 200 skoljki kilo, mozak...- Cekajte, zasto je mozak ekonomiste toliko skup? Mora da je mnogo dobar.- Ma ne, kad bi ste vi znali koliko ekonomista treba navatati da bi se dobilo kilo mozga...
harper lee Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 (edited) Iz iste serije.Cita ljudozder meni u ljudozderskom restoranu.- Pasta od Italijana 100 $- Francuz u sosu 200 $- Ocisceni Norvezanin 3.500 $- Izvin'te - pozva on konobara - a sto vam je ovaj Norvezanin ovoliko skup?- Jeste li vi, gospodine, ikada probali da ocistite Norvezanina? Edited July 17, 2011 by harper lee
Recommended Posts